Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αυτο κανω,

οτι του λεω του το δειχνω πρωτα αλλα στον κοσμο του,

ε ενταξει και γω εχω απαιτησεις, δε φτανει που 3 μηνων λεει πεντακαθαρα ανγκου, ασε που εχει μια δυναμη, να σηκωθει θελει να περπατησει αλλα δε μπορει χαχα

3 μηνων αντρακλας λεει μονο αγκου και δεν εχει περπατησει?απαραδεκτο.καλα και διπλωμα οδηγησης πως θα βγαλει απο βδομαδα......δεν παμε καλα εδω μεσα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε να ρωτησω κατι που το θυμηθηκα.. οι πόνοι της γεννας ειναι σαν τους πονους του φρονιμιτη? σαν τους οδοντικους πονους γενικα? ελαχιστοι? μεγαλυτεροι? καλε δωστε μου μια κλιμακα

dZJip3.png

αυτη η Ναντιμορ εμφανιστηκε σημερις?

οχι δεν εμφανιστηκε κατα τις 4 μπορει και να σκασει μυτη ειπε να της στειλεις λιγι φαγακι απο τα χερακια"σου" :rolleyes:

τι την θες???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλα αμα η μαρα εβγαζε οσα και η μενεγακη θα ειχε μια δικαιολογια!!!!!!

μπραβο κουμπαρομπεμπεκα μου.. στριψε κι αλλο το μαχαιρι στην πλήγη!!!! κακακακκακακακακακακακακακακκα

dZJip3.png

Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ Η σοβαροτητα ειναι μια καθαρα υποκειμενικη και ευρεια εννοια.. εμενα ο δοχτορας μου με λεει ψυχωσικια.. ε νταξ τωρα..λεπτομερειες.. προσεχε το αγχοσ ελινακι.. εγω χτεσ στρεσαρισητκα και μου γαμη8ηκε το στομαχι στισ κράμπες... δεν ειμε8α για τετοια τωρα στο τέλος...
εμενα παλι επανω μου δεν γαμι@@@@@@τε τιποτα.μα τιποτα.εχω κλεισει ραντεβου ομως με το στεφανη μου τον ιουλιο.20 ιουλιου σαραντιζω:tongue:

καλε να ρωτησω κατι που το θυμηθηκα.. οι πόνοι της γεννας ειναι σαν τους πονους του φρονιμιτη? σαν τους οδοντικους πονους γενικα? ελαχιστοι? μεγαλυτεροι? καλε δωστε μου μια κλιμακα

αααααα συγνωμη δεν σου ειχαμε δωσει μεχρι τωρα???ντροπη μας ειναι σαν τους πονους του κοψιματος περιπου......τι λες μαρηηηη????:roll::roll::roll:

ποσα θες να μας τρελανεις???:shock::shock::shock:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:shock::shock::shock::shock:

καλε γιατι σε κουνανε???και οταν λεμε κουνανε τι εννουμε ακριβως:confused::confused::confused:

2 Ιουλιου να την κανεις μου αρεσει πιο πολυ!!!

αυτό το κουνημα μου το έλεγε μια φιλη μου που εκανε καισαρικη. Ενιωθε λεει ότι την κουνανε. Δεν ειναι πολυ μη φανταστεις, υποθετω οτι οταν σου βγαζουν το μωρακι σε κουνανε...:roll:

Η αλήθεια είναι οτι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που ειδα εγω, αλλά θυμαμαι οτι μου φανηκε μια απλη διαδικασια, ησυχη και ήρεμη! :D

5NEXp2.png

δεν εχω ιδεα αλλα απο οτι φαινετε ουτε και θα μαθω.παντως σαν της περιοδου ειναι.στο ποιο εντονο.

Διαφημίσεις

οχι δεν εμφανιστηκε κατα τις 4 μπορει και να σκασει μυτη ειπε να της στειλεις λιγι φαγακι απο τα χερακια"σου" :rolleyes:

τι την θες???

ουυυυυυυυυυυ κουτσομπολα!

ετσι καλε την αναζητησα!:roll:

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

καλα αμα η μαρα εβγαζε οσα και η μενεγακη θα ειχε μια δικαιολογια!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σορυ αλλα ητανε πετυχημενο!!!!

τι ειπα παλι μαρι κρισονια??? ρωτησα για να ξερω.. ο μονος πονος που δεν αντεχω και τον εχω περασει και γνωριζω ειναι ο.,.. οδοντικος.. θελω να ξερω πανω κατω τι παιζει για να δω αν 8α παω να γεννησω μεθυσμενη!

ελινα... σιγα μην περιμενεις να σαραντισεις.. αμα εισαι οκ και δεν πονας απο κατω...βουρ βουρ βουρ και ορμα λεων!

dZJip3.png

δεν εχω ιδεα αλλα απο οτι φαινετε ουτε και θα μαθω.παντως σαν της περιοδου ειναι.στο ποιο εντονο.

εμενα οταν με επιασαν οι πονοι,

βραδυ Κυριακης ηταν, εβλεπα τη Ναταλια και ετρωγα τοστακι,

ηταν σαν περιοδου αλλα πολυ πιο εντονοι που εφευγαν και ερχονταν ανα οποτε το θυνοντουσαν

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...