Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλα δεν παιζεστε....παλιες καλες εποχες...έπεσε δουλεια για λιγο κα έχασα την μπάλα μαζί σας....το μονο που μεσυγκλονισες είναι ο αγόραρος της Μαχης....βρε τι τον ταιζες?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιακι μου,καλημερα!!!!!

Σημερα ειναι μια γνωριμη μερα......μαλλον ηρθε η σιχαμενη......αλλα δεν πειραζει.....ερχεται ο επομενος μηνας.....συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια!!!

ουυυυυυυυυυ τη παλιο................... φυγε απο την Κατια μας φυγε

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

μαχη δεν ειμαι υπερβολικη ουτε θελω να εκμεταλευτω την κατασταση σου αλλα θα σε παρακαλουσα να εισαι χτενισμενη για να πω οτι σε χτενισα εγω και επι τι ευκαιρια να δοσω και το τηλ. στον αερα.θα πουμε οτι ειμαι κομμωτρια παντος καιρου.και κοιτα να δεις μην κανεις μονο ενα απλο ισιωμα.γιορτες ερχοντε.κανε κατι εντιπωσιακο και οταν γεννας και σε περνει η καμερα το κεφαλακι θα σε παρακαλουσα στητο και λιγο προφιλ να φαινετε το χτενισμα εεεεε????

Ναι ναι ναι.....και το βασικοτερο...να εχεις κανει και μακιγιαζ φιλεναδα!!!!

Δεν γινετε να βγεις αβαφτη στο γυαλι!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

μαχη δεν ειμαι υπερβολικη ουτε θελω να εκμεταλευτω την κατασταση σου αλλα θα σε παρακαλουσα να εισαι χτενισμενη για να πω οτι σε χτενισα εγω και επι τι ευκαιρια να δοσω και το τηλ. στον αερα.θα πουμε οτι ειμαι κομμωτρια παντος καιρου.και κοιτα να δεις μην κανεις μονο ενα απλο ισιωμα.γιορτες ερχοντε.κανε κατι εντιπωσιακο και οταν γεννας και σε περνει η καμερα το κεφαλακι θα σε παρακαλουσα στητο και λιγο προφιλ να φαινετε το χτενισμα εεεεε????

Μην αγχωνεσαι.... με το που θα με πιασουν οι πονοι θα κανω εναν κοτσο εντυπωσιακο...θα βαλω και ενα λουλουδι αλλα βουγιουκλακη και μετα θα παω στο μαιευτηριο...

Τι χρωμα λουλουδι λες να βαλω?

a84026bdda.png

Καλα δεν παιζεστε....παλιες καλες εποχες...έπεσε δουλεια για λιγο κα έχασα την μπάλα μαζί σας....το μονο που μεσυγκλονισες είναι ο αγόραρος της Μαχης....βρε τι τον ταιζες?

ασε το ρωτησα και εγω αυτο και η απαντηση ειναι οτι ετρωγε τα παντα η μαμα η οποια σημειωτεον πηρε 7 κιλα!!! να πεσω τωρα απο το μπαλκονι????:confused:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λιακι μου,καλημερα!!!!!

Σημερα ειναι μια γνωριμη μερα......μαλλον ηρθε η σιχαμενη......αλλα δεν πειραζει.....ερχεται ο επομενος μηνας.....συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια!!!

:mad::x:x:x:x:x αααααααααααα την ατιμη καλα δεν ντρεπεται??????

την φωναξε κανεις και δεν το θυμαμαι??????εεεεεεεεεεεεεε????:confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Θεαααααααααα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καποια αλλη προταση για μακιγιαζ εχουμε???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αυτο εννοειται!

καλε να δεις πως τρεχουν στο κομμωτηριο μετα τη γεννα,

ναι ναι απο 312 παιρνω, ενα ραντεβου παρακαλω θα ηθελα

να ζητησεις να σε ραψουνε λιιιιιιιιιγο παραπανω, ε αφου το κανουν που το κανουν, να ειναι ετσι πιο πιοοοοοοο

:lol::lol::lol::lol: ένα δικιο το έχει:wink:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ειδες......σαν την π@ρδη πεταγετε!!!!:lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Αχ, τι ωραία που μαζευτήκατε όλες σήμερα!

Επιτέλους, σαν τις παλιές καλές μέρες!

Καλησπερίζω και τα κορίτσια που ήρθαν τώρα.

Κι εγώ η άτιμη έχω πήξει στη δουλειά.

Και πεινάω!

Τουλάχιστον σε μισή ώρα σχολάω.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαρη να και γω δε θα σου δωσω αμα γινουν τα γεμιστα!

καλα αυτη η Ελπιδα ακομη να ερθει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μην αγχωνεσαι.... με το που θα με πιασουν οι πονοι θα κανω εναν κοτσο εντυπωσιακο...θα βαλω και ενα λουλουδι αλλα βουγιουκλακη και μετα θα παω στο μαιευτηριο...

Τι χρωμα λουλουδι λες να βαλω?

γαλαζιο που παει με το μπεμπη και ειναι και ευκολο να βρεις τετοια ωρα οπουδηποτε.καλα λεει η αλλη κανε και ενα γιορτινο μακιγιαζ αλλα οχι γκριματσες και αχ ποναω και γουρλωνεις ματια και πασαλιφτεις και φυγει και το κραγιον.ειπαμε καμαρωτη στητη και με ενα διακρητικο ταμπελακι στο λαιμο που θα λεει ονομα και τηλ κομμωτριας και μακιγιες.αυτα.

ναι..........μην ξεχάσεις και το μανικιουρ!!!!!!!:lol:

κατια μου εμείς θα κάνουμε κόρες και θα τρεχουν όλες αυτές οι σουσουραδες να μας τις πάρουν για νύφες!!! :lol:

5NEXp2.png

Ειμαστε σιγουρες οτι ειναι τεραστεια γιατι καπου πρεπει να χωρεσει και ο Μαχομπεμπης 3700 παιδι!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αμεεεεεεεεεεεε εχουμε και τα δειχνουμε!!!!!

Ετσι Μαχουλα??????

Συμπεθερα εγω το δικο μας θα στο στειλω σε φωτο ενταξει????;);):lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...