Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ποιο χειρουργειο μαρι??? 10 λεπτα υποθεση ειναι..μεχρι να σου κανουν κλυσμα και να μπείς.. βγηκες.... πιο πολύ ώρα εκανα εγω στην λιπογλυπτική.. οπι καισαρικές τώρα ειναι τσιφ πανευκολιδιδεσ

και μην ανησυχεις.. 8α ενημερωσω παραυτα εγω... ειναι που κουνιετε η μικρη σαν τρελη σημερα και με ζαλιζει.. ενιωσε οτι ειμαστε στο γραφειο σημερα και χαρηκε το χρυσουλι μου που ακουει κοσμο

ΜΑΡΑ ΜΑΡΑ ΜΑΡΑ ΜΑΡΑ ΜΑΡΑ ΜΑΡΑ

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιο χειρουργειο μαρι??? 10 λεπτα υποθεση ειναι..μεχρι να σου κανουν κλυσμα και να μπείς.. βγηκες.... πιο πολύ ώρα εκανα εγω στην λιπογλυπτική.. οπι καισαρικές τώρα ειναι τσιφ πανευκολιδιδεσ

και μην ανησυχεις.. 8α ενημερωσω παραυτα εγω... ειναι που κουνιετε η μικρη σαν τρελη σημερα και με ζαλιζει.. ενιωσε οτι ειμαστε στο γραφειο σημερα και χαρηκε το χρυσουλι μου που ακουει κοσμο

καλα εσυ στο τελος στο γραφειο θα τους τη βγαλεις την κορη.θα γεννηθει το παιδι και θα στελνει μειλ!!!!!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παλι στην δουλεια πηγες?????επισης παιζει και το ενδεχομενο να μην εχει αλλο τροπο να διαμαρτυρηθει για την τρελη και εργασιομανη μανα που της ελαχε:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

σημαινει τιποτα πιο καλο α φαμε δεν εχει ρε μαναααααααααααααα??????:roll::roll::roll:

:roll:

καλε χασαμε την χουζουνιτσα μας που πηγε?????

ουουουουουφφφφφφφφφ ήρθε ένας και κατσικώθηκε ευτυχως έφυγε!!!

Ωστε δεν είμαι η μόνη που θα κανει αμνιο ε;;;;;;:tongue:

Θα την κάνω μέσα στο 1ο δεκαπενθημερο του Ιουλιου. Μάλλον ή 2 ή 6 Ιουλιου..:roll:

Ελινα δεν έχω κάνει καισαρική αλλά ειχα δει λογω σπουδων! Μια χαρά ειναι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα μόνο σε κουνανε σε κάποια φάση. Και δεν κραταει πολυ ωρα! Αυτα θυμαμαι εγώ...:roll::D

5NEXp2.png

δεν ειμαι εργασιομανης... απλα πλήτω στο σπίτι..νιωστε με λίγο... οι φιλες μου ολες δουλεύουν, οι εδώ φιλεναδες εχει η κα8εμια τα δικα της.. ή γενναει ή γενησε και τρεχει με το βυζι στο χερι.. ποση τηλεοραση να δώ? ποσο καφε να πιώ? δεν μπορω να μην απασχολειτε το μυαλό μου....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

με πηρε η γιατρος να μου θυμησει να μην φαω το βραδυ και να δει τι κανω.μιας και θα με εχεις αυριο ταβλα με την επισκληρηδιο δεν μου κανεις και μια λυποαναροφηση απο κοιλια και γλουτους?της λεω.γενικα οτι δεις και περισευει μαζευτο.....μου ειπε οτι δεν ειμαι σοβαρη!!!!!!!!!!!λετε να εχει δικιο?

ααα διαβασα χτες οτι λεει στα μπεμπε πρεπει να δειχνεις την παρτυ σου και να λες.. μαμα.. να δειχνεις πατερα και να λες..μπαμπα... ειναι λεει πολυ σημαντικο γιατι παιζει και να γινει 9 μηνων το παιδι να βλέπει γιαγια και να λεει μαμά

Ναι αυτο κανω,

οτι του λεω του το δειχνω πρωτα αλλα στον κοσμο του,

ε ενταξει και γω εχω απαιτησεις, δε φτανει που 3 μηνων λεει πεντακαθαρα ανγκου, ασε που εχει μια δυναμη, να σηκωθει θελει να περπατησει αλλα δε μπορει χαχα

δεν ειμαι εργασιομανης... απλα πλήτω στο σπίτι..νιωστε με λίγο... οι φιλες μου ολες δουλεύουν, οι εδώ φιλεναδες εχει η κα8εμια τα δικα της.. ή γενναει ή γενησε και τρεχει με το βυζι στο χερι.. ποση τηλεοραση να δώ? ποσο καφε να πιώ? δεν μπορω να μην απασχολειτε το μυαλό μου....
ναι πες το πολλες φορες οτι δεν εισαι εργασιομανης.στο τελος θα το πιστεψεις!!!!!!!!!!!!

ουουουουουφφφφφφφφφ ήρθε ένας και κατσικώθηκε ευτυχως έφυγε!!!

Ωστε δεν είμαι η μόνη που θα κανει αμνιο ε;;;;;;:tongue:

Θα την κάνω μέσα στο 1ο δεκαπενθημερο του Ιουλιου. Μάλλον ή 2 ή 6 Ιουλιου..:roll:

Ελινα δεν έχω κάνει καισαρική αλλά ειχα δει λογω σπουδων! Μια χαρά ειναι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα μόνο σε κουνανε σε κάποια φάση. Και δεν κραταει πολυ ωρα! Αυτα θυμαμαι εγώ...:roll::D

:shock::shock::shock::shock:

καλε γιατι σε κουνανε???και οταν λεμε κουνανε τι εννουμε ακριβως:confused::confused::confused:

2 Ιουλιου να την κανεις μου αρεσει πιο πολυ!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλα εσυ στο τελος στο γραφειο θα τους τη βγαλεις την κορη.θα γεννηθει το παιδι και θα στελνει μειλ!!!!!!!!!

ναι ναι σα τη Μενεγακη που μεχρι τελευταια ωρα εκανε εκπομπη

με πηρε η γιατρος να μου θυμησει να μην φαω το βραδυ και να δει τι κανω.μιας και θα με εχεις αυριο ταβλα με την επισκληρηδιο δεν μου κανεις και μια λυποαναροφηση απο κοιλια και γλουτους?της λεω.γενικα οτι δεις και περισευει μαζευτο.....μου ειπε οτι δεν ειμαι σοβαρη!!!!!!!!!!!λετε να εχει δικιο?

Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ Η σοβαροτητα ειναι μια καθαρα υποκειμενικη και ευρεια εννοια.. εμενα ο δοχτορας μου με λεει ψυχωσικια.. ε νταξ τωρα..λεπτομερειες.. προσεχε το αγχοσ ελινακι.. εγω χτεσ στρεσαρισητκα και μου γαμη8ηκε το στομαχι στισ κράμπες... δεν ειμε8α για τετοια τωρα στο τέλος...

dZJip3.png

Ναι αυτο κανω,

οτι του λεω του το δειχνω πρωτα αλλα στον κοσμο του,

ε ενταξει και γω εχω απαιτησεις, δε φτανει που 3 μηνων λεει πεντακαθαρα ανγκου, ασε που εχει μια δυναμη, να σηκωθει θελει να περπατησει αλλα δε μπορει χαχα

ρε παιδια το ανγκου ειναι πιο δυσκολη λεξη απο το μαμα...

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...