Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ελινακι μου τι κανεις, σε μιλησα και πιο πανω αλλα δε με ειδες :(

Θα περασει χωρις να το καταλαβεις!

και να δεις για ποτε θα ξεπεταχτει το μωρακι,

εμενε πηγε 3 μηνων κι εχει αρχισει τα ανγκου και τα γελακια ασε τρελλα!

Αληθεια το ανγκου τι να σημαινει?

σημαινει τιποτα πιο καλο α φαμε δεν εχει ρε μαναααααααααααααα??????:roll::roll::roll:

:roll:

καλε χασαμε την χουζουνιτσα μας που πηγε?????

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελινακι μου τι κανεις, σε μιλησα και πιο πανω αλλα δε με ειδες :(

Θα περασει χωρις να το καταλαβεις!

και να δεις για ποτε θα ξεπεταχτει το μωρακι,

εμενε πηγε 3 μηνων κι εχει αρχισει τα ανγκου και τα γελακια ασε τρελλα!

Αληθεια το ανγκου τι να σημαινει?

καλε και βεβαια σε ειδα!!!αφου σου απαντησα!!!!!αααααααα!!!!αλλη γενναει αλλη τα εχασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προς το παρον με ενδιαφερει να περασει το χειρουργιο και να πανε ολα καλα.αυτο το χειρουργιο χεζομαι.

ξεσκιζεσαι βλεπω στο μαγειρεμα καημενουλα μου..εχεις λιωσει στην κουζινα σε λιγο ο μπαρμπασταθης θα αλλαξει σταμπα θα βαλει την μουσουδα σου αντι το καλαθακι του:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ωχ αρχισαμεεεεεεεεεεεεεεεεε.....και που εισαι ακομα Ελινακι μου.....απο οτι μου ειπε η συμπεθερουλα μου θα σκασεις μεχρι να περσασει η σημερινη μερα!!!!!!!!:roll:

αστα να πανε!!!!

ξεσκιζεσαι βλεπω στο μαγειρεμα καημενουλα μου..εχεις λιωσει στην κουζινα σε λιγο ο μπαρμπασταθης θα αλλαξει σταμπα θα βαλει την μουσουδα σου αντι το καλαθακι του:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ωχ αρχισαμεεεεεεεεεεεεεεεεε.....και που εισαι ακομα Ελινακι μου.....απο οτι μου ειπε η συμπεθερουλα μου θα σκασεις μεχρι να περσασει η σημερινη μερα!!!!!!!!:roll:

γιατι δε κουραζομαι νομιζεις?

για ανοιξε τη σακουλα και ριξτα στο τσουκαλι, κοπος ειναι!

Αφου ρε κοπελια ειχα επισκεψεις το πρωι, δηλ σχεδον συχνο φαινομενο ειναι αυτο αλλα λεμε τωρα!

ασε που εχω και το γυμναστηριο, θελω να κανω μπρατσα, που να προλαβω!!!!!!!!!!!

Εσυ κοροιδευεις αλλα οταν γεννησεις με ψωμι και τυρι θα τη βγαζει ο ερημος ο αντρας σου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλε και βεβαια σε ειδα!!!αφου σου απαντησα!!!!!αααααααα!!!!αλλη γενναει αλλη τα εχασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προς το παρον με ενδιαφερει να περασει το χειρουργιο και να πανε ολα καλα.αυτο το χειρουργιο χεζομαι.

μη φοβασαι, η αλλη κοπελα που ηταν στο δωματιο μαζι μου και εκανε καισσαρικη μια χαρα ηταν, δε πονεσε καθολου

αρε επιστημη αθανατη!

Ασε ρε μια χαρα απο τα να περνας τις ωδινες του φυσιολογικου καλυτερα,

βογγιξα 4 ωρες

ναι καλε, δε κουνιεται παντα το μωρο και οσο μεγαλωνει θα δυσκολευεται περισσοτερο,

μα που να χωρεσει και τα 2μετρα ποδια της η καημενη

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: εχω φουσκωσει σαν το παγωνι τωρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαρι εδω εισαι?? δεν γενας σημερα??? εχασα εγω τις μερες?? που ειμαι?? ποια ειμαι????

ωχχχχχχχχχχχ μαρη Ελινα σε αυτην αφησες την ενημρωση????Μαρουσκαααααααααααα συνελθε παιδι μου σε λιγο γεννας και εσυ!!!!:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

δλδ εγω σημερα κοιτουσα το κινητο ωσαν τη χαζη μηπως και στειλεις σμσ....αδικως??? οιμε... το εχασα... το εχασα.....
καλα!!!!!κι εγω ελεγα στο κρισακι ατι θα σε παρω αυριο να σου πω τα νεα να μπεις να τους τα πεις!!!!!!!!θα βγω απο το μαιευτηριο θα σαραντησει το παιδι κι εσυ θα ψαχνεις τις μερες.μαρη μαρα.αμα δεις κανενα κεφαλακι αναμεσα στα ποδια σου φυγε για ιασωΓΕΝΝΑΣ!!!.ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙς ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?

Διαφημίσεις

σημαινει τιποτα πιο καλο α φαμε δεν εχει ρε μαναααααααααααααα??????:roll::roll::roll:

:roll:

καλε χασαμε την χουζουνιτσα μας που πηγε?????

μαρη του λεω πες ΜΑΜΑ και λεει ΑΝΓΚΟΥ

ρε μαμα οχι ανγκου

μονο αυτο θα μαθει να λεει μου φαινεται

μη φοβασαι, η αλλη κοπελα που ηταν στο δωματιο μαζι μου και εκανε καισσαρικη μια χαρα ηταν, δε πονεσε καθολου

αρε επιστημη αθανατη!

Ασε ρε μια χαρα απο τα να περνας τις ωδινες του φυσιολογικου καλυτερα,

βογγιξα 4 ωρες

ΑΧΧ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΗΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑ.η διαρκεια του χειρουργειου με τρομαζει.θα μου περασει μεχρι αυριο που θα παει.

καλα!!!!!κι εγω ελεγα στο κρισακι ατι θα σε παρω αυριο να σου πω τα νεα να μπεις να τους τα πεις!!!!!!!!θα βγω απο το μαιευτηριο θα σαραντησει το παιδι κι εσυ θα ψαχνεις τις μερες.μαρη μαρα.αμα δεις κανενα κεφαλακι αναμεσα στα ποδια σου φυγε για ιασωΓΕΝΝΑΣ!!!.ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙς ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?

ποιο χειρουργειο μαρι??? 10 λεπτα υποθεση ειναι..μεχρι να σου κανουν κλυσμα και να μπείς.. βγηκες.... πιο πολύ ώρα εκανα εγω στην λιπογλυπτική.. οπι καισαρικές τώρα ειναι τσιφ πανευκολιδιδεσ

και μην ανησυχεις.. 8α ενημερωσω παραυτα εγω... ειναι που κουνιετε η μικρη σαν τρελη σημερα και με ζαλιζει.. ενιωσε οτι ειμαστε στο γραφειο σημερα και χαρηκε το χρυσουλι μου που ακουει κοσμο

dZJip3.png

ΑΧΧ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΗΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑ.η διαρκεια του χειρουργειου με τρομαζει.θα μου περασει μεχρι αυριο που θα παει.

αααντε καλε, τιποτα δε θα καταλαβεις,

ΕΛΙΝΑ ΕΛΙΝΑ ΕΛΙΝΑ ΕΛΙΝΑ,

Τι ωρα θα πας? πουρνο πουρνο?

μαρη του λεω πες ΜΑΜΑ και λεει ΑΝΓΚΟΥ

ρε μαμα οχι ανγκου

μονο αυτο θα μαθει να λεει μου φαινεται

ααα διαβασα χτες οτι λεει στα μπεμπε πρεπει να δειχνεις την παρτυ σου και να λες.. μαμα.. να δειχνεις πατερα και να λες..μπαμπα... ειναι λεει πολυ σημαντικο γιατι παιζει και να γινει 9 μηνων το παιδι να βλέπει γιαγια και να λεει μαμά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...