Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

@dimi.tra ποια προβιοτικα σ εδωσε?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ που ειστε?

Ανθρωπος στη θαλασσαααααααααα,

καλα αμα ξυπνησει το μπεμπακι και φυγω δε θα φταιω εγω:rolleyes:

Λιάκιιι μου!!! Τι κάνεις;;;;; :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καλά, σορυ ξεσορυ με αναγκαζεις να το πω....:tongue:

Επειδή είμαι άνω των 35!!! :lol:

αντε ρε και ειπα μην σου βρηκαν τιποτα.εεε αυτη ειναι η κλασικη αιτια.εν το μεταξυ ηρθε η ωρα να μαθεις τη σκληρη αληθεια.....δεν εισαι η μονη ανω των 35 που θα κανει αμνιοπαρακεντιση.μην διαρευσει ομως εεεεε????

σταματα πια μαρη , το ξερουμε οτι γενναει,

τι κανεις ψηλη μου?

φουσκωνει η κοιλιτσα σου?

ποσο μου χουν λειψει αυτες οι φουσκοκαταστασεις χιχι

ειναι τελεια αλλα δεν θα το ελεγα οτι φουσκωνει η κοιλιτσα μου εχει μεινει λιγο στασιμη ολοι με ρωτανε που ειναι το μπεμπε μου:roll::mrgreen:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ που ειστε?

Ανθρωπος στη θαλασσαααααααααα,

καλα αμα ξυπνησει το μπεμπακι και φυγω δε θα φταιω εγω:rolleyes:

σταματα μαρη να γκαριζεις για να μην ξυπνησει το μωρο!!!θα μας ριξεις και το φτεξιμο τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Λιάκιιι μου!!! Τι κάνεις;;;;; :D

επιτελους Νικελακι μου, μονο εσενα αγαπαω να ξερεις!

Καλα ειμαι, να εδω με το μωρο, περναει το 24ωρο χωρις να το καταλαβεις!

Εσυ πως εισαι? πες μου νεα, το μωρακι?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

αντε ρε και ειπα μην σου βρηκαν τιποτα.εεε αυτη ειναι η κλασικη αιτια.εν το μεταξυ ηρθε η ωρα να μαθεις τη σκληρη αληθεια.....δεν εισαι η μονη ανω των 35 που θα κανει αμνιοπαρακεντιση.μην διαρευσει ομως εεεεε????

ααααααααααχ χουζουνιτσα μου νομιζες πως μονο εσενα βαζουνε ή νομιζες πως μονο εσυ εισαι πανω απο 35:roll::roll::roll:

θα μας πεις μαρη ποτε θα την κανεις???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

επιτελους Νικελακι μου, μονο εσενα αγαπαω να ξερεις!

Καλα ειμαι, να εδω με το μωρο, περναει το 24ωρο χωρις να το καταλαβεις!

Εσυ πως εισαι? πες μου νεα, το μωρακι?

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...τι ειπε????:shock::shock::shock::shock:

εγω φταιω μαρη που σου μιλησα λιγο πιο πανω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχαριστη καρδια δεν μ'αγαπας.......:roll:

ειναι τελεια αλλα δεν θα το ελεγα οτι φουσκωνει η κοιλιτσα μου εχει μεινει λιγο στασιμη ολοι με ρωτανε που ειναι το μπεμπε μου:roll::mrgreen:

σταματα μαρη να γκαριζεις για να μην ξυπνησει το μωρο!!!θα μας ριξεις και το φτεξιμο τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααααααααααααααα η φιλεναδα μου η καλη!

αχου μωρε μου εδωσε σημασια!

Τιιιιιιιιιιι κανει η κορη σου? κουνιεται λυγιεται καθολου?

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...τι ειπε????:shock::shock::shock::shock:

εγω φταιω μαρη που σου μιλησα λιγο πιο πανω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχαριστη καρδια δεν μ'αγαπας.......:roll:

αμαν μαρη κοιτα και λιγο πιο πανω!!!!!!!!!!!!!!!

Σου φωναζει, τι ταχεις τα ωραια ματια μονο για να κανεις φιγουρα?

Λοιπον αυτος ο μπαρμπασταθης καλη του ωρα εκει που ειναι, αυτα τα τα κατεψυγμενα του σου λυνουν τα χερια!

σημερα πηρα τα ρεβυθια του,

νερακι και τσουπ μεσα και ετοιμο το φαι!

για οποτε δε προλαβαινεις μια χαρα

Διαφημίσεις

ααααααααααααααα η φιλεναδα μου η καλη!

αχου μωρε μου εδωσε σημασια!

Τιιιιιιιιιιι κανει η κορη σου? κουνιεται λυγιεται καθολου?

αν κουνιεται λεει....χαμος γινεται και ενω παιζει μποξ ξαφνικα μια μερα εξαφανιζεται.....χεζομαι εγω....την επομενη αρχιζει παλι.....τωρα ειμαστε σε φαση εξαφανιζολ και εχω μαραζωσει που δεν την ακουσα απο το πρωι την σκατουλα μου:roll::roll::roll:

καλε ετσι θα παει μεχρι να την γεννησω:confused::confused:

πω πω δεν περναει η ωρα με τιποτα σημερα.

Ελινακι μου τι κανεις, σε μιλησα και πιο πανω αλλα δε με ειδες :(

Θα περασει χωρις να το καταλαβεις!

και να δεις για ποτε θα ξεπεταχτει το μωρακι,

εμενε πηγε 3 μηνων κι εχει αρχισει τα ανγκου και τα γελακια ασε τρελλα!

Αληθεια το ανγκου τι να σημαινει?

Λοιπον αυτος ο μπαρμπασταθης καλη του ωρα εκει που ειναι, αυτα τα τα κατεψυγμενα του σου λυνουν τα χερια!

σημερα πηρα τα ρεβυθια του,

νερακι και τσουπ μεσα και ετοιμο το φαι!

για οποτε δε προλαβαινεις μια χαρα

ξεσκιζεσαι βλεπω στο μαγειρεμα καημενουλα μου..εχεις λιωσει στην κουζινα σε λιγο ο μπαρμπασταθης θα αλλαξει σταμπα θα βαλει την μουσουδα σου αντι το καλαθακι του:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πω πω δεν περναει η ωρα με τιποτα σημερα.

ωχ αρχισαμεεεεεεεεεεεεεεεεε.....και που εισαι ακομα Ελινακι μου.....απο οτι μου ειπε η συμπεθερουλα μου θα σκασεις μεχρι να περσασει η σημερινη μερα!!!!!!!!:roll:

αν κουνιεται λεει....χαμος γινεται και ενω παιζει μποξ ξαφνικα μια μερα εξαφανιζεται.....χεζομαι εγω....την επομενη αρχιζει παλι.....τωρα ειμαστε σε φαση εξαφανιζολ και εχω μαραζωσει που δεν την ακουσα απο το πρωι την σκατουλα μου:roll::roll::roll:

καλε ετσι θα παει μεχρι να την γεννησω:confused::confused:

ναι καλε, δε κουνιεται παντα το μωρο και οσο μεγαλωνει θα δυσκολευεται περισσοτερο,

μα που να χωρεσει και τα 2μετρα ποδια της η καημενη

μαρι εδω εισαι?? δεν γενας σημερα??? εχασα εγω τις μερες?? που ειμαι?? ποια ειμαι????

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...