Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναι κρισακι μου, μου δώσανε και φαίνεται το μωράκι μου τρισδιαστατο!! ξεαγχώθηκα λίγο η αλήθεια είναι, αλλά τώρα έχω αγχωθεί για την αμνιοπαρακεντηση...:roll:

Εσύ τι κάνεις χουζουνιτσα μου;; (εκτός από το να πειράζεις όλο τον κόσμο!! :tongue:) :D

αααααααα δεν θελω χαζα.....ξεαγχωσου τωρα!!!μια στις δυο κανουν σημερα ειτε λογω ηλικιας ειτε γιατι κατι τους φενεται ολο οτι βλεπουβ στην αυχενικη αμνιοπαρακεντηση και πανε ολα καλα.Δεν ειναι πια οπως στα παλια τα χρονια αφου και οι δυο γνωστες μου απο την δουλεια που κανανε μου ειπαν μετα καμια σχεση με αυτο που φανταζοντουσαν!!!!!!!Ποτε την κανεις να τελειωνεις???σε αφηνω να εχεις λιγο αγχος μην μας πουν και αναισθητες αλλα πολυ σου το απαγορευω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμεις καναμε και β επιπεδου οποτε ειμαι πολυ καλα και εγω και η μπουμπουκα:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κρισακι εγω ελεγα για ντου βου ντου....στα δημοσια δεν δινουν!!!!!

αααααααααα εσυ ησουνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν το θυμονουν ...ηξερα οτι ειναι μια αχωνευτη αλλα δεν ηξερα πια απο ολες...ειμαστε και πολλες τρομαρα μας:tongue::tongue::tongue:

δεν εκανα μαρη σε δημοσιο λεμε 100Ευρουλακια εσκασα χωρις ντουβουντου η ξανθια:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ζουζουνίτσα ήθελα να πω...! :lol:

γαματο ειναι το αλλο:lol::lol::lol::lol:κορυφαιο...χουζουνιτσα!!!!ενταξει χαλαρα στο εχω κολλησει τωρα!!!:lol::lol::lol:

νικελακι σορυ για την αδιακρησια αλλα γιατι θα κανεις αμνιοπαρακεντιση?

τσ τσ τσ τι ντροπηηηηη:oops::oops::oops:

αααααααααα εσυ ησουνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν το θυμονουν ...ηξερα οτι ειναι μια αχωνευτη αλλα δεν ηξερα πια απο ολες...ειμαστε και πολλες τρομαρα μας:tongue::tongue::tongue:

δεν εκανα μαρη σε δημοσιο λεμε 100Ευρουλακια εσκασα χωρις ντουβουντου η ξανθια:mrgreen::mrgreen:

και δεν σου δοσανε!!!!!!!!!!!καλα ειναι για πολλες σφαλιαρες.εγω στο λητω εσκασα 120 για την αυχενικη και αν δεν το ζητουσαμε επιμονα ειναι σιγουρη οτι ουτε σε εμας θα εδειναν.

κρισακι εγω ελεγα για ντου βου ντου....στα δημοσια δεν δινουν!!!!!

α ναι, κι εγω ιδιωτικα την εκανα την αυχενικη παρολο που η γιατρος μου ειναι στο Ελενα. Γι' αυτο και μου δώσανε.

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

γαματο ειναι το αλλο:lol::lol::lol::lol:κορυφαιο...χουζουνιτσα!!!!ενταξει χαλαρα στο εχω κολλησει τωρα!!!:lol::lol::lol:

τσ τσ τσ τι ντροπηηηηη:oops::oops::oops:

πειραζει να ντραπω απο βδομαδα γιατη αυτες τις μερες εχω πολυ φορτομενο προγραμα!!!!!!!!!!

α ναι, κι εγω ιδιωτικα την εκανα την αυχενικη παρολο που η γιατρος μου ειναι στο Ελενα. Γι' αυτο και μου δώσανε.
εμενα η γιατρος μου δεν ειναι στο ελενα αλλα εκει με εστελνε για ολους τους μεγαλους υπερηχουν β επιπεδου και ντοπλερ και νστ.μονο την αυχενικη εκανα στο λητω.

και δεν σου δοσανε!!!!!!!!!!!καλα ειναι για πολλες σφαλιαρες.εγω στο λητω εσκασα 120 για την αυχενικη και αν δεν το ζητουσαμε επιμονα ειναι σιγουρη οτι ουτε σε εμας θα εδειναν.

λες να ηθελαν αλλα 20 και να ντραπηκαν να το πουν???η αληθεια ειναι οτι ουτε καν τους ρωτησαμε τιποτα ημασταν τοσο αγχωμενου που μονο μετα τα σκεφτομασταν ολα:D

πειραζει να ντραπω απο βδομαδα γιατη αυτες τις μερες εχω πολυ φορτομενο προγραμα!!!!!!!!!!

καλα δεν πειραζει μην ντρεπεσαι αλλα θελω να σου πω οτι ουτε απο εβδομαδα θα μπορεις γιατι αυριο ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!:cool::cool:

Ελα κοριτσακι μου πως εισαι σημερις????

θυμασαι οτι αυριο ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ?????????????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τελευταιες πινελιες ετοιμες???εμας ποιος θα μας ειδοποιησει η Μαρα???:roll::roll::roll:

σταματα πια μαρη , το ξερουμε οτι γενναει,

τι κανεις ψηλη μου?

φουσκωνει η κοιλιτσα σου?

ποσο μου χουν λειψει αυτες οι φουσκοκαταστασεις χιχι

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια ουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααα πουλακια μου ειστε ολες μαζεμενες ε?:D

Τι κανετε?

Ελινακι μου γενναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

καλημερα.το ξερω οτι γενναω.ενημερωθικα:confused::confused::confused: εχω αγχος

λες να ηθελαν αλλα 20 και να ντραπηκαν να το πουν???η αληθεια ειναι οτι ουτε καν τους ρωτησαμε τιποτα ημασταν τοσο αγχωμενου που μονο μετα τα σκεφτομασταν ολα:D

καλα δεν πειραζει μην ντρεπεσαι αλλα θελω να σου πω οτι ουτε απο εβδομαδα θα μπορεις γιατι αυριο ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!:cool::cool:

ναι τελικα γενναω.ποια εχει κανει καισαρικη να μου δοσει τα φωτα της?ελπιδαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...