Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μη μου λες τετοια για το καροτσι γιατι σκεφτομαι 3 σε 1 .....γιατι απογοητευτηκες????

ναι ευτυχως εχουμε τη θαλασσα στα ποδια μας και ειναι και καθαρη....αλλα μεχρι να παρω αποφαση να παω για μπανιο θα εχει φτασει η ωρα να γεννησω...

δεν θα πατε φετος διακοπουλες πουθενα....του μπεμπη σου θα του κανεις μπανακια???

Γιατι Χαπακι μου θελει μεγαλη προσοχη ειδικα οταν θελεις να κανεις χρηση το καροτσι σαν καροτσι και οχι να βαλεις μονο επανω ενα απο τα αλλα 2!!!

τι εννοω απλα ξεκουμπωνει η βαση απο το καθισματακι και ειναι επικινδυνο εαν δεν το παρεις ειδηση το μωρο θα πεσει!!εγω δυστυχως πηρα της CAM διοτι δεν μπορουσα να βγω να ψαξω εξαιτιας της καταστασης μου και εκει που πηγαμε δεν ειχε τρομερη ποικιλια!!!ασε που με επεισε και η αδερφη μου που ειχε δοκιμασει την συγκεκριμενη εταιρεια αλλα και το perego και μου ειπε οτι ητανε καλυτερο στη λειτουργια του!!!

Οχι ρε Χαπακι μου να κανεις αφου αρχισανε οι ζεστες!!!

Διακοπες εξωτερικο για 10 μερες και ο μπεμπης μετα τον 6ο μηνα κανει να μπει στη θαλασσα!!!:mrgreen:

κατσε μαρη μην φευγεις εχω ν σ ρωτησω γιατι δεν εισαι ευχαριστημενη πο τα 3 σε 1??το μωρο με τι το βγαζουνε απο την κλινικη???και το βαζουνε που στο καθισματακι???:confused::confused::confused::confused:

Οπως θες το βγαζεις συμπεθερα μου εγω τον εβγαλα με το πορτ μπεμπε απο το πακετακι των 3!!!επισης εκει τον κοιμησα για 45 μερες γιατι οπως μου ειπε και η μαια μου εαν τα μωρα τα βαλεις σε μεγαλυτερο χωρο απο αυτο της καλαθουνα η του πορτ μπεμπε τρομαζουν!!!επισης το ειχαμε και για καθισματακι αυτοκινητου αρχικα οταν αρχισαμε να βγαινουμε βολτες!!!

μετα τον βαλαμε στο αυγουλακι το οποιο εχουμε ακομη και μετα θα παρουμε καθισματακι αυτοκινητου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν φτάνει που στεναχωριόμαστε εμείς για΄οτι μας συμβαίνει, πρέπει να παρηγορούμε και τα αγόρια...!!.....το έχω περάσει πολλάκις κι αυτό, οπότε σε καταλαβαίνω....ναι, έτσι να τη δεις...αραλίκι....διακοπές....ηλιοθεραπεία κι από Σεπτέμβρη επανέρχεσαι....Υπάρχει και κάτι καλό, σε όλη αυτή την παράνοια...έχασες 2 κιλά!!....Λέω και καμιά μ@λ@κία να περάσει ή ώρα...!

Ναι, αδιαθέτησα τα ξημερώματα, ξύπνησα από τον πόνο....Έλα ρε τώρα, που θα αγχωθούμε και για το πότε θα έρθει η περίοδος!!!....Θα έρθει μη σκας...!

Ας τολμουσε να μην ερθει στην ωρα της και θα δεις τι θα της εκανα εγω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:(οτι θα χαιρομουνα που αδιθετησες δεν το περιμενα!!ειμαστε τελικα ανωμαλες):-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εεεεε!!!!!!!!!!!ειστε εδω??????????

Ελα κοριτσακι μου πως εισαι σημερις????

θυμασαι οτι αυριο ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ?????????????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τελευταιες πινελιες ετοιμες???εμας ποιος θα μας ειδοποιησει η Μαρα???:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κρισακι.εχω εναν κομπο στο στομαχι.μολις μπορεσω αυριο θα παρω τη μαρα να σας ενημερωσει.κατα τις 11.30 μπαινω χειρουργειο.νομιζω οτι οτι περναω συμβαινει σε καπια αλλη.τη νυχτα δεν μπορουσα να κλεισω ματι.

Διαφημίσεις

καλημερα κρισακι.εχω εναν κομπο στο στομαχι.μολις μπορεσω αυριο θα παρω τη μαρα να σας ενημερωσει.κατα τις 11.30 μπαινω χειρουργειο.νομιζω οτι οτι περναω συμβαινει σε καπια αλλη.τη νυχτα δεν μπορουσα να κλεισω ματι.

βρε Ελινακι μου ειναι πολυ φυσιολογικο να νιωθεις ετσι αλλα προσπαθησε να πεισεις τον εαυτο σου οτι ειναι το τελευταιο βραδυ που μπορεις να κοιμηθεις ανεμελα μπας και κλεισεις κανα ματι γιατι εσυ θα με πας εσυ με ματια κομματια ψοφια και δεν πρεπει!!!!!!!!!

ολα καλα θα πανε τωρα για το οτι θα μας ενημερωσει η Μαρουσκα προβληματιζομαι λιγο ελπιζω να μην της ερθει και αυτης αυριο απο την ζηλια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αμα εξαφανηστω εγω και χασετε και τη μαρα παρτε σβαρνα τα μαιευτηρια!!!!!κρισακι τωρα που εφτασα στην πηγη κολησα!!!!μεχρι εχθες τρεις λαλουν και δυο χορευουν.σημερα δεν με χοραει ο τοπος:?

καλημέρα κοριτσακια!! :

Ελινάκι μου να σκέφτεσαι ότι επιτελους θα δεις τη φατσουλα του παιδιου σου!! δεν είσαι περίεργη;; :D

να βάλεις και λίγη μουσική όταν πέσεις για ύπνο χαλαρωτική (ό,τι σου αρέσει τζαζ, κλασική, slow) και θα κάνεις έναν ύπνο τρέλα!

5NEXp2.png

αμα εξαφανηστω εγω και χασετε και τη μαρα παρτε σβαρνα τα μαιευτηρια!!!!!κρισακι τωρα που εφτασα στην πηγη κολησα!!!!μεχρι εχθες τρεις λαλουν και δυο χορευουν.σημερα δεν με χοραει ο τοπος:?

τελειωσε αυτο ηταν θα περασει και το μεγαλο σημερα γιατι ετσι θα σου φενεται ειμαι σιγουρη και θα ερθει το υπεροχο αυριο!!!

καλημέρα κοριτσακια!! :

Ελινάκι μου να σκέφτεσαι ότι επιτελους θα δεις τη φατσουλα του παιδιου σου!! δεν είσαι περίεργη;; :D

να βάλεις και λίγη μουσική όταν πέσεις για ύπνο χαλαρωτική (ό,τι σου αρέσει τζαζ, κλασική, slow) και θα κάνεις έναν ύπνο τρέλα!

Που εισαι εσυ σκατουλα μου εχω πολυ καιρο να σε πετυχω αλλα τα μαθαινω!!!κεαγχωθηκς και με την αυχενικη ε???πως σου φανηκε???τελικα εσενα σου δωσανε cd που ελεγε καποια δεν θυμαμαι ποια τωρα:roll::roll::roll:

σε αγαπω το ξερεις...που ξερεις.... μπορει να φταιει και η προγεστερονη....:tongue::tongue:οσο γαι 4000 ευρω δεν παιζουν αυτη την φαση!!φαντασου τις χωριακες πρεπει να γραψει παραπεμπτικα!!!!!αλλα θα τα παρω τωρα τα λεφτα απο το ΤΣΜΕΔΕ διοτι τσαντιστηκα!!!:mad::mad:

έμα μου τι να πω.. να είσαι εσύ καλά κοριτσακι μου, και θα έρθει σύντομα και το μωράκι..

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια!! :

καλημερα νικελακι.μεχρι εχθες το απογευμα και περιεργια ειχα και απ ολα.σημερα δεν ξερω τι εχω παθει εχω αγχος.φοβαμαι μηπως δεν παει κατι καλα.γενικα με εχει πιασει ενα....δεν ξερω και πως να το πω.

τελειωσε αυτο ηταν θα περασει και το μεγαλο σημερα γιατι ετσι θα σου φενεται ειμαι σιγουρη και θα ερθει το υπεροχο αυριο!!!

Που εισαι εσυ σκατουλα μου εχω πολυ καιρο να σε πετυχω αλλα τα μαθαινω!!!κεαγχωθηκς και με την αυχενικη ε???πως σου φανηκε???τελικα εσενα σου δωσανε cd που ελεγε καποια δεν θυμαμαι ποια τωρα:roll::roll::roll:

ναι κρισακι μου, μου δώσανε και φαίνεται το μωράκι μου τρισδιαστατο!! ξεαγχώθηκα λίγο η αλήθεια είναι, αλλά τώρα έχω αγχωθεί για την αμνιοπαρακεντηση...:roll:

Εσύ τι κάνεις χουζουνιτσα μου;; (εκτός από το να πειράζεις όλο τον κόσμο!! :tongue:) :D

5NEXp2.png

ναι κρισακι μου, μου δώσανε και φαίνεται το μωράκι μου τρισδιαστατο!! ξεαγχώθηκα λίγο η αλήθεια είναι, αλλά τώρα έχω αγχωθεί για την αμνιοπαρακεντηση...:roll:

Εσύ τι κάνεις χουζουνιτσα μου;; (εκτός από το να πειράζεις όλο τον κόσμο!! :tongue:) :D

ζουζουνίτσα ήθελα να πω...! :lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...