Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ααααααααααα εχεις και πονακια περιοδου και μιλας κιολας!!!!

ελα ρε χαζο μου αρεσει να σε πειραζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το ξερω χοχοχοχο ειμαι το αγαπημενο σου πετ!

και για να ειμαι ειλικρινης.. δεν τα εχω ετοιμα.. επιπλα εφεραν χτεσ.. το σκ 8α ασχοληθουμε με το δωματιο και ευτυχως η διπλανη μου μας παραχωρει χωρο στην αποθηκη της για να χωσουμε το κρεβατι που υπηρχε εκει... ε μετα 8ελει ενα καθαρισματακι, να χωσω την ταπετσαρια που ειναι μικρη και αυτοκολητη και τελος.. στρωσιματα και τετοια8α κανει η αδερφη μου οσο 8α ειμαι στο μαιευτηριο για να ειναι φρεσκα.. τελικα δεν χρειαζομαι ραφάκια.. η αλλαξιερα ειναι ΓΟΜΑΡΙ μεχρι και εγω χωράω και πανω και κατω στα ραφια της.. οποτε ολα 8α ειναι απλά... κουνια, αλαξιερα, και ενα μικρό συρταρωτο πιτσιφρινι για τα διάφορα της... και τέλος...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ξερω χοχοχοχο ειμαι το αγαπημενο σου πετ!

και για να ειμαι ειλικρινης.. δεν τα εχω ετοιμα.. επιπλα εφεραν χτεσ.. το σκ 8α ασχοληθουμε με το δωματιο και ευτυχως η διπλανη μου μας παραχωρει χωρο στην αποθηκη της για να χωσουμε το κρεβατι που υπηρχε εκει... ε μετα 8ελει ενα καθαρισματακι, να χωσω την ταπετσαρια που ειναι μικρη και αυτοκολητη και τελος.. στρωσιματα και τετοια8α κανει η αδερφη μου οσο 8α ειμαι στο μαιευτηριο για να ειναι φρεσκα.. τελικα δεν χρειαζομαι ραφάκια.. η αλλαξιερα ειναι ΓΟΜΑΡΙ μεχρι και εγω χωράω και πανω και κατω στα ραφια της.. οποτε ολα 8α ειναι απλά... κουνια, αλαξιερα, και ενα μικρό συρταρωτο πιτσιφρινι για τα διάφορα της... και τέλος...

αχ πως αντεχεις τελευταια στιγμη να κανεις τετοια???

76IGp3.png

αχ πως αντεχεις τελευταια στιγμη να κανεις τετοια???

να λες ευτυχως που εχω κ αυτα και ξεχνιεμαι και απασχολω λιγο το μυαλο μου.. ειδαλως χαπι μου... απο την παρασκευη στο σπιτι και με επαφη με τη δουλεια μονο τηλεφωνικα.. παει.. 8α ειχα κλειστει στου συνουρη.. τουλαιχιστον ξεχνιεμαι με τετοια μικρα χαζομαρουλικα

8α το ζησεις κ εσυ.. τις τελευταιες μερες δεν 8α σε χωράει ο τόπος

dZJip3.png

να λες ευτυχως που εχω κ αυτα και ξεχνιεμαι και απασχολω λιγο το μυαλο μου.. ειδαλως χαπι μου... απο την παρασκευη στο σπιτι και με επαφη με τη δουλεια μονο τηλεφωνικα.. παει.. 8α ειχα κλειστει στου συνουρη.. τουλαιχιστον ξεχνιεμαι με τετοια μικρα χαζομαρουλικα

8α το ζησεις κ εσυ.. τις τελευταιες μερες δεν 8α σε χωράει ο τόπος

το εχεις αυτο λογω εγκυμοσυνης και αναμονης ή γενικα εισαι εργασιομανης και δεν σου αρεσει να καθεσαι σπιτι???

76IGp3.png

δεν εχω μα8ει αλλιως χαπακι μου... απο μικρή.. δλδ δεν ξερω πως ειναι να κα8εσαι σπιτι.. και πο κα8εσαι τι κανεις ας πουμε? η μαμα μου δουλευε παντα.. και πολύ οποτε ηταν πολυλογικο για μενα να θεωρω ότι και οι γυναικες δουλευουν και για το σπιτι εχουν μια κυρία να τις βοηθάει :P

νοικοκυρα δεν εγινα ποτέ (μην νομιζεις.. τα απολυτως απαραιτητα ξερω να κανω), και ολη μου τη ζωη την περνουσα στη δουλεια.. και στο clubbing :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω μα8ει αλλιως χαπακι μου... απο μικρή.. δλδ δεν ξερω πως ειναι να κα8εσαι σπιτι.. και πο κα8εσαι τι κανεις ας πουμε? η μαμα μου δουλευε παντα.. και πολύ οποτε ηταν πολυλογικο για μενα να θεωρω ότι και οι γυναικες δουλευουν και για το σπιτι εχουν μια κυρία να τις βοηθάει :P

νοικοκυρα δεν εγινα ποτέ (μην νομιζεις.. τα απολυτως απαραιτητα ξερω να κανω), και ολη μου τη ζωη την περνουσα στη δουλεια.. και στο clubbing :P

ναι εχεις και βοηθεια στο σπιτι,εγω να σου πω τις δουλειες τις κανω παντα μονη μου ...ποτε δεν εχει ερθει γυναικα στο σπιτι να με βοηθησει...οσο για τη δουλεια μου αρεσει να δουλευω νορμαλ,δεν μπορω τις ατελειωτες ωρες και το τρεξιμο της δουλειας(σιγουρα δεν ειμαι γυναικα καριερας,δουλευω γιατι χρειαζομαι τα λεφτα και οχι γιατι το γουσταρω,περισσοτερο με ευχαριστει να ασχολουμαι με πραγματα στο σπιτι)...και η μαμα μου παντα ητανε ατελειωτες ωρες σε ενα μαγαζι(ελευθερη επαγγελματιας)...για το οποιο ειμαι τελειως αρνητικη και εχω και πολλα παραπονα σαν παιδακι...με χαλουσε αφανταστα και ακομα και τωρα το θεωρω λαθος να ζεις μεσα απο τη δουλεια...οποτε δεν νομιζω να παθω σοκ ....το μονο για το οποιο θα παθω σοκ οταν ειμαι σπιτι ειναι γιατι δεν μπορω να ασχοληθω με το σπιτι ...

και η μονη δουλεια που δεν μου αρεσει στο σπιτι ειναι το σιδερωαμ

76IGp3.png

λοιπον για να φτασω εγω στη γεννα της πεμπτης κοπελια επαθα οτι ακριβως κι εσυ ομως με χοριακες 1800 και 2000 γι αυτο κοιτα να δεις τι θα κανεις απο δω και περα.εγωγια να γεννησω την πεμπτη αλλαξα τρεις γιατρους και ενα ψυχολογο.να λες δοξα το θεο που ξερεις οτι μενεις (παρα τις φιλοτιμες προσπαθιες του γιατρου να σε πεισει για το αντιθετο)αλλο ενα δοξα το θεο που και αυτη τη φορα δεν ειδες το εργο αποξεση και κοιτα τι θα κανεις απο δω και περα να δεις τι φταιει.αφου γενναω εγω θα γεννησεις κι εσυ .αυτο μην το ξεχασεις ουτε μια στιγμΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Πολύ σωστή κουβέντα αυτή....

Εμμάκι μου, τι να πω?....Στεναχωριέμαι γιατί καταλαβαίνω την ψυχολογία σου, κατανοώ τα νεύρα και την απογοήτευση, όμως το θέμα είναι να βρει ο γιατρός τι φταίει και πως θα το αντιμετωπίσετε....Ευτυχώς, που λέει κι η Ελίνα, που δεν θα χρειαστεί να κάνεις απόξεση. Να σκέφτεσαι θετικά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, κούκλα μου. Όλα θα γίνουν. Φιλάκια.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Επανηλθα...ηρεμοτερη!!ο αντρας μου βρηκε την αιτια..ειναι λεει ΜΑΤΙ σετ με μουτζα!!και ρε φιλε εκεινςο κλαιει περισσοτερο οποτε το εκοψα και εγω!!!απλα πεσαν πολλα αλλα οκ ο γιατρος μου ειπε φταιει η η υδροσαλπιγγα οι οι ορμονες η απλα ειναι κακης ποιοτητας το ωαριο!!!εγω παλι λεω ν ακανω διακοπες ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ στο γελιο με Ελινα και ΜΑρα..ειστε ΘΕΕΣ!!!!

2011.png

Διαφημίσεις

λοιπον τωρα ομως σε αφηνω...ηρθε η μεγαλη ωρα...να σχολασω επιτελους...

θα τα πουμε αν ειναι αργοτερα...φιλακια πολλα

Φιλια Χαπι!και μην σκας ειμαι ΤΑυρο ςεγω...στο τελςο αθ το καταφερω!!!:tongue::tongue:

2011.png

Πολύ σωστή κουβέντα αυτή....

Εμμάκι μου, τι να πω?....Στεναχωριέμαι γιατί καταλαβαίνω την ψυχολογία σου, κατανοώ τα νεύρα και την απογοήτευση, όμως το θέμα είναι να βρει ο γιατρός τι φταίει και πως θα το αντιμετωπίσετε....Ευτυχώς, που λέει κι η Ελίνα, που δεν θα χρειαστεί να κάνεις απόξεση. Να σκέφτεσαι θετικά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, κούκλα μου. Όλα θα γίνουν. Φιλάκια.

Ρε Ναντιμορακι δεν πειραζει...τυχερα ειναι αυτα και δεν εχω και πολλη τυχη τωρα..εσυ αδιαθετησες?????:tongue::tongue:εχω και αγχος τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος...:rolleyes::rolleyes:

2011.png

φευγω και εγω σκατουλες μου !!!!!

Μαρααααααα αμα δεν γεννησεις τα λεμε αυριο εεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλουμπες Ευτυχω μου!!!!:mrgreen:

σε αγαπω το ξερεις...που ξερεις.... μπορει να φταιει και η προγεστερονη....:tongue::tongue:οσο γαι 4000 ευρω δεν παιζουν αυτη την φαση!!φαντασου τις χωριακες πρεπει να γραψει παραπεμπτικα!!!!!αλλα θα τα παρω τωρα τα λεφτα απο το ΤΣΜΕΔΕ διοτι τσαντιστηκα!!!:mad::mad:

2011.png

Επανηλθα...ηρεμοτερη!!ο αντρας μου βρηκε την αιτια..ειναι λεει ΜΑΤΙ σετ με μουτζα!!και ρε φιλε εκεινςο κλαιει περισσοτερο οποτε το εκοψα και εγω!!!απλα πεσαν πολλα αλλα οκ ο γιατρος μου ειπε φταιει η η υδροσαλπιγγα οι οι ορμονες η απλα ειναι κακης ποιοτητας το ωαριο!!!εγω παλι λεω ν ακανω διακοπες ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ στο γελιο με Ελινα και ΜΑρα..ειστε ΘΕΕΣ!!!!
Δεν φτάνει που στεναχωριόμαστε εμείς για΄οτι μας συμβαίνει, πρέπει να παρηγορούμε και τα αγόρια...!!.....το έχω περάσει πολλάκις κι αυτό, οπότε σε καταλαβαίνω....ναι, έτσι να τη δεις...αραλίκι....διακοπές....ηλιοθεραπεία κι από Σεπτέμβρη επανέρχεσαι....Υπάρχει και κάτι καλό, σε όλη αυτή την παράνοια...έχασες 2 κιλά!!....Λέω και καμιά μ@λ@κία να περάσει ή ώρα...!
Ρε Ναντιμορακι δεν πειραζει...τυχερα ειναι αυτα και δεν εχω και πολλη τυχη τωρα..εσυ αδιαθετησες?????:tongue::tongue:εχω και αγχος τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος...:rolleyes::rolleyes:
Ναι, αδιαθέτησα τα ξημερώματα, ξύπνησα από τον πόνο....Έλα ρε τώρα, που θα αγχωθούμε και για το πότε θα έρθει η περίοδος!!!....Θα έρθει μη σκας...!

Banjp3.png

hJSRp3.png

κατσε μαρη μην φευγεις εχω ν σ ρωτησω γιατι δεν εισαι ευχαριστημενη πο τα 3 σε 1??το μωρο με τι το βγαζουνε απο την κλινικη???και το βαζουνε που στο καθισματακι???:confused::confused::confused::confused:
λοιπον γιατι το 3 σε 1 ειναι αχρηστο(το ειχε παρει η αδελφη μου και τελικα κατελειξε με ενα κικο απο τα τζαμπο των 100 ευρω το οποιο αγορασε και σε μενα)το 3 σε 1 χοραει μονο σε πορτ παγκαζ τριαξονικου και οχι κανονικου αυτοκινητου.δεν μπορεις να το μεταφερεις πουθενα γιατι εχει ογκο δεν κανει για τα κλασικα θεοστενα θεοστραβα και ανηφοροκατηφορικα ελληνικα πεζοδρομια.ειναι πολυ μεγαλο για να το περασεις αναμεσα απο αυτοκινητα μηχανες κλπ εχει πολυ μπελα στη συναρμολογιση.γενικα ειναι υπερπαραγωγη αλλα καθολου πρακτικο.αυτο που εχω καταλαβει απο την πειρα μου σαν θεια με 2 ανηψια ειναι οτι τα απλα πραγματα ειναι και τα πιο πρακτικα.οχι σε καροτσια γενικα σε οτι αφορα αγορες για μωρα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...