Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω το ιδιο λεω ,εχω χρονο...εχω χρονο και μετα θα τρεχω τελευταια στιγμη γιατι δεν θα εχω κανει τιποτα...ασε που αμα πιασουν και οι ζεστες δεν θα θελω να κουνησω απο το σπιτι...και το κυριοτερο αν παρω την αδεια λεω να εκμεταλλευομαι τα πρωινα για μπανακι στη θαλασσα...οποτε μετα που να τρεχω μονη μου...

Εσυ μαρη την Μαρα συμβουλευεσε που θα την πηγαινουν στην κλινικη με σπασμενα τα νερα και αυτη θα τους βριζει οτι ειναι βλαμενοι γιατι δεν φ=γενναει ακομα???γιαυτην παντα υπαρχει πολ χρονος:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

για τη ληξιαρχικη του γαμου τα εχω απο τοτε που το δηλωσαμε στο δημο πρεπει να βγαλω καινουρια χαρτια???

πρεπει να ειναι των τελευταιων 6 μηνων απο τη μερα που 8α μπεις στο νοσοκομειον

dZJip3.png

σελτεδακια να παρεις τα αγορακια κατουρανε συνεχεια δεν ξερω για τα κοριτσακια αλλα εγω τωρα αρχισα να ηρεμω και εχω παρει 8 σελτεδακια!!!

αυτο που θα σου προτεινα τουλαχιστον για το καροτσι μην παρεις αυτα που ειναι 3 σε ενα εγω εχω απογοητευθει πολυ ομως!!!

μμμμμμμμμμμμμμ ωραιο φαγακι λεω να το κανω την πεμπτη!!!

ααααααααααααχχχχχ τυχερουλα θα κανεις και μπανακια σε καθαρη θαλασσα εμεις εδω να δουμε εαν θα κανουμε και που θα το κανουμε!!

μη μου λες τετοια για το καροτσι γιατι σκεφτομαι 3 σε 1 .....γιατι απογοητευτηκες????

ναι ευτυχως εχουμε τη θαλασσα στα ποδια μας και ειναι και καθαρη....αλλα μεχρι να παρω αποφαση να παω για μπανιο θα εχει φτασει η ωρα να γεννησω...

δεν θα πατε φετος διακοπουλες πουθενα....του μπεμπη σου θα του κανεις μπανακια???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημερι κοριτσαρες μου παω να σιδερωσω τωρα που κοιμαται ο κανακαρης μου!!!

Φιλακια πολλα

κατσε μαρη μην φευγεις εχω ν σ ρωτησω γιατι δεν εισαι ευχαριστημενη πο τα 3 σε 1??το μωρο με τι το βγαζουνε απο την κλινικη???και το βαζουνε που στο καθισματακι???:confused::confused::confused::confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εσυ μαρη την Μαρα συμβουλευεσε που θα την πηγαινουν στην κλινικη με σπασμενα τα νερα και αυτη θα τους βριζει οτι ειναι βλαμενοι γιατι δεν φ=γενναει ακομα???γιαυτην παντα υπαρχει πολ χρονος:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

μαρι κρισονια τι να πω και εγω? το μονο που νιωθω ειναι την μικρη να κολυμπάει στην κοιλιά μου και ανα 15νθημερο ελαχιστα πονακια περιοδου των 5 δευτερολεπτων.. οχι πες μου εσυ τώρα ΤΙ να υποθεσω? οτι γεναω?

dZJip3.png

Καλο μεσημερι κοριτσαρες μου παω να σιδερωσω τωρα που κοιμαται ο κανακαρης μου!!!

Φιλακια πολλα

να σου στειλω και τα δικα μου...γιατι φτασαμε αισιως τις 2 λεκανες...

76IGp3.png

τα καροτσια 3 σε 1 ειναι δυσχρηστα και τελικα πιο πολυ ωρα περνας να τα μανουβραρεις και να τους αλλαζεις τα γκατζετ παρα να τα βγαζεις εξω.. εγω αυτο εχω ακουσει

επισης το παιδι μπορεις να το βγαλεις ειτε με σλινγκ αλα κατια ζυγουλη είτε με καλαθουνα αλα ελενη μενεγακη είτε με καθισματακι αυτοκινητου αλα μπέτυ μαγγιρα.. διαλεγεις και παιρνεις αναλογα με το με ποια ταυτιζεσαι

μχοαθχοθαοθχαοθαχοθχαοθχαοθχαοθαχ

dZJip3.png

ελα βρε ,αφου πηγε και τα ψωνισε ολα και ειναι και πανετοιμη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

πρεπει να ειναι των τελευταιων 6 μηνων απο τη μερα που 8α μπεις στο νοσοκομειον

αρα δεν κανει αυτη που εχω πρεπει να βγαλω καινουρια....γκρρρρρρ και ποσο τα βαριεμαι ολα αυτα....γκρρρρρρρρρρρρρρρ:evil:

76IGp3.png

μαρι κρισονια τι να πω και εγω? το μονο που νιωθω ειναι την μικρη να κολυμπάει στην κοιλιά μου και ανα 15νθημερο ελαχιστα πονακια περιοδου των 5 δευτερολεπτων.. οχι πες μου εσυ τώρα ΤΙ να υποθεσω? οτι γεναω?

ααααααααααα εχεις και πονακια περιοδου και μιλας κιολας!!!!

ελα ρε χαζο μου αρεσει να σε πειραζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φευγω και εγω σκατουλες μου !!!!!

Μαρααααααα αμα δεν γεννησεις τα λεμε αυριο εεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλουμπες Ευτυχω μου!!!!:mrgreen:

τα καροτσια 3 σε 1 ειναι δυσχρηστα και τελικα πιο πολυ ωρα περνας να τα μανουβραρεις και να τους αλλαζεις τα γκατζετ παρα να τα βγαζεις εξω.. εγω αυτο εχω ακουσει

επισης το παιδι μπορεις να το βγαλεις ειτε με σλινγκ αλα κατια ζυγουλη είτε με καλαθουνα αλα ελενη μενεγακη είτε με καθισματακι αυτοκινητου αλα μπέτυ μαγγιρα.. διαλεγεις και παιρνεις αναλογα με το με ποια ταυτιζεσαι

μχοαθχοθαοθχαοθαχοθχαοθχαοθχαοθαχ

εγω ομως θελω το 3 σε 1...

1ον γιατι δεν θα παρω καλαθουνα,ουτε λικνο και το μωρο για αρχη θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε...

2ο θα το βγαλω απο το μιαιευτηριο με το traveller του 3 σε 1 και οπου παω θα το μεταφερω με αυτο για αρχη

3ο νομιζω οτι θα με βολεψει καλυτερα απο καθε αλλο καροτσι....και μου εχει μπει στο μυαλο οποτε δεν αλλαζω γνωμη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...