Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμ παίζει και η δικιά μου είναι έτσι

ασε τι μου κάνανε - τι θα κάνω εγώ να λεσ :tongue: :tongue::-D

μαρή μπασ πετύχαμε το θέμα τησ ταινίασ αλλά χάλασε το γλυκό στην πρωταγωνίστρια?

Για δοκίμασε Τζούλια αυτήν την φορά :wink:

Τι θα κανεις τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???για λεγε!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εσυ μαρουλιον ποτε θα ξαναπας στον ντοκ???

ερωτηση κρισεως...ποσες πανες και ποσα σελτεδακια αγορασες???

αυριο εχω δοχτορα και μάλλον 8α μου χωσει και δαχτυλουμπα χαρ χαρ χαρ

απο σελτεδακια αγορασα 5 μεγαλα και 5 μικροτερα και απο πανες πηρα μια 12καδα απο τα mothercare που κανουν για ολα.. απο πανα αγκαλιας μεχρι να τα σκισεις να τα κανεις κωλοπανακια

μην σκας με τις ποσοτητες με αυτα.. και να χρειαστεις κατι στειλε καποιον στα τζαμπο εχει περιφημα πανακια και πανακοειδη

dZJip3.png

να χαρώ εγώ νυκοκοιρά που μαγειρεύει στισ 3 το μεσημέρι :tongue: :tongue:

εμένα πάλι τώρα ξύπνησε

πάω για τάισμα κλπ κλπ

μάκια τσούπρεσ

αααααααααααααααααααααααντε να χαθεις μαρηηηηηηη με κοροιδευεις κιολας!!!εαν θελεις να μαθεις ειμαι ξυπνια απο τις 7:30 το πρωι και εχω τονμικρο αγκαλια συνεχεια ποτε θες να μαγειρεψω μου λες???:evil::evil:

αθηνουλα καλο μαγειρεμα...τι καλο θα φτιαξεις?????????

ελπιδακι αντε καλο ταισμα,δωσε κι ενα φιλι απο μενα στην κορακλα σου

Μακαρονια με κυμα Χαπακι μου!!!εσυ τι θα φας σημερα??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αυριο εχω δοχτορα και μάλλον 8α μου χωσει και δαχτυλουμπα χαρ χαρ χαρ

απο σελτεδακια αγορασα 5 μεγαλα και 5 μικροτερα και απο πανες πηρα μια 12καδα απο τα mothercare που κανουν για ολα.. απο πανα αγκαλιας μεχρι να τα σκισεις να τα κανεις κωλοπανακια

μην σκας με τις ποσοτητες με αυτα.. και να χρειαστεις κατι στειλε καποιον στα τζαμπο εχει περιφημα πανακια και πανακοειδη

δεν σκαω καλε αλλα λεω σιγα-σιγα να ξεκινησω αγορες και δεν ξερω ποσα να παρω....

76IGp3.png

δεν σκαω καλε αλλα λεω σιγα-σιγα να ξεκινησω αγορες και δεν ξερω ποσα να παρω....

καλα μην τρελα8εις να αγοραζεις.. τα πιο πολλ΄ααχρηστα βγαινουν.. παρε διαφορα κωλοπανακια σε διαφορα μεγε8η τα πιο χρησιμα αυτα ειναι γιατι το μπεμπε λενε βγαζει διαφορα μονιμως...

αλλα μην τρελενεσαι.. εχεις χρονο ακομη

dZJip3.png

αααααααααααααααααααααααντε να χαθεις μαρηηηηηηη με κοροιδευεις κιολας!!!εαν θελεις να μαθεις ειμαι ξυπνια απο τις 7:30 το πρωι και εχω τονμικρο αγκαλια συνεχεια ποτε θες να μαγειρεψω μου λες???:evil::evil:

Μακαρονια με κυμα Χαπακι μου!!!εσυ τι θα φας σημερα??

φασολακια ...μιαμ...μιαμ...και δεν εφαγα και πρωινο σημερα και εχω λυσσαξει στην πεινα....ευτυχως ειχα εδω βερυκοκακια και εφαγα 3 για την λιγουρα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου :roll:

Εμμακι μου για εσενα μπηκα.

Δεν θελω να ξανακουσω τετοια χαζα οτι φταις και αλλες μλκιες, τα ιδια σκεφτομουνα και εγω .Τωρα κοιτα να ξανασηκωθεις κοριτσι μου παρε το χρονο που σου χρειαζεται και κανε οτι εξετασεις υπαρχουν για να βεβαιωθειτε οτι ολα ειναι καλα.Οσο για τον γιατρο δες πως θα κινηθει τωρα που ξαναεγινε και αποφασισε εχασα δυο παιδια αλλα αλλαξα τρις γιατρους για να καταληξω σε αυτον και να εχω την μπουμπουκα μου στην κοιλιτσα μου.

4000 Ευρω εξετασεις καναμε για να μου φυγει το παραμικρο απο τον εγκεφαλο!!!

Επισης αυτο που λενε τα κοριτσια για τις αποξεσεις ειναι πολυ σημαντικο οτι δεν περνας και απο αυτο το ψυχολογικο μαρτυριο.

Οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω....πολλα πολλα φιλακια και αγγκαλιτσες σου κανουμε!!!:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλα μην τρελα8εις να αγοραζεις.. τα πιο πολλ΄ααχρηστα βγαινουν.. παρε διαφορα κωλοπανακια σε διαφορα μεγε8η τα πιο χρησιμα αυτα ειναι γιατι το μπεμπε λενε βγαζει διαφορα μονιμως...

αλλα μην τρελενεσαι.. εχεις χρονο ακομη

κι εγω το ιδιο λεω ,εχω χρονο...εχω χρονο και μετα θα τρεχω τελευταια στιγμη γιατι δεν θα εχω κανει τιποτα...ασε που αμα πιασουν και οι ζεστες δεν θα θελω να κουνησω απο το σπιτι...και το κυριοτερο αν παρω την αδεια λεω να εκμεταλλευομαι τα πρωινα για μπανακι στη θαλασσα...οποτε μετα που να τρεχω μονη μου...

76IGp3.png

κι εγω το ιδιο λεω ,εχω χρονο...εχω χρονο και μετα θα τρεχω τελευταια στιγμη γιατι δεν θα εχω κανει τιποτα...ασε που αμα πιασουν και οι ζεστες δεν θα θελω να κουνησω απο το σπιτι...και το κυριοτερο αν παρω την αδεια λεω να εκμεταλλευομαι τα πρωινα για μπανακι στη θαλασσα...οποτε μετα που να τρεχω μονη μου...

8α εκμεταλευτεις την πειρα των παλιοτερων και δεν 8α χρειαστει να τρεχεις ατερμονα. μολις λυσεις τα χοντρα (κουνιες αλλαξιερες επιπλα και καροτσια και κα8ισμα αυτοκινητου) τα υπολοιπα ειναι μιση ωρα στα τζαμπο για κωλοπανακια και αναλωσιμα και μιση ωρα στα mothercare (και λογω ποιοτητας και λόγω εξαιρετικών τιμών στα φορμακια ρουχαλάκια). δεν 8α κουραστεις κα8όλου.. μεχρι να γενησεις κιολας 8α εχουμε γενησει και οι αλλες οποτε 8α ξερεις τι παιζει με αποστειρωτηρια και λοιπα αλλα χαζα

πχ εγω πλεον εμαθα απο "παλιες" πως αυτο που λεμε βαλιτσα μαιευτηριου δεν υφισταται.. μιλάμε για τσαντακι μαιευτηριου κα8ως τα εχουν ολα τα αναλωσιμα εκει + περνανε ενας σκασμος εταιρειες και αφηνουν ενα σωρο σκατολοιδια.. οποτε επενδυσε το χρονο σου σε σουτιεν θηλασμου και αξιοπρεπη πυτζαμακια και σε θpdated ληξιαρχικες γαμου...

Μαρα: εχω παντα την λυση για αυτο μ αρεσει να δημιουργω προβληματα μχοαθχοθαθοχθοαθοαθοχθχοαοθαχθοαχ

dZJip3.png

σελτεδακια να παρεις τα αγορακια κατουρανε συνεχεια δεν ξερω για τα κοριτσακια αλλα εγω τωρα αρχισα να ηρεμω και εχω παρει 8 σελτεδακια!!!

αυτο που θα σου προτεινα τουλαχιστον για το καροτσι μην παρεις αυτα που ειναι 3 σε ενα εγω εχω απογοητευθει πολυ ομως!!!

φασολακια ...μιαμ...μιαμ...και δεν εφαγα και πρωινο σημερα και εχω λυσσαξει στην πεινα....ευτυχως ειχα εδω βερυκοκακια και εφαγα 3 για την λιγουρα

μμμμμμμμμμμμμμ ωραιο φαγακι λεω να το κανω την πεμπτη!!!

ααααααααααααχχχχχ τυχερουλα θα κανεις και μπανακια σε καθαρη θαλασσα εμεις εδω να δουμε εαν θα κανουμε και που θα το κανουμε!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σας κοριτσια μου :roll:

Εμμακι μου για εσενα μπηκα.

Δεν θελω να ξανακουσω τετοια χαζα οτι φταις και αλλες μλκιες, τα ιδια σκεφτομουνα και εγω .Τωρα κοιτα να ξανασηκωθεις κοριτσι μου παρε το χρονο που σου χρειαζεται και κανε οτι εξετασεις υπαρχουν για να βεβαιωθειτε οτι ολα ειναι καλα.Οσο για τον γιατρο δες πως θα κινηθει τωρα που ξαναεγινε και αποφασισε εχασα δυο παιδια αλλα αλλαξα τρις γιατρους για να καταληξω σε αυτον και να εχω την μπουμπουκα μου στην κοιλιτσα μου.

4000 Ευρω εξετασεις καναμε για να μου φυγει το παραμικρο απο τον εγκεφαλο!!!

Επισης αυτο που λενε τα κοριτσια για τις αποξεσεις ειναι πολυ σημαντικο οτι δεν περνας και απο αυτο το ψυχολογικο μαρτυριο.

Οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω....πολλα πολλα φιλακια και αγγκαλιτσες σου κανουμε!!!:P

ποσο δικιο εχεις συμπεθερουλα μου!!!

Εμμακι μου ετσι για να ξερεις εγω εχω δωσει πολλα παραπανω απο τη συμπεθερα!!

οποτε κανε οτι σου πει τωρα και μετα βλεπεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...