Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλα γαι το καλοκαιρι του 2010 εληξε η προσπαθεια..δεν την παλευω!και ονο που σκεφτομαι οτι μολςι αδιαθετησω θα δω παλι αυτο το πραγμα που ειδα την προηγουμενη φρικαρω!!!!παω για ηλιοθεραπεια και μπανιο..τα υπολοιπα ας περιμενουν!

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μαρουσκακι μου εσυ πας γιαφυσιολογικο τοκετο??

Κριμα εχω περασει 2 φορες απο αυτη τη θεση οποτε σε καταλαβαινω!!

λογικα ναι φυσιολογικο..θεση εχει πάρει.. καλά ειναι.. το μονο που σκεφτομαστε ειναι ο ογκος της γιατι ειναι ήδη βαριά και δεν θελω να μου ζοριστει πολυ και βγει σαν κακοχυμενο λουκουμάκι... αλλ α8α δουμε.. ειπα σοτν γιατρο μου τι ΔΕΝ 8ελω (20ωρα στις ωδινες κλπ κλπ) και του ειπα να αυτοσχεδιάσει μετα...

dZJip3.png

λοιπον για να φτασω εγω στη γεννα της πεμπτης κοπελια επαθα οτι ακριβως κι εσυ ομως με χοριακες 1800 και 2000 γι αυτο κοιτα να δεις τι θα κανεις απο δω και περα.εγωγια να γεννησω την πεμπτη αλλαξα τρεις γιατρους και ενα ψυχολογο.να λες δοξα το θεο που ξερεις οτι μενεις (παρα τις φιλοτιμες προσπαθιες του γιατρου να σε πεισει για το αντιθετο)αλλο ενα δοξα το θεο που και αυτη τη φορα δεν ειδες το εργο αποξεση και κοιτα τι θα κανεις απο δω και περα να δεις τι φταιει.αφου γενναω εγω θα γεννησεις κι εσυ .αυτο μην το ξεχασεις ουτε μια στιγμΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

μωρε ειχε δικιο ομως τελικα!!ενα καρο εχω να φταινε!!εδω παιζει τι φταιει περισσοτερο...:mrgreen::mrgreen:ναι ρε αθ γεννησω στα 40!!!:tongue::tongue:

2011.png

Τιποταααααααααα αυτος μου κανει:confused::confused: δεν μπορω να καταλαβω τι εχει μαλλον επειδη δεν εχει κανει κακακια απο το σαββατο αλλα πορδιτσες εχουμε πολλες και βρωμερες!!!:mrgreen:

γιατι εχεις νευρα Γλωσσου μου τι σου κανανε???

:-D:-D:-D:-D:-D καλη αρχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

μμ παίζει και η δικιά μου είναι έτσι

ασε τι μου κάνανε - τι θα κάνω εγώ να λεσ :tongue: :tongue::-D

δεν ξερω ρε Χαπι...θα παω απο το ιατρειο να δω..τι να σου πω..στεναχωρηθηκα και πολυ το σκ μπορει να εκανα και εγω κατι δεν εξρω..δεν ειναι η ωρα ακομα μαλλον..και ξεχασα ρε οταν εκανα την ευχη να μεινω εγκυος να πω να το γεννησω κιολας!!!

μαρή μπασ πετύχαμε το θέμα τησ ταινίασ αλλά χάλασε το γλυκό στην πρωταγωνίστρια?

Για δοκίμασε Τζούλια αυτήν την φορά :wink:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

λογικα ναι φυσιολογικο..θεση εχει πάρει.. καλά ειναι.. το μονο που σκεφτομαστε ειναι ο ογκος της γιατι ειναι ήδη βαριά και δεν θελω να μου ζοριστει πολυ και βγει σαν κακοχυμενο λουκουμάκι... αλλ α8α δουμε.. ειπα σοτν γιατρο μου τι ΔΕΝ 8ελω (20ωρα στις ωδινες κλπ κλπ) και του ειπα να αυτοσχεδιάσει μετα...

:-D:-D:-D:-D:-D μπραβο Μαρουσκακι μου με το καλο να ερθει!!!

καλα γαι το καλοκαιρι του 2010 εληξε η προσπαθεια..δεν την παλευω!και ονο που σκεφτομαι οτι μολςι αδιαθετησω θα δω παλι αυτο το πραγμα που ειδα την προηγουμενη φρικαρω!!!!παω για ηλιοθεραπεια και μπανιο..τα υπολοιπα ας περιμενουν!

Υπομονη Εμμακι μου και θα γινει και αυτο θα το δεις!!

Θα συμφωνησω με την Ελινα εγω δεν αλλαξα γιατρο αλλα τουλαχιστον δεν θα ζησεις και την κακη εμπειρια της αποξεσης!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω λεω να παρεις τον συζυγατο σου να πατε σε ενα νησι.. ή εστω στην κινετα.. να φατε τα ψαρακια σας, να πιειτε τα ουζακια σας, τα σφηνακια σας το βράδυ με φιλους να κανετε βρωμικο σεξ στην παραλία και τα υπολοιπα ραντεβου τον σεπτεμβριο σαν τους σινεμάδες... ολα μετα 8α γινουν οπως λεει και η ελιναρα...

dZJip3.png

ουουουουυουουφφ κοιμηηθηκε παω να μαγειρεψω και ερχομαι σε λιγο!!

να χαρώ εγώ νυκοκοιρά που μαγειρεύει στισ 3 το μεσημέρι :tongue: :tongue:

εμένα πάλι τώρα ξύπνησε

πάω για τάισμα κλπ κλπ

μάκια τσούπρεσ

U6Vip2.png

ουουουουυουουφφ κοιμηηθηκε παω να μαγειρεψω και ερχομαι σε λιγο!!
εγω λεω να παρεις τον συζυγατο σου να πατε σε ενα νησι.. ή εστω στην κινετα.. να φατε τα ψαρακια σας, να πιειτε τα ουζακια σας, τα σφηνακια σας το βράδυ με φιλους να κανετε βρωμικο σεξ στην παραλία και τα υπολοιπα ραντεβου τον σεπτεμβριο σαν τους σινεμάδες... ολα μετα 8α γινουν οπως λεει και η ελιναρα...

ειδικά αν πάνε στην Κινέτα την βρωμιά θα την έχουν σίγουρα :lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε Χαπι...θα παω απο το ιατρειο να δω..τι να σου πω..στεναχωρηθηκα και πολυ το σκ μπορει να εκανα και εγω κατι δεν εξρω..δεν ειναι η ωρα ακομα μαλλον..και ξεχασα ρε οταν εκανα την ευχη να μεινω εγκυος να πω να το γεννησω κιολας!!!

μη λες τετοια δεν φταις εσυ σε κατι....θα την βρεις την ακρη...θα το ψαξετε με το γιατρο και θα βρειτε τη λυση

76IGp3.png

εμακι.. μην σε πιανει τωρα το τι εκανα και τι ευχηθηκα και τι δεν ευχηθηκα γιατι 8α καταληξεις ωσαν και μενα (τρελή δλδ)... τιποτα δεν εκανες εσυ.. ασε τον δοχτορα να βρει τι φταιει.. 8α το φιξαρει με φαρμακα ή κάτι άλλο και μετα τσουπ 8α μας κάνεις μοστρες με την κοιλούμπα εως την κινετα...

dZJip3.png

μωρε ειχε δικιο ομως τελικα!!ενα καρο εχω να φταινε!!εδω παιζει τι φταιει περισσοτερο...:mrgreen::mrgreen:ναι ρε αθ γεννησω στα 40!!!:tongue::tongue:
εμα εμενα μετα απο μια σειρα ατελειωτων εξετασεων το συμπερασμα ηταν οτι δεν εχουμε τιποτα ουτε εγω ουτε ο ανδρας μου.η γιατρος το ειπε συμπτωση.εγω μουτζα.πρεπει να το ψαξεις οπως και να εχει.κοριτσια σας αφηνω.παω να ξαπλωσω.εμα επειδη τα εχω περασει ενα θα σου πω.μεσα στην ατυχια σου εισαι τυχερηγιατι καλυτερα μια ασχημη περιοδο τωρα.παρα η αποξεση.σας αφηνω.φιλια σε ολες.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...