Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μπααααααααααα εδω εισαι και εσυ???δεν εχεις δουλειες να κανεις????:tongue::tongue:

καλημερα γλωσσου μου με την πανεμορφη κορη!!:-D

άσε με και με τα νεύρα που έχω εγώ σήμερα όχι μόνο έχω τελειώσει το σπίτι αλλά κάνω και παραπάνω για να ξεκαψώσω :mrgreen:

Καλημερα συμπεθερα μου εμεις προσπαθουμε μεσα στη γκρινια ο γαμπρος σου :confused::confused::confused::confused::confused:

Εσεις τι κανετε????

τί του κανεσ του παιδιού μαρή???? :tongue: :tongue:

Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε ήρθε ήρθεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!:D:D:D:D

Σαν πασ στην καλαμάτα κι ερθείσ με το καλό φέρε μου ένα μαντίλι,,,,,,,,, :D :D :D

Κανα νέο από την Έμμα?????

τί κάνετε οι υπόλοιπεσ

ΑΑΑΑΑΑΑ Ελίνα δεν σου είπα τα νέα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΜΑΡΗ ΚΑΨΕΡΗ ΓΕΝΝΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα νομιζω οτι εφτασα στα ορια μου.... αυριο 8α παω γραφειο για καφε... να περασει η ώρα μου... απο την παρασκευη ειμαι σχεδον σαν εσώκλειστη.... επισης πρεπει να βρω τροπο να αποτριχωθω εκει κατω.. το καθρεφτακι δεν κανει πλεον.. εχει χαμηλωσει πολύ και η κοιλιά.. εφτασε στα μπουτια..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μαρουσκακι μου εσυ πας γιαφυσιολογικο τοκετο??

Ευχαριστω κουκλιτσα...τα πραγματα ειναι αρκετα δυσοιωνα πλεον...κανουμε οτι μπορουμε, αλλαααα....

Κριμα εχω περασει 2 φορες απο αυτη τη θεση οποτε σε καταλαβαινω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σας κοριτσακιααααααααααα

ελινα ξερεις κατι ....

ΓΕΝΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ετσι για να μην ξεχνιομαστε.....

μαρα τι εγινε κοριτσι μου...εχεις λαλαησει μεσα στο σπιτι ....

Αθηνουλα ο μπεμπαρος σου τι κανει???

βενουσακι περαστικα στο πεθερικο...

76IGp3.png

ααααα επισης ξεχασα να σας πω.. το σωμα μου κανει προβες για μετα στο 8εμα του υπνου. κοιμαμαι 2 ξυπναω 4.30 ξανακοιμαμαι 5.30 ξυπναω 7.. ξανακοιμαμαι 8.30 ξυπναω 11.... ουτε φανταρος να ημουνα...

Φαντασου τωρα τι θα γινει αν η μπεμαρα σου ξυπναει 2:20, 5:50, 8:50...

:-D:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

άσε με και με τα νεύρα που έχω εγώ σήμερα όχι μόνο έχω τελειώσει το σπίτι αλλά κάνω και παραπάνω για να ξεκαψώσω :mrgreen:

τί του κανεσ του παιδιού μαρή???? :tongue: :tongue:

Σαν πασ στην καλαμάτα κι ερθείσ με το καλό φέρε μου ένα μαντίλι,,,,,,,,, :D :D :D

Κανα νέο από την Έμμα?????

τί κάνετε οι υπόλοιπεσ

ΑΑΑΑΑΑΑ Ελίνα δεν σου είπα τα νέα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΜΑΡΗ ΚΑΨΕΡΗ ΓΕΝΝΑΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ

Τιποταααααααααα αυτος μου κανει:confused::confused: δεν μπορω να καταλαβω τι εχει μαλλον επειδη δεν εχει κανει κακακια απο το σαββατο αλλα πορδιτσες εχουμε πολλες και βρωμερες!!!:mrgreen:

γιατι εχεις νευρα Γλωσσου μου τι σου κανανε???

ααααα επισης ξεχασα να σας πω.. το σωμα μου κανει προβες για μετα στο 8εμα του υπνου. κοιμαμαι 2 ξυπναω 4.30 ξανακοιμαμαι 5.30 ξυπναω 7.. ξανακοιμαμαι 8.30 ξυπναω 11.... ουτε φανταρος να ημουνα...

:-D:-D:-D:-D:-D καλη αρχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λοιπον...ας ασχοληθουμε με την γεννα της Πεμπτης καθοτι εδω δεν προβλεπεται γεννα...ευγενικα το ειπα ε????25 κοπελιες...χασαμε!

εμμακι λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου... αλλά αν διαβασεις παραπάνω για την κατασταση μου τουλαχιστον προς το παρον, γλιτώνεις απο την απολυτη αναξιοπρέπεια και το απολυτο στιλιστικό χάλι... για λιγο ακόμη θα μπορεις να αποτριχώνεσαι ως άνθρωπος και ουχι ως αγελας!

dZJip3.png

εμμακι λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου... αλλά αν διαβασεις παραπάνω για την κατασταση μου τουλαχιστον προς το παρον, γλιτώνεις απο την απολυτη αναξιοπρέπεια και το απολυτο στιλιστικό χάλι... για λιγο ακόμη θα μπορεις να αποτριχώνεσαι ως άνθρωπος και ουχι ως αγελας!

:D:D:Dδιαβασα και γελαω ακομα...ελα ελα θα αποτριχωθεις μην σκας!!:tongue::tongue:

2011.png

Λοιπον...ας ασχοληθουμε με την γεννα της Πεμπτης καθοτι εδω δεν προβλεπεται γεννα...ευγενικα το ειπα ε????25 κοπελιες...χασαμε!

αχ βρε κοριτσακι μου...τι εγινε παλι????

ο γιατρος τι λεει για ολο αυτο τι φταει???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω να σου πωωωωωωωωωωωωωω????

θα εισαι σαν μια μικρη αγελαδιτσα!!!:-D:-D:-D:-D:-D:tongue:

Οχιιιιιιιιιιιιιιι δεν ειναι νωρις ας ειναι μικρη η κοιλιτσα ξεκινα να βαζεις και εγω μετα την β-επιπεδου ξεκινησα!!

Μπορεις να βαλεις βαζελινη,αμυγδαλελαιο και καμια κρεμουλα για ραγαδες!!:mrgreen:

μπαααα έχει να κάνει με την ποιότητα του δέρματοσ

εγώ έβαζα βαζελιν ιντενσιβ κεαρ κάθε φορά που έκανα μπάνιο όπωσ δηλαδή και προ εγκυμοσύνησ

ραγάδεσ μηδέν

η δική μου εγκυμοσύνη μου άφησε ενθύμιο κοιρσούσ στα πόδια

αααααα!!!πολυ θαρρος πηρες εσυ!!!!ακου κρινος το πουλι του ανδρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααα πουλί έχει ο άντρασ σου? εμένα αυτό που έχει αλλιώσ το λένε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πλακα πλακα εχω ξεχασει πως ειναι το πουλι του άντρα μου...

καλα ειναι να με βγαζω φωτο και να σας την στειλω να γελατε... φοραω ενα κολοφορεματακι τυπου νυχτικο..ξυπολυτη.. το μαλλι σε τρελη κατασταση.. φοραω γυαλια... ειμαι σαν μαδημενο κοτοπουλο..κοιταω τις κοκκινιλες μου.. και τριγυρναω σαν τρελη μεσα στο σπίτι... ωραια φέτα!

και θ ακάνεισ πολύ καιρό ακόμα να το θυμηθείσ πίστεψέ με!!!!

πώσ λέμε καμμιά φορά "αράχνιασε"???? ε αυτό θα πάθει το ,,, το ,,, "ετσι" σου χιχιχιχι

25 κοπελιέσ που είμαστε εδώ ή 25 είναι η χοριακή?

U6Vip2.png

:cry::cry::cry::cry::cry: λυπαμαι Εμμακι μου!!!

γιατι παλι ρε γαμωτο????:(

γεια σας κοριτσακιααααααααααα

ελινα ξερεις κατι ....

ΓΕΝΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ετσι για να μην ξεχνιομαστε.....

μαρα τι εγινε κοριτσι μου...εχεις λαλαησει μεσα στο σπιτι ....

Αθηνουλα ο μπεμπαρος σου τι κανει???

βενουσακι περαστικα στο πεθερικο...

Γεια σου Χαπακι μου καλα ειμαστε λιγο γκρινιαρης απο χθες το βραδυ δεν τσερω τι εχει!!:(:(

ο δικος σου τι κανει??

και επειδη εχω τυψεις με τον γιατρο σας λεω οτι εσκασε!!μου ειπε μαρια μου εχω σκασει αλλα θα βρουμε τι φταιει...

Να το βρειτε Εμμακι μου για να μην τον δειρω να του πεις!!!:evil::evil::evil:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και επειδη εχω τυψεις με τον γιατρο σας λεω οτι εσκασε!!μου ειπε μαρια μου εχω σκασει αλλα θα βρουμε τι φταιει...

στεναχωρηθηκα παρα πολυ ....

ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που συμβαινει αυτο και να βρειτε τι ειναι αυτο που φταει...

76IGp3.png

δεν ξερω ρε Χαπι...θα παω απο το ιατρειο να δω..τι να σου πω..στεναχωρηθηκα και πολυ το σκ μπορει να εκανα και εγω κατι δεν εξρω..δεν ειναι η ωρα ακομα μαλλον..και ξεχασα ρε οταν εκανα την ευχη να μεινω εγκυος να πω να το γεννησω κιολας!!!

2011.png

λοιπον για να φτασω εγω στη γεννα της πεμπτης κοπελια επαθα οτι ακριβως κι εσυ ομως με χοριακες 1800 και 2000 γι αυτο κοιτα να δεις τι θα κανεις απο δω και περα.εγωγια να γεννησω την πεμπτη αλλαξα τρεις γιατρους και ενα ψυχολογο.να λες δοξα το θεο που ξερεις οτι μενεις (παρα τις φιλοτιμες προσπαθιες του γιατρου να σε πεισει για το αντιθετο)αλλο ενα δοξα το θεο που και αυτη τη φορα δεν ειδες το εργο αποξεση και κοιτα τι θα κανεις απο δω και περα να δεις τι φταιει.αφου γενναω εγω θα γεννησεις κι εσυ .αυτο μην το ξεχασεις ουτε μια στιγμΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...