Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Για αυτό έγραψα να πιάσεις το νόημα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με το ζάχαρο σιγά μην τα ζυγίζεις και όλας. Απλά να μάθεις πως δουλεύει όλο αυτό. Δεν είχες την όρεξη και για αυτό δεν το κάνεις. Απλά όταν το ξεκινήσεις θα φανεί. Ο συζηγος σου; Δεν μαγειρεύει; Και εκείνος λείπει όλη μέρα ; 

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Σωστα Ελινακι μου μπορεις να τον ρωτησεις οτι θελεις τον γιατρουλη...η Μαχουλα μας θυμαμαι καθε φορα που πηγαινε στον καινουριο γιατρουλη(αφου τον προηγουμενο τον ειχε ξεπαστρεψει).....ελυνε ολες τις αποριες της!!θυμασαι Τρελοκοτσιδου μου???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω φανταζομαι λινκ απο την εγνατια σε συνδεση με το στουντιο και εμενα σε παραθυρο απο το σπιτι.ναι κυριε χατζηνικολαου μου τη γνωριζω την κοπελα.καταλαθος γεννησε στο δρομο!!!!!!!!!

Αχ θα σας κανω και διασημες....

Γεια σου Κατιουσκα μου!!:P:p:p

Πραγματικα τωρα θελεις να σου περιγραψουμε πως ακριβως θα βγει??εισαι σιγουρη???:lol::lol::lol:

Επειδη αυτος ειναι εφιαλτης που τον βλεπω καθε βραδυ.... οτι βγαζω ενα γιγαντιο μωρο και (πως να το πω ευγενικα) με "ανοιγει" λιγο παραπανω απο κατω ειπαμε πως δεν θα περιμενουμε και πολυ....

Ξερετε ποσο πολυ θα ηθελα να σας δω αφου γεννησω? γιατι αυτο το νινακι σας ξερει πολυ καλα οπως και εγω... και αν ειμασταν κοντα θα ερχοσασταν το ξερω... αλλα ατιμη αποσταση....:wink:

a84026bdda.png

Λοιπον αποφασηστε να προσπαθησω ή οχι???ναι λεει η μια ..οχι λεει η αλλη!!!μπερδευτηκανε οι ηλιοσποροι καλε..ποιον να ακουσουνε???

Εγω θα κλεισω στο Σταρ!!!καλα???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: στο Σταρ να παει η συμπεθερα θα τους τρελλανει ολους!!!!!

Ναι.. μαζι με Πετρουλα , Άντζελα Δημητριου και Τζουλια Αλεξανδρατου... να μετρανε το μεγεθος του μπεμπη...

Σωστα Ελινακι μου μπορεις να τον ρωτησεις οτι θελεις τον γιατρουλη...η Μαχουλα μας θυμαμαι καθε φορα που πηγαινε στον καινουριο γιατρουλη(αφου τον προηγουμενο τον ειχε ξεπαστρεψει).....ελυνε ολες τις αποριες της!!θυμασαι Τρελοκοτσιδου μου???

Εγω τα θυμαμαι... ο γιατρος μου θελει να τα ξεχασει ο καημενος...

Αχ! και να μπορουσα να σας δειξω φωτογραφια την κοιλια μου.... ειναι τεραστια, τεραστια.. κατσε να την μετρησω....

Καλημερα Κατιουσκα? πως ειμαστε σημερα?

Ρε συ Μαχη φτου φτου τι αντρας ειναι αυτος?

Ελινακι ουουουοοου?

Εγω άντρακλα.. τι να κανω....

a84026bdda.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: στο Σταρ να παει η συμπεθερα θα τους τρελλανει ολους!!!!!

Πως με πιανεις εσυ ατιμουτσικο...κατευθειαν εκει με εστειλες!!!:tongue::tongue::tongue:

Επειδη αυτος ειναι εφιαλτης που τον βλεπω καθε βραδυ.... οτι βγαζω ενα γιγαντιο μωρο και (πως να το πω ευγενικα) με "ανοιγει" λιγο παραπανω απο κατω ειπαμε πως δεν θα περιμενουμε και πολυ....

Ξερετε ποσο πολυ θα ηθελα να σας δω αφου γεννησω? γιατι αυτο το νινακι σας ξερει πολυ καλα οπως και εγω... και αν ειμασταν κοντα θα ερχοσασταν το ξερω... αλλα ατιμη αποσταση....:wink:

να ζητησεις να σε ραψουνε λιιιιιιιιιγο παραπανω, ε αφου το κανουν που το κανουν, να ειναι ετσι πιο πιοοοοοοο

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αυτο ειναι σιγουρο εγω θα ερχομουνα να σας δω!!!

ο δικος μου τωρα μαλλον καταλαβε οτιεχουν μαζευτει πολλα αγορακια και κλοτσαει λες και παιζουν μπαλα!!!!

οσο για το αλλο αστο καλυτερα μην το σκεφτεσαι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

μαχη δεν ειμαι υπερβολικη ουτε θελω να εκμεταλευτω την κατασταση σου αλλα θα σε παρακαλουσα να εισαι χτενισμενη για να πω οτι σε χτενισα εγω και επι τι ευκαιρια να δοσω και το τηλ. στον αερα.θα πουμε οτι ειμαι κομμωτρια παντος καιρου.και κοιτα να δεις μην κανεις μονο ενα απλο ισιωμα.γιορτες ερχοντε.κανε κατι εντιπωσιακο και οταν γεννας και σε περνει η καμερα το κεφαλακι θα σε παρακαλουσα στητο και λιγο προφιλ να φαινετε το χτενισμα εεεεε????

Καλημερα Κατιουσκα? πως ειμαστε σημερα?

Ρε συ Μαχη φτου φτου τι αντρας ειναι αυτος?

Ελινακι ουουουοοου?

Λιακι μου,καλημερα!!!!!

Σημερα ειναι μια γνωριμη μερα......μαλλον ηρθε η σιχαμενη......αλλα δεν πειραζει.....ερχεται ο επομενος μηνας.....συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ναι.. μαζι με Πετρουλα , Άντζελα Δημητριου και Τζουλια Αλεξανδρατου... να μετρανε το μεγεθος του μπεμπη...

Εγω τα θυμαμαι... ο γιατρος μου θελει να τα ξεχασει ο καημενος...

Αχ! και να μπορουσα να σας δειξω φωτογραφια την κοιλια μου.... ειναι τεραστια, τεραστια.. κατσε να την μετρησω....

Εγω άντρακλα.. τι να κανω....

Ειμαστε σιγουρες οτι ειναι τεραστεια γιατι καπου πρεπει να χωρεσει και ο Μαχομπεμπης 3700 παιδι!!!!!!!!!!!!!

λοιπον καντε ολες στην ακρη μικροαστες....CNN live!!!:lol::lol:

μεχρι εκει θα φτασει η χαρη μας??????:lol::lol::lol:

Πως με πιανεις εσυ ατιμουτσικο...κατευθειαν εκει με εστειλες!!!:tongue::tongue::tongue:

ε ναι που αλλου εκει να τους στειλεις ολους!!!:tongue::D

Λοιπον αποφασηστε να προσπαθησω ή οχι???ναι λεει η μια ..οχι λεει η αλλη!!!μπερδευτηκανε οι ηλιοσποροι καλε..ποιον να ακουσουνε???

Εγω θα κλεισω στο Σταρ!!!καλα???

Εγω λεω οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρα εαν οι αλλες επιμενουν οκ τοτε θα το δεχτω!!!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...