Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oyf ξαναρ8α... σαν την αδικη καταρα τριγυρνω στο σπιτι.. ρε κορεσ.. εχω βγαλει κατι κοκκινα στο μπουτι.. σαν σπασιματα επιδερμιδας.. τα εχω ξετιναξει στην βαζελινη αλλα τπτ.. φευγουν αυτα η να παω για πλαστικη μετα τη γενα?
αυτα τα λενε ραγαδες:? δεν ελω να σε στενοχωρισω αλλα απο δω και περα ειναι οι καινουργιες κολλητεςσου.το θετικο ειναι οτι θα ασπρισουν!!!!!

oyf ξαναρ8α... σαν την αδικη καταρα τριγυρνω στο σπιτι.. ρε κορεσ.. εχω βγαλει κατι κοκκινα στο μπουτι.. σαν σπασιματα επιδερμιδας.. τα εχω ξετιναξει στην βαζελινη αλλα τπτ.. φευγουν αυτα η να παω για πλαστικη μετα τη γενα?

Μαρουσκακι μου δεν νομιζω οτι φευγουν!!!

αααααα!!!πολυ θαρρος πηρες εσυ!!!!ακου κρινος το πουλι του ανδρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πλακα πλακα εχω ξεχασει πως ειναι το πουλι του άντρα μου...

καλα ειναι να με βγαζω φωτο και να σας την στειλω να γελατε... φοραω ενα κολοφορεματακι τυπου νυχτικο..ξυπολυτη.. το μαλλι σε τρελη κατασταση.. φοραω γυαλια... ειμαι σαν μαδημενο κοτοπουλο..κοιταω τις κοκκινιλες μου.. και τριγυρναω σαν τρελη μεσα στο σπίτι... ωραια φέτα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι να με βγαζω φωτο και να σας την στειλω να γελατε... φοραω ενα κολοφορεματακι τυπου νυχτικο..ξυπολυτη.. το μαλλι σε τρελη κατασταση.. φοραω γυαλια... ειμαι σαν μαδημενο κοτοπουλο..κοιταω τις κοκκινιλες μου.. και τριγυρναω σαν τρελη μεσα στο σπίτι... ωραια φέτα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: που να δεις μετα πως θα κυκλοφορεις!!!

ελπιζω μονο να θυμασαι να πας για κατουρημα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βγαλε τα γυαλια βαλε ενα τσιμπιδι στο κεφαλι και με περιγραφεις!!!!!

επισης... η κοοιλια μου γουργουριζει αλλα οχι απο πεινα.. απο πολλα υγρα..κανει γκλου γκλου γκλου γκλου... ωσαν την γαλοπουλα..

αθηνα.. σε ευχαριστω για το 8αρος που μου δινεις... μουαχαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Γεια σου Αγγελικουλα περαστικα για την πεθερα σου ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ!!

Ευχαριστω κουκλιτσα...τα πραγματα ειναι αρκετα δυσοιωνα πλεον...κανουμε οτι μπορουμε, αλλαααα....

βγαλε τα γυαλια βαλε ενα τσιμπιδι στο κεφαλι και με περιγραφεις!!!!!

απλα νομιζω οτι εφτασα στα ορια μου.... αυριο 8α παω γραφειο για καφε... να περασει η ώρα μου... απο την παρασκευη ειμαι σχεδον σαν εσώκλειστη.... επισης πρεπει να βρω τροπο να αποτριχωθω εκει κατω.. το καθρεφτακι δεν κανει πλεον.. εχει χαμηλωσει πολύ και η κοιλιά.. εφτασε στα μπουτια..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

επισης... η κοοιλια μου γουργουριζει αλλα οχι απο πεινα.. απο πολλα υγρα..κανει γκλου γκλου γκλου γκλου... ωσαν την γαλοπουλα..

αθηνα.. σε ευχαριστω για το 8αρος που μου δινεις... μουαχαχαχαχαχαχαχ

:evil::evil::evil::evil::evil: μαρηηηηηηηηηηηηηηηη Μαρααααααααα εδω η πρωην συμπεθερα σου σου ειπε οτι ειναι οι νεες κολλητες σου εγω ζεν σου ειπα κατι!!!:confused::tongue::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααααα επισης ξεχασα να σας πω.. το σωμα μου κανει προβες για μετα στο 8εμα του υπνου. κοιμαμαι 2 ξυπναω 4.30 ξανακοιμαμαι 5.30 ξυπναω 7.. ξανακοιμαμαι 8.30 ξυπναω 11.... ουτε φανταρος να ημουνα...

dZJip3.png

Ευχαριστω κουκλιτσα...τα πραγματα ειναι αρκετα δυσοιωνα πλεον...κανουμε οτι μπορουμε, αλλαααα....
αυτα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα και δυστηχως μονοδρομος.το θεμα ειναι να μην υποφερει.εσυ πως εισαι?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...