Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρισα.τιποτα νεοτερο?

ναιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιαιαιιαι ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!:-D:-D:-D

Κοριτσακι γενικα μην τα βαψεις καθολου νυχια και να μην φορας τιποτα στα χερια λαιμο σκουλαρικια κλπ κλπ γιατι δεν κανει!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

E NA ....ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩς....ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

την Πεμπτη γενναςςςςςς...μπουαχαχαχαχα

δηλαδη το ηξερες κι εσυ οτι τα μωρα δεν τα φερνει ο πελαργος?παλι τελευταια τα μαθαινω τα νεα!!!!!!!

Διαφημίσεις

ναιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαιαιαιιαι ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!:-D:-D:-D

Κοριτσακι γενικα μην τα βαψεις καθολου νυχια και να μην φορας τιποτα στα χερια λαιμο σκουλαρικια κλπ κλπ γιατι δεν κανει!!

ααα!!!!μονο για νυχια χεριων μου ειπαν.καλα τι πειραζει ο σταυρος μου?

δηλαδη το ηξερες κι εσυ οτι τα μωρα δεν τα φερνει ο πελαργος?παλι τελευταια τα μαθαινω τα νεα!!!!!!!

ζηλια ....ζηλια...το ηξερα πολυ πριν το μαθεις εσυ!!!Εισαι σθιγουρη ομως οτι τωρα ξερεις πως γινονται τα παιδακια??? Για πες μας, για να δω αν σου εχουνε πει ολη την αληθεια!!!!

:roll::-D

ζηλια ....ζηλια...το ηξερα πολυ πριν το μαθεις εσυ!!!Εισαι σθιγουρη ομως οτι τωρα ξερεις πως γινονται τα παιδακια??? Για πες μας, για να δω αν σου εχουνε πει ολη την αληθεια!!!!

εεεεε!!!!!κοιτα να δεις.αφου αυτο με τον πελαργο δεν ισχυει πλεον θα σου πω για τη μελισσουλα και το λουλουδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αααααααα σορυ μπερδευτηκα αλλα και αυτα ιδια ειναι ρε παιδακι μου!!!:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

ασε το δικο μου να δεις πως εγινε και εκανα ηδη ραγαδες...δηλαδη μετα με το γαλα τι θα γινει οεο???:roll::roll::roll:

να σου πω να σου πωωωωωωωωωωωωωω????

θα εισαι σαν μια μικρη αγελαδιτσα!!!:-D:-D:-D:-D:-D:tongue:

αααααααααα......εμενα ειναι νωρις για την κοιλια αλλωστε εχω πολυ μικρη κοιλιτσα το βυζι ειναι πιο μεγαλο και να φανταστεις ειχα μικρουλικο:roll::roll:

η αγαπητη κυταριτιδα να μην λειψει απο καμια στιγμη της ζωης μας, μην χασει:rolleyes:

αχαααααααα το ομολογεις λοιπον εισαι ενοχη!!!!καλησπεραααααα:evil:

Οχιιιιιιιιιιιιιιι δεν ειναι νωρις ας ειναι μικρη η κοιλιτσα ξεκινα να βαζεις και εγω μετα την β-επιπεδου ξεκινησα!!

Μπορεις να βαλεις βαζελινη,αμυγδαλελαιο και καμια κρεμουλα για ραγαδες!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα την ψιλιαστικα οτι δεν στα εχουνε πει οπως πρεπει...λοιπον....το λουλουδακι ειναι κρινος!!!Τωρα εισαι οκ απο γνωση και σοφοτερη τα μάλλα...

εεεεε!!!!!κοιτα να δεις.αφου αυτο με τον πελαργο δεν ισχυει πλεον θα σου πω για τη μελισσουλα και το λουλουδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: για πες για πες!!!

ααα!!!!μονο για νυχια χεριων μου ειπαν.καλα τι πειραζει ο σταυρος μου?

ελα ντε και εγω δεν ηθελα να τον βγαλω αλλα δεν με αφησανε αφου πριν μου κανουν το κλισμα η νοσηλευτρια ηρθε να δει εαν τα εχω βγαλει ολα!!!οσο για τα νυχια ειναι σιγουρο οτι θα σου τα ξεβαψουν εκει αμα τα δουν!!εχει ασετον μεσα στο δωματιο που σε ετοιμαζουν τουλαχιστον στο ΜΗΤΕΡΑ ειχε!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

oyf ξαναρ8α... σαν την αδικη καταρα τριγυρνω στο σπιτι.. ρε κορεσ.. εχω βγαλει κατι κοκκινα στο μπουτι.. σαν σπασιματα επιδερμιδας.. τα εχω ξετιναξει στην βαζελινη αλλα τπτ.. φευγουν αυτα η να παω για πλαστικη μετα τη γενα?

dZJip3.png

Καλα την ψιλιαστικα οτι δεν στα εχουνε πει οπως πρεπει...λοιπον....το λουλουδακι ειναι κρινος!!!Τωρα εισαι οκ απο γνωση και σοφοτερη τα μάλλα...
αααααα!!!πολυ θαρρος πηρες εσυ!!!!ακου κρινος το πουλι του ανδρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...