Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν έχω κληρονομικότητα εγώ αλλά μάλλον θα είχε η δοτρια..😁

Δε ξέρω η αλήθεια είναι ποια έμειναν γιατί δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε ποιο ηταν ποιο...νομιζω ια δουμε όταν γεννηθούν αν μοιάζουν πολύ η όχι ξέρω κ εγω?χαχαχαχχα

Από πείσμα και εγώ ξεπέρασα τις 15 ωοληψιες και σε φυσικους κύκλους και με ενέσεις και με χαπια όλα τα χρόνια που πάλευα...και εξάντλησα και τον οργανισμό μου μέχρι που μπήκα κλιμακτήριο για τα καλά και δεν είχα ωάρια και πήγα στη δωρεα...και ξέρεις κάτι?ηταν απόφαση μου και δεν το μετανιώνω ουτε σκεφτομαι αχ γιατί δεν πήγα νωρίτερα στη δωρεα..ήθελα να το παλέψω και το έκανα....

Κάνε το όσο αντέχεις εσυ...γιατί μόνο εσύ ξέρεις τα όρια σου!!!!είναι πολύ οκ να συνεχίσεις και το ίδιο οκ να πεις δεν αντέχω άλλο και σταματάω...και εννοείται όσο περνάει ο καιρός τόσο απογοητευεσαι...αλλά και πάντα υπάρχει αυτή η κρυφή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού...και αν η επόμενη φορα είναι η τυχερή??

Πόσο καιρό προσπάθησες στις 15 αυτές ωοληψιες ; Εννοώ σε τι χρονικό διάστημα ;  Φαντάζομαι είχες κάποιες ενδείξεις όταν σταμάτησες σιγά σιγά να έχεις ωάρια; Δεν ήταν από τη μια μέρα στην άλλη. Έδωσες μεγάλη μάχη. Ακριβώς αυτό θέλω να σκέφτομαι κ εγώ, πως δε θέλω να αμφιβάλλω πως δε προσπάθησα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε πρωτη φορα μπαινω στο φορουμ και εχω να κανω με κοριτσομάνες ..πως και εγινε αυτο?? χιχιχιχιχι

Ελινάκι μου με το καλο κουκλα μου...αντε να κρατησεις τη μπεμπα σου...

Μαρουλάκι πλησιαζεις ε...μη χασεις??/χιχιχ

Κρισάκι μου έντε να κανεις μπανιο ...γιατι ειναι και καλοκαιρι και θα μας παρει καμια μποχα.....

Ρε φατσουλα πρωτη φορα βλεπω ατομο να χαιρεται τοσο που αδιαθέτησε.......

Και τωρα το περιεργο..... πως γινεται να πινω αντισυληπτηκα και να ειμαι αδιαθετη? ωαίο ε.....να γραφτω στο γκινες λεω εγω....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα στις έμορφες....τι κάμνετε?

Η συμπεθέρα μου ακόμα να εμφανιστεί?...άντεεεεεεεεεεεεε

Καλημέρα αγάπηηηηηηηη!!!!!
ααααααααααααα τωρα καταλαβα η κοκκινοσιχαμενη ηρθε , ετσι που το ειπες βρε μπιφτεκακι μου με τετοια χαρα μπερδευτηκα.....αλλα μετα ξεμπερδευτηκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:αντε ωραια η τελευταια σου να αναι ευχομαι αγαπη μου να κανεις μετα 9μηνες να την ξαναδεις την χαμενη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ ναι ,αυτό εννοούσα.....

Μαρή Έμμααααααααααααααααααααα που είσαι?????

Banjp3.png

hJSRp3.png

Βρε πρωτη φορα μπαινω στο φορουμ και εχω να κανω με κοριτσομάνες ..πως και εγινε αυτο?? χιχιχιχιχι

Ελινάκι μου με το καλο κουκλα μου...αντε να κρατησεις τη μπεμπα σου...

Μαρουλάκι πλησιαζεις ε...μη χασεις??/χιχιχ

Κρισάκι μου έντε να κανεις μπανιο ...γιατι ειναι και καλοκαιρι και θα μας παρει καμια μποχα.....

Ρε φατσουλα πρωτη φορα βλεπω ατομο να χαιρεται τοσο που αδιαθέτησε.......

Και τωρα το περιεργο..... πως γινεται να πινω αντισυληπτηκα και να ειμαι αδιαθετη? ωαίο ε.....να γραφτω στο γκινες λεω εγω....

ενταξει ξεμποχισα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααααααααααχ δεστε τωρα που ευοδιαζω...ειμαι υπεροχη το ξερω:cool:

Εμμα ελααααααααααααα μυριζω ωραια τωρα:-D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

kalhmera σοραγιες...

ελινακι..ξεχασα να στο πω χτες βρε που τα λεγαμε... ΓΕΝΑΣ!

μουαχαχαχαχαχαχαχ!!!

υγ. ερωτηση. εχω τάση για εμετο.. 8α ζήσω?

ρε μαρα κι εγω το εχω αυτο με τον εμετο.και τυπου διαρεια και δεν πειναω και ολο νερο πινω.λες να ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕ?

ρε μαρα κι εγω το εχω αυτο με τον εμετο.και τυπου διαρεια και δεν πειναω και ολο νερο πινω.λες να ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕ?
γεναμε?????????? ΓΕΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! παει μλκα το χασαμε...

καλε μην με αγχωνεται πλακα κανετε ετσι???:roll::roll::roll:

τι σχεση εχει ο εμετος με την γεννα???δεν το ξερα αυτο:roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γεναμε?????????? ΓΕΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! παει μλκα το χασαμε...
Λοιπον αυριο εχω ραντεβου για πεντικιουρ (το μανικιουρ απαγορευεται)θα βγαλω και φρυδια μια τελικη ματια στη βαλιτσα οτι δεν εχω ξεχασει τιποτα να φορτισω το κινητο να παρω βιντεοκαμερα.............αυτα.καλα την πεμπτη του κουτρουλη θα γινει.θα ειναι μαζι οι γονεις μου η αδελφη μου η κουνιαδα μου με τον ανδρα της ο πεθερος μου....παει το λητω.θα κλεισει προσωρινα για τεχνικους λογους.!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλε μην με αγχωνεται πλακα κανετε ετσι???:roll::roll::roll:

τι σχεση εχει ο εμετος με την γεννα???δεν το ξερα αυτο:roll::roll:

πλεον τα μπεμπε μας εχουν ενα αλφα μεγεθος και κουτουλανε οπου βρουνε προκειμενου να εχουν χωρο.καλη ωρα στα στομαχια μας!!!!!!!

Λοιπον αυριο εχω ραντεβου για πεντικιουρ (το μανικιουρ απαγορευεται)θα βγαλω και φρυδια μια τελικη ματια στη βαλιτσα οτι δεν εχω ξεχασει τιποτα να φορτισω το κινητο να παρω βιντεοκαμερα.............αυτα.καλα την πεμπτη του κουτρουλη θα γινει.θα ειναι μαζι οι γονεις μου η αδελφη μου η κουνιαδα μου με τον ανδρα της ο πεθερος μου....παει το λητω.θα κλεισει προσωρινα για τεχνικους λογους.!!!!!!!!!!!!

γιατι απαγορευεται μονο το μανικιουρ???:roll::roll:

καλε ουτε ομαδα να κατεβαζες για τελικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α ρε Ελινακι τι περασες και εσυ αλλα τωρα θα κρατησεις στα χερια σου το υγιεστατο κοριτσακι σου, ολα ξεχνιουνται με τετοια ευτυχια τελικα:P

κρισακι σε αυτη τη φαση δεν θελω να σκεφτομαι τιποτα μα τιποτα.κανω χαβαλε με τους γυρω γιατι θελω το μυαλο μου απασχολιμενο.το δακρυ το εχω ετοιμο.ασε που γενναω!!!!!!!!!!επιστρεφω σε 10 λεπτα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...