Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον ενημερωνω αλλα αυτος τα ξεχναει.... αντρες παιδι μου αντρες....

:lol::lol::lol:

sory που αργω να απαντησω αλλα εχω και την πεθερα εδω:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσια.ναι λοιπον ειναι αληθεια!!!!ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!αφου το εχω πει τοοοοοσες φορες γιατι ακομα να το χονεψω?που ειναι η εμα?

κοπελια ακομα μια μερα θα ποσταρεις εδω μεσα σαν εγκυουλα το καταλαβες η μηπως να κανουμε και κακα????:rolleyes::rolleyes::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κοπελια ακομα μια μερα θα ποσταρεις εδω μεσα σαν εγκυουλα το καταλαβες η μηπως να κανουμε και κακα????:rolleyes::rolleyes::tongue:
οχι αλλα κακα!!!μου φτανουν τα δικα μου!!!!!τι πραγμα κι αυτο ρε κοριτσια.απορω γιατι θα μου κανουνε κλισμα!!!!!!!δεν υπαρχει λογος:rolleyes:

οχι αλλα κακα!!!μου φτανουν τα δικα μου!!!!!τι πραγμα κι αυτο ρε κοριτσια.απορω γιατι θα μου κανουνε κλισμα!!!!!!!δεν υπαρχει λογος:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:τζαμπα κλισμα δηλαδη δεν βαριεσαι λιγα παραπανω λιγα παρακατω δεν θα τα χαλασουμε τωρα!!!!

η Εμμα πηγε κατ τις 10 και και ειπε να υπολογιζουμε κανενα 3ωρο τωρα θα δουμε τι ωρα θα μπει......γιουφ γιουφ:roll::roll:

Διαφημίσεις

καλα φυγατε ολες?

καλε εδω ειμαι εγω αλλα σου λεω εχω και πεθερα εδω οποτε δεν γραφω συνεχεια:mrgreen:

Διαφημίσεις

καλα σε συγχωρω!!!!!!!!!!!!!ΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

ευχαριστωωωωωωωω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: εισι πολυ καλη γιυτο και εγω θα σου πω ενα μυστικο ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε ήρθε ήρθεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!:D:D:D:D

ΛΕΓΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll:

ΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημέρα στις έμορφες....τι κάμνετε?

Η συμπεθέρα μου ακόμα να εμφανιστεί?...άντεεεεεεεεεεεεε

Λιακο μου!!!!:D:D:D

Δεν εμφανιστηκε ακομα αλλα αυτο που ειπε το Μπιφτεκακι νομιζα οτι εννοουσε την Εμμα αντε βρε κοριτσια και ειμαι με το ενα ποδι στην μπανιερα που λενε, να βαλω και το αλλο και μετα να ερθω προλαβαινω ή να το βγαλω και να κατσω:roll::roll::roll:οεο???

Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε ήρθε ήρθεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!:D:D:D:D

ααααααααααααα τωρα καταλαβα η κοκκινοσιχαμενη ηρθε , ετσι που το ειπες βρε μπιφτεκακι μου με τετοια χαρα μπερδευτηκα.....αλλα μετα ξεμπερδευτηκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:αντε ωραια η τελευταια σου να αναι ευχομαι αγαπη μου να κανεις μετα 9μηνες να την ξαναδεις την χαμενη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...