Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις πιο γλυκές μου καλημέρες..τι κάνετε;;;ελινάκι;;;γεννάς ρε;;;:D:Dεμα καλα αποτελέσματα καλή μου...μια τεράστια χοριακή σήμερα:wink::wink:

φιλιά σε όλες..είμαι στην δουλειά και τρέχωωωωωωωωωωω πανικόβλητη...και βαριέμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:tongue:

Καλημερα καλο κουραγιο!!!

Καλημερα καλημερα απο εμενα και τον μπεμπη μου....

Καλημερα Μαχουλα!!!

τα μαντάτα σου διάβαζα τόση ώρα

για να δούμε

καλημέρα οι υπόλοιπεσ

Μπααααααααααα εδω εισαι και εσυ???δεν εχεις δουλειες να κανεις????:tongue::tongue:

καλημερα γλωσσου μου με την πανεμορφη κορη!!:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε τι σκασιμο ητανε τουτο που κανατε ολες:-D:grin::-D

Καλημερα κορτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για πεστε ολες νεα:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Ελινακι ελα εχουμε να σου πουμε νεααααααα!!!!

ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣ!!:-D:grin::-D:grin:

:lol::lol::lol::lol::lol:

θα εχει σκασει η καημενη πω πω τι ειναι και αυτο ρε παιδακι μου :roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε τι σκασιμο ητανε τουτο που κανατε ολες:-D:grin::-D

Καλημερα κορτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για πεστε ολες νεα:roll:

Καλημερα συμπεθερα μου εμεις προσπαθουμε μεσα στη γκρινια ο γαμπρος σου :confused::confused::confused::confused::confused:

Εσεις τι κανετε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:

θα εχει σκασει η καημενη πω πω τι ειναι και αυτο ρε παιδακι μου :roll::roll:

Η αληθεια ειναι οτι η αναμονη ειναι οτι χειροτερο!!!

εγω γενικα ημουνα ηρεμη αλλα η προηγουμενη μερα μου φανηκε ατελειωτη!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα συμπεθερα μου εμεις προσπαθουμε μεσα στη γκρινια ο γαμπρος σου :confused::confused::confused::confused::confused:

Εσεις τι κανετε????

για να καταλαβω τωρα λες γκρινιαρη τον γαμπρο μου μην τα παρω:mad::mad:

Η αληθεια ειναι οτι η αναμονη ειναι οτι χειροτερο!!!

εγω γενικα ημουνα ηρεμη αλλα η προηγουμενη μερα μου φανηκε ατελειωτη!!!

προσπαθω να το φανταστω και δεν μπορω σαν ψεματα πρεπει να ειναι οτι την επομενη μερα θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου και την κοιλια σου αδεια:roll::roll:

Γενναει η Ελινα... περιμενει χοριακη η Εμμα....

μη μου πεις και εσυ οτι ειναι γκρινιαρης και ο δικος σου γιατι θα με τρελανεται!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η Εμμα καλο μεσημερι βλεπω να μπαινει με την ωρα που ξεκινησε να παει:roll:

ελπιζω να μπει κατευθειαν αυτην την φορα και να μην μας ξανασκασει η παλιοσκατουλα!!!!

Διαφημίσεις

για να καταλαβω τωρα λες γκρινιαρη τον γαμπρο μου μην τα παρω:mad::mad:

Ναι τον λεωωωωω γιατι τι θα μου κανεις???εεεεεεεεεεεεεεεεε????:tongue::mrgreen:

προσπαθω να το φανταστω και δεν μπορω σαν ψεματα πρεπει να ειναι οτι την επομενη μερα θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου και την κοιλια σου αδεια:roll::roll:

Οντως ειναι πολυ περιεργο!!!αφου συνεχεια ψαχνεις την κοιλια σου και το παιδι το εχεις διπλα σου!!!:roll:

σας αφηνω φτερνιστηκε και ξυπνησε και τωρα γκρινιαζει!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Οντως ειναι πολυ περιεργο!!!αφου συνεχεια ψαχνεις την κοιλια σου και το παιδι το εχεις διπλα σου!!!:roll:

σας αφηνω φτερνιστηκε και ξυπνησε και τωρα γκρινιαζει!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

εμ αφου μιλας μαζι μου χρυση μου φυσικα και θα ξυπνησει το παιδι!!!!!:cool:

φιλουμπες!!!

Να σας πω ενα νεο...?

Θελω να παω στην αγορα και κοιμηθηκε στις 9:30 ο μπομπιρας.... και δεν ΞΥΠΝΑΕΙ... μα επιτηδες το κανει??????????

ναι κυρια μου επιτηδες το κανει....αααααααα μα τον εχεις σκασει τον ανθρωπο μολις την πεφτει τσουπ εσυ πρεπει να κανω αυτο και εκεινο και το αλλο του το ειπες κυρα μου χθες του παιδιου να το ξερει???του το ξαναθυμησες σημερα πριν την πεσει????αααααααααααααααααμα πιααααααααααααα τον εσκασες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...