Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΗΡ8ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

πολυ νωρις ηρθαν δεν τους ειπες οτι αποφασισες πως δεν γεννας ακομα:tongue::tongue::tongue:

μεγειααααααααααααα!!!!!!!!!! να γεμισουν συντομα με την υγιεστατη μπεμπουλα σου και τα χαμογελα της!!!!:mrgreen:

Μπιφτεκακι μου και στα δικα μας αγαπη μου!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε τι να πω..κα8ομαστε και τα κοιταμε σαν τα χαζα.. ηταν να ερ8ουν τεταρτη αλλα σημειωσε κατα λα8οσ η κοπελα δευτερα.. καλα που ειμασταν σπιτι να λες και δεν ημουν εγω σε κανα γραφειο και ο ηλιασ σε κανα γυκναστηριο...χοχοχοχοχοχοχοχ ειναι τρελα τρελα τρέλα! αυριο 8α ασχοληθω με την διακοσμηση και τα τοιαυτα
καλα κι εμεις που τα εχουμε ενα μηνα ακομα σα χαζα τα κοιταμε!!!!να εβλεπες κλαμα που εριξα οταν τα ειδα!!!!!!!αχ ρε μαρα σκεψου οτι σε λιγο θα τα χρησιμοποιεις κι ολας!!!!!!!!!

καλα εσυ εισαι χειροτερη απο μενα.στο τελος θα μεινεις εγκυος θα ανεβαινουν οι χοριακες και θα στειλεις το μηχανημα για εξεταση εγκυροτητας!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
πολυ νωρις ηρθαν δεν τους ειπες οτι αποφασισες πως δεν γεννας ακομα:tongue::tongue::tongue:

μεγειααααααααααααα!!!!!!!!!! να γεμισουν συντομα με την υγιεστατη μπεμπουλα σου και τα χαμογελα της!!!!:mrgreen:

Μπιφτεκακι μου και στα δικα μας αγαπη μου!!!!:D

Και στα δικά μας ρε μωρόοοοοοοοο!!!!!!.....Στα δικά σου πρώτα και μετά αν θέλει ο Θεούλης και στα δικά μου!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

α μπα εγω δεν κλαιω.. νιωθω σαν να εχω παρει ενα κουκλοσπιτο και μου φερνουν τα επιπλακια.. π[ως ηταν η φαρμα του μικρου μου πονυ? ε καπως ετσι.. σου ειπα κουκλα μου.. μητρικο ενστικτο μηδεν εγω.. καμια σχεση με μάνα...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

α μπα εγω δεν κλαιω.. νιωθω σαν να εχω παρει ενα κουκλοσπιτο και μου φερνουν τα επιπλακια.. π[ως ηταν η φαρμα του μικρου μου πονυ? ε καπως ετσι.. σου ειπα κουκλα μου.. μητρικο ενστικτο μηδεν εγω.. καμια σχεση με μάνα...
ρε μαρα μυριζουν?ενα μηνα τα εχω και δεν εχουν ξεμυρισει τελειος ακομα.μυριζει ξυλο και μπογια.ειναι υγειινο τωρα αυτο?και λενε οτι ειναι και οικολογικα.:confused:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...