Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 51 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Είχα κάνει έναν ετήσιο έλεγχο τον Ιανουάριο και ήμουν στο 87.

Πήρα μηχάνημα και μετράω, είναι 90-98 το  πρωί μόλις ξυπνήσω  και μετά πέφτει. Παρακολουθώ λίγο και το τι τρώω το βράδυ και το σημειώνω και αυτό 

Expand  

Γλυκοζιωμενη είναι φυσιολογική? Συνήθως το ψηλό πρωινό ζάχαρο δείχνει αντίσταση στην ινσουλίνη ή προ διαβητη. Αν η γλυκοζιωμενη σου είναι οκ πολύ πιθανό να έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη. 

Όπως Κ να έχει το 90 με 98 το πρωί πριν την εξωσωματική θέλει έστω διατροφή από ενδοκρινολόγο . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμενα το στηθος αντεχει.μονο που εδω και μηνες σταζει.θα τι παθεις σε λιγο(μπλιαχ)κατα τα αλλα η κοιλια μου εχει γεμισει ραγαδες παρολο που βαζω βαζελινη.κατα τα αλλα κυταριτιδα ακομα και στα μπρατσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

chris 81 είπε:
Ωστε ετσι ε???σχολιασες για ολες και για εμενα που ρωτουσα για την κεφαλα σου τιποτα ε???:evil:

ενταξει κυρια Μπιφτεκι μου οπως αγαπατε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμεις εχουμε μεγαλη καρδια και σε συγχωρουμε:mrgreen:

Μαρήηηηηηηηηη εσένα σε σχολίασα χθες!!!!!....Σήμερα είπα να ασχοληθώ με άλλα κοριτσάκια!!! (η αλήθεια είναι πως σε τσέχασα, πως να επανορθώσω????)

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

chris 81 είπε:
αααααααα σορυ μπερδευτηκα αλλα και αυτα ιδια ειναι ρε παιδακι μου!!!:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

ασε το δικο μου να δεις πως εγινε και εκανα ηδη ραγαδες...δηλαδη μετα με το γαλα τι θα γινει οεο???:roll::roll::roll:

elina1978 είπε:
καλως την .
Τέτοια να μου λες Ελινάκι για ραγάδες και κυτταρίτιδα να κόψω ακόμα και το μεσημεριανό!!!!!.....δηλαδή κόψε το ένα κόψε το άλλο, στ τέλος θα μου πείτε να κόψω κι άλλα!!!!!:roll:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

elina1978 είπε:
εμενα το στηθος αντεχει.μονο που εδω και μηνες σταζει.θα τι παθεις σε λιγο(μπλιαχ)κατα τα αλλα η κοιλια μου εχει γεμισει ραγαδες παρολο που βαζω βαζελινη.κατα τα αλλα κυταριτιδα ακομα και στα μπρατσα.

αααααααααα......εμενα ειναι νωρις για την κοιλια αλλωστε εχω πολυ μικρη κοιλιτσα το βυζι ειναι πιο μεγαλο και να φανταστεις ειχα μικρουλικο:roll::roll:

η αγαπητη κυταριτιδα να μην λειψει απο καμια στιγμη της ζωης μας, μην χασει:rolleyes:

NADIMOR είπε:
Μαρήηηηηηηηηη εσένα σε σχολίασα χθες!!!!!....Σήμερα είπα να ασχοληθώ με άλλα κοριτσάκια!!! (η αλήθεια είναι πως σε τσέχασα, πως να επανορθώσω????)

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

αχαααααααα το ομολογεις λοιπον εισαι ενοχη!!!!καλησπεραααααα:evil:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

NADIMOR είπε:
Τέτοια να μου λες Ελινάκι για ραγάδες και κυτταρίτιδα να κόψω ακόμα και το μεσημεριανό!!!!!.....δηλαδή κόψε το ένα κόψε το άλλο, στ τέλος θα μου πείτε να κόψω κι άλλα!!!!!:roll:
ναι αλλα οπως θα θυμασαι εγω τα κιλακια μου απο πριν.παντως το θετικο ειναι οτι μετα θα περασουν ολα.ειναι το λιγοτερο που με απασχολει τωρα.

emmalene είπε:
ειστε τρελες!!!αυτο μπηκα να πω και παω να φαω σαλιγκαρια σε κατι φιλους!!!αυριο θα παω ΟΤΑΝ ξυπνησω καθοτι εχω φαει τρελο ξενερωμα να σας πω!!!
Καλέ what happened???????......Σαλιγκάρια??????......μπλιαααααααααάξ!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

chris 81 είπε:
αααααααααα......εμενα ειναι νωρις για την κοιλια αλλωστε εχω πολυ μικρη κοιλιτσα το βυζι ειναι πιο μεγαλο και να φανταστεις ειχα μικρουλικο:roll::roll:

η αγαπητη κυταριτιδα να μην λειψει απο καμια στιγμη της ζωης μας, μην χασει:rolleyes:

αχαααααααα το ομολογεις λοιπον εισαι ενοχη!!!!καλησπεραααααα:evil:

Άμα με αντιμετωπίζεις έτσι :evil::evil::evil::evil::evil:θα φύγω.....!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

emmalene είπε:
ειστε τρελες!!!αυτο μπηκα να πω και παω να φαω σαλιγκαρια σε κατι φιλους!!!αυριο θα παω ΟΤΑΝ ξυπνησω καθοτι εχω φαει τρελο ξενερωμα να σας πω!!!

γιατι παιδι μου τι εγινε???:shock::shock::shock::shock:

μην με τρομαζεις!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

elina1978 είπε:
ναι αλλα οπως θα θυμασαι εγω τα κιλακια μου απο πριν.παντως το θετικο ειναι οτι μετα θα περασουν ολα.ειναι το λιγοτερο που με απασχολει τωρα.
Ναι καλά τα λες αλλά εμένα προς το παρόν με απασχολεί κι αυτό. Εσένα να σ'απασχολεί πόσα φιλιά θα δώσεις στην μπουμπού σου μόλις τη δεις!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

NADIMOR είπε:
Άμα με αντιμετωπίζεις έτσι :evil::evil::evil::evil::evil:θα φύγω.....!!!

αχααααααα με απειλεις κιολας...ενταξει λοιπον να φυγετε να πατε αλλου κυρια μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κατσε τωρα ομως λιγο ακομα πεταξε βομβα η Εμμα και θα χρειαστω βοηθεια στην αντιμετοπιση!!!:roll:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...