Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηρα να ρωτησω αν κανει να παρω ντεπον...και τον εκραξε η γραμματεας του καθοτι με συμπαθει!!!εχω ΛΙΩΣΕΙ στο γελιο!!!!μην τον ακους μου λεει..μετα απο τοσες επιτυχιες την εχει δει θεος..μια χαρα θα παει και αν δεν παει δεν πειραζει η επομενη!!αυριο λεει παρε με εμενα και στα λεει εκεινος μετα!!!κοριτσια ελιωσα!!!!
Έλα, ρε συ Εμμάκι, πολύ χάρηκα!!!...Η γραμματέας το έχει δει το θέμα πιο χαλαρά, αυτός γιατί αγχώνεται???....δεν του έχει ξανατύχει?.....Συμφωνώ μαζί της, όλα καλά θα πάνε.....κι αν δεν πάνε (φτου φτου μακριά από μας!), θα πάνε την επόμενη φορά!.....Καλώς ή κακώς τα μωράκια μας πρέπει να μας ταλαιπωρήσουν λίγο πριν έρθουν!!....Τι να πω κι εγώ που με πήρε η αδερφή μου πριν λίγο τηλέφωνο κι έχει συμπτώματα εγκυμοσύνης κι είναι ανύπαντρη??...Κι είναι κι εφτάμιση χρόνια μικρότερη μου?......Σε άλλες έρχονται πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα....αλλά θα έρθουν!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλησπέρα σας κουκλάρες μου, κι ας μην είναι καμιά σας εδώ!!!

Δεν μπόρεσα να μπω καθόλου απ'τη δουλειά αλλά έκατσα και διάβασα όσα γράψατε κι έχω να σχολιάσω τα εξής......(γιατί εννοείται πως θα σχολιάσω, με χαλάνε οι κακές παρέες με την Αθηνούλα :roll:)....

Χαπάκι μου, γλυκό μου κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι που δεν ακούς ολημερίς κι οληνυχτίς τον μπεμπίνο σου, μια χαρά είναι, πλάκα σου κάνει...έτσι για να σε ταλαιπωρεί...!!

Ελινάκι μου, στο 'πα?????.....ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!:lol::lol::lol:

Βρε τρελοκομείο......όλες μας το έχουμε συνειδητοποιήσει εκτός από σένα!!!.....Αν δεν σε πετύχω μέχρι την Πέμπτη σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις την κοράκλα σου αγκαλίτσα!!!

Μαρουλάκι υποθέτω πως αυτές τις μέρες η πιο στενή σου φίλη είναι η λεκάνη??:mrgreen::mrgreen:.....τυχερήηηηηηη, ευτυχισμένος άνθρωπος αυτός που έχει συχνά ραντεβού στο wc!!!:lol::lol::lol:

Νικελούδιο, που είσαι εσύ μαρή?....Έχω μέρες να σε πετύχω!....Όλα καλά, διαβάζω.....ωραία!

Βενουσάκι, εύχομαι να γίνει ένα θαύμα και να πάνε όλα καλά για την πεθερά σου, κοριτσάκι μου....

Και τέλος.......

Εμμάκι μου, πρώτα πρώτα να σε συγχαρώ που κατάφερες να χάσεις 2 κιλά χωρίς δίαιτα (εγώ ζυγίστηκα χθες βράδυ κι έχω ανέβει σχεδόν 1 κιλό, παρηγοριέμαι επειδή περιμένω να αδιαθετήσω από στιγμή σε στιγμή......αυτό ήταν άσχετο, επιστρέφω στον μικρό Μαγκάιβερ!), διάβασα ότι και στο Νικελάκι στην αρχή η χοριακή δεν διπλασιαζόταν και δόξα τω Θεό όλα πάνε καλά, άααααααραααααα.........κάνε λίγο υπομονή πλησιάζει η Τρίτη, και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.....πάντως να ξέρεις, ο γιατρός σου, έχει αρχίσει και μου τη δίνει!!!....μου θυμίζει τον προηγούμενο τον δικό μου που για πάσα νόσο έδινε ντεπόν!!!(ουφ!...συγχίστηκα τώρα)....χαίρομαι που έχεις ακόμα πονοκέφαλο, αυτό σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Φιλάκια και μη μου αγχώνεσαι....

Ωστε ετσι ε???σχολιασες για ολες και για εμενα που ρωτουσα για την κεφαλα σου τιποτα ε???:evil:

ενταξει κυρια Μπιφτεκι μου οπως αγαπατε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμεις εχουμε μεγαλη καρδια και σε συγχωρουμε:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ειναι καμια εδωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ δεν πας να κανεις καμια δουλεια κυρια μου???δεν σου το ειπανε μαλλον αλλα ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Πηρα να ρωτησω αν κανει να παρω ντεπον...και τον εκραξε η γραμματεας του καθοτι με συμπαθει!!!εχω ΛΙΩΣΕΙ στο γελιο!!!!μην τον ακους μου λεει..μετα απο τοσες επιτυχιες την εχει δει θεος..μια χαρα θα παει και αν δεν παει δεν πειραζει η επομενη!!αυριο λεει παρε με εμενα και στα λεει εκεινος μετα!!!κοριτσια ελιωσα!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:σωστηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Αιντε την φαγαμε την μερα.....τελικα πηρες ντεπον ή οχι???:roll:

κακομοιρα μου μην εξαφανιστεις αυριο θα σε σκοτωσω!!!!:tongue:

εσυ δεν πας να κανεις καμια δουλεια κυρια μου???δεν σου το ειπανε μαλλον αλλα ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι αλο να κανω !!!!!!!εχω γινει σα ντολμας τα ποδια μου ειναι τουμπανο.απο καναπε σε κρεβατι παω!!!!!ολα ετοιμα ειναι.βραζω στο ζουμι μου μεχρι την πεμπτη.

γεια σου κρισακι!!!!!!!

συγνωμη λιγο κοπελια αλλα μπορειτε να μασετε λιγο την κοιλουμπα σας πιο κει θα μας βγαλετε κανα ματι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Παιδια με καλουν σε μια μικρη συναντηση, το πολυ να κρατησει μιση ωριτσα...θα ξαναρθω....

Και ως τοτεεεεεεεε...να εισται φρονιμες τρελογκες. :-)

Βικτωρακι μου γιαυτο χαθηκες:roll::roll::roll: ευχομαι να γινει το καλυτερο για την γυναικα να μην ταλαιπωρηθει!!!!!!!!

να μπενεις να μας λες νεα καλα???φιλακια πολλα!!!!

τι αλο να κανω !!!!!!!εχω γινει σα ντολμας τα ποδια μου ειναι τουμπανο.απο καναπε σε κρεβατι παω!!!!!ολα ετοιμα ειναι.βραζω στο ζουμι μου μεχρι την πεμπτη.

πολυ σεξυ τα βρισκω τα ποδια σου με φρεσκο φυλλο ειναι???:roll::roll::roll:

φανταζομαι θα τα απολαυσω και τα δικα μου ετσι ε???

συγνωμη λιγο κοπελια αλλα μπορειτε να μασετε λιγο την κοιλουμπα σας πιο κει θα μας βγαλετε κανα ματι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αστα κρισακι δεν ειναι η κοιλια μου.το στηθος μου ειναι.εχω γινει πολυ παμελα!!!!!

πολυ σεξυ τα βρισκω τα ποδια σου με φρεσκο φυλλο ειναι???:roll::roll::roll:

φανταζομαι θα τα απολαυσω και τα δικα μου ετσι ε???

καλα πλισιαζεις...εχεις να φας δουλεμα!!!!!!!!

αστα κρισακι δεν ειναι η κοιλια μου.το στηθος μου ειναι.εχω γινει πολυ παμελα!!!!!

αααααααα σορυ μπερδευτηκα αλλα και αυτα ιδια ειναι ρε παιδακι μου!!!:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

ασε το δικο μου να δεις πως εγινε και εκανα ηδη ραγαδες...δηλαδη μετα με το γαλα τι θα γινει οεο???:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...