Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ρε συ απο το τηλεφωνο μου το ειπε...ο αντρας μου λεει οτι εχει βοηβηθει απο την πρωτη και επειδη δεν το πιστευει οτι εμεινα παλι κανει ετσι...και σκασιλα μου!!εγω μενω οκ αλλα αν μου γ..την ψυχολογια δεν εχει νοημα..ειχε ενα υφος...μαρια ειναι 80 αλλα δεν μου αρεσει πολυ και η προγεστερονη ειναι 10 οριακα οποτε..παρε ατ χαπαι και βλεπουμε...οκ αντε εχει ςδικιο αλλα με το μαλακο ρε φιλε!!!8-):cool:τεσπα..αυριο αθ μαθω αν ειχε δικιο αυτος η ο μαγκαιβερ σπορος μου!!:mrgreen:

και δεν το συζητώ ότι αμα σου πει και τιποτα αλλο περιεργο να πας και σε άλλον γιατρο!! Αντε.

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ απο το τηλεφωνο μου το ειπε...ο αντρας μου λεει οτι εχει βοηβηθει απο την πρωτη και επειδη δεν το πιστευει οτι εμεινα παλι κανει ετσι...και σκασιλα μου!!εγω μενω οκ αλλα αν μου γ..την ψυχολογια δεν εχει νοημα..ειχε ενα υφος...μαρια ειναι 80 αλλα δεν μου αρεσει πολυ και η προγεστερονη ειναι 10 οριακα οποτε..παρε ατ χαπαι και βλεπουμε...οκ αντε εχει ςδικιο αλλα με το μαλακο ρε φιλε!!!8-):cool:τεσπα..αυριο αθ μαθω αν ειχε δικιο αυτος η ο μαγκαιβερ σπορος μου!!:mrgreen:
εσυ να εμπιστευεσαι το σπορο σου.εγω για τετοια αιτια αλλαξα γιατρο.η ψυχολογια παιζει πολυ σπουδαιο ρολο.αν ειναι να σε κανει κουρελι αστο καλυτερα.εχεις μηνες εγκυμοσινης μπροστα σου και θα χρειαστεις στηριξη.σε φανταζομαι να περιμενεις αυχαινικη και αυτος να σου λεει ιστοριες.εγω θα τον επνιγα.

εγω παλι Χαπι δεν πειναω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!εχασα και δυο κιλα...:rolleyes::rolleyes:σε ολες ανοιγει η ορεξη σε μενα την αφρατη εκλεισε!!!:P:p

τωρα στην αρχη μετα θα σου πω εγω,κι εγω στην αρχη δεν ετρωγα...μετα ομως την 6η βδομαδα δεν σταματουσα να τρωω,ευτυχως τωρα τελευταια εχει κοπει και τρωω λιγο με αποτελεσμα να ειμαι στασιμη στα κιλα

76IGp3.png

κοριτσακι μου 1ον να σκεφτεσαι θετικα...και 2ο εγω ξερω οτι η αυξηση των ορμονων προκαλουν πονοκεφαλο

εγω σκεφτομαι μην ειμαι κατα φαντασιαν αλλα επειδη γενιακ ειμαι σοβαρος ανθρωπος και επειδη την προηγουμενη φορα το καταλαβα οτι το εχασα διοτι ξαφνικα σταματησαν ΟΛΑ τα συμπτωματα, τωρα τα εχω ακομα..τι να πω..ο θεος!!!και πονοκεφαλο ειχα και πριν το ultrogestan..

2011.png

ρε συ Νικελ και εγω ετσι σκεφτηακ..λεω οκ δεν πηγε στον θεο αλλα ενα 60% ανεβηκε..εντωμεταξυ Ο ΙΔΙΟΣ μου ειπε μαρια οι 48 ωρες ειναι λιγες κανονικα θελει 2,5 μερες....τι να πω..φαντασου αυριο να ειναι 160..παλι λιγο θα του φανει!!!:D:tongue:

εμενα παντως με ειχε στειλει μετα απο 4 μερες και εκανα τη 2η χοριακη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εσυ να εμπιστευεσαι το σπορο σου.εγω για τετοια αιτια αλλαξα γιατρο.η ψυχολογια παιζει πολυ σπουδαιο ρολο.αν ειναι να σε κανει κουρελι αστο καλυτερα.εχεις μηνες εγκυμοσινης μπροστα σου και θα χρειαστεις στηριξη.σε φανταζομαι να περιμενεις αυχαινικη και αυτος να σου λεει ιστοριες.εγω θα τον επνιγα.

εγω κρατιεμαι!!!!θα δω παρακατω....:tongue::tongue:

2011.png

εγω σκεφτομαι μην ειμαι κατα φαντασιαν αλλα επειδη γενιακ ειμαι σοβαρος ανθρωπος και επειδη την προηγουμενη φορα το καταλαβα οτι το εχασα διοτι ξαφνικα σταματησαν ΟΛΑ τα συμπτωματα, τωρα τα εχω ακομα..τι να πω..ο θεος!!!και πονοκεφαλο ειχα και πριν το ultrogestan..

ποσα σου δινει τη μερα???

εχεις σκεφτει μηπως το μικροβιολογικο που πας εχει παλια μηχανηματα,οποτε οχι και πολυ αξιοπιστες απαντησεις...γιατι εμενα μου εχει τυχει και αυτο

76IGp3.png

ποσα σου δινει τη μερα???

εχεις σκεφτει μηπως το μικροβιολογικο που πας εχει παλια μηχανηματα,οποτε οχι και πολυ αξιοπιστες απαντησεις...γιατι εμενα μου εχει τυχει και αυτο

Στο Ιασω τα κανω αγαπη!!!:mrgreen::mrgreen:

2011.png

τωρα στην αρχη μετα θα σου πω εγω,κι εγω στην αρχη δεν ετρωγα...μετα ομως την 6η βδομαδα δεν σταματουσα να τρωω,ευτυχως τωρα τελευταια εχει κοπει και τρωω λιγο με αποτελεσμα να ειμαι στασιμη στα κιλα

μωρε ας ειμαι εγω και ας παρω και δεκατρια...............:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κουκλάρες μου, κι ας μην είναι καμιά σας εδώ!!!

Δεν μπόρεσα να μπω καθόλου απ'τη δουλειά αλλά έκατσα και διάβασα όσα γράψατε κι έχω να σχολιάσω τα εξής......(γιατί εννοείται πως θα σχολιάσω, με χαλάνε οι κακές παρέες με την Αθηνούλα :roll:)....

Χαπάκι μου, γλυκό μου κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι που δεν ακούς ολημερίς κι οληνυχτίς τον μπεμπίνο σου, μια χαρά είναι, πλάκα σου κάνει...έτσι για να σε ταλαιπωρεί...!!

Ελινάκι μου, στο 'πα?????.....ΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!:lol::lol::lol:

Βρε τρελοκομείο......όλες μας το έχουμε συνειδητοποιήσει εκτός από σένα!!!.....Αν δεν σε πετύχω μέχρι την Πέμπτη σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις την κοράκλα σου αγκαλίτσα!!!

Μαρουλάκι υποθέτω πως αυτές τις μέρες η πιο στενή σου φίλη είναι η λεκάνη??:mrgreen::mrgreen:.....τυχερήηηηηηη, ευτυχισμένος άνθρωπος αυτός που έχει συχνά ραντεβού στο wc!!!:lol::lol::lol:

Νικελούδιο, που είσαι εσύ μαρή?....Έχω μέρες να σε πετύχω!....Όλα καλά, διαβάζω.....ωραία!

Βενουσάκι, εύχομαι να γίνει ένα θαύμα και να πάνε όλα καλά για την πεθερά σου, κοριτσάκι μου....

Και τέλος.......

Εμμάκι μου, πρώτα πρώτα να σε συγχαρώ που κατάφερες να χάσεις 2 κιλά χωρίς δίαιτα (εγώ ζυγίστηκα χθες βράδυ κι έχω ανέβει σχεδόν 1 κιλό, παρηγοριέμαι επειδή περιμένω να αδιαθετήσω από στιγμή σε στιγμή......αυτό ήταν άσχετο, επιστρέφω στον μικρό Μαγκάιβερ!), διάβασα ότι και στο Νικελάκι στην αρχή η χοριακή δεν διπλασιαζόταν και δόξα τω Θεό όλα πάνε καλά, άααααααραααααα.........κάνε λίγο υπομονή πλησιάζει η Τρίτη, και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.....πάντως να ξέρεις, ο γιατρός σου, έχει αρχίσει και μου τη δίνει!!!....μου θυμίζει τον προηγούμενο τον δικό μου που για πάσα νόσο έδινε ντεπόν!!!(ουφ!...συγχίστηκα τώρα)....χαίρομαι που έχεις ακόμα πονοκέφαλο, αυτό σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Φιλάκια και μη μου αγχώνεσαι....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Πηρα να ρωτησω αν κανει να παρω ντεπον...και τον εκραξε η γραμματεας του καθοτι με συμπαθει!!!εχω ΛΙΩΣΕΙ στο γελιο!!!!μην τον ακους μου λεει..μετα απο τοσες επιτυχιες την εχει δει θεος..μια χαρα θα παει και αν δεν παει δεν πειραζει η επομενη!!αυριο λεει παρε με εμενα και στα λεει εκεινος μετα!!!κοριτσια ελιωσα!!!!

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...