Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εκει που εισαι ειμουνα και εδω που ειμαι θα ρθεις...............εσενα στο ειπα σημερα οτι ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!

σορρυ και εδω μεσα τι κανεις μωρη παλαβη αν γεννας?????????????????:confused::confused:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμας εδω ο παπας εχει ταριφα!!!!τα 50 τα ειχε ζητησει στο τηλ οταν τον πηρε η μανα μου να του πει να ερθει.εγω θα βγω πριν σαραντισω.χρειαζομαι ευχη?το μωρο που να το παω καλοκαιριατικα με τη ζεστη?μετα το μηνα θα το βγαλω να παρουμε ευχη μαζι απο την εκκλησια. ετσι το σκεφτομουνα μεχρι τωρα.λετε να τον φωναξω τελικα?δεν τους χονευω ρε κοριτσια με τιποτα.ειδικα ο συγκεκριμενος....εδω μου καθετε.

παρε καποιον αλλο μην παρεις τον συγκεκριμενο,ετσι κι αλλιως αυτος δεν ειναι παπας ετσι που τον περιγραφεις ειναι φαρμακειο...

76IGp3.png

παρε καποιον αλλο μην παρεις τον συγκεκριμενο,ετσι κι αλλιως αυτος δεν ειναι παπας ετσι που τον περιγραφεις ειναι φαρμακειο...

ρε παιδια..λογω αναδουλειας και αυτοι αυξησαν την ταριφα!!εμενα με τσαντιζουν..παω στην εκκλησι αοταν αισθανομαι καπως αλλα με παπαδες δεν τα παω καλα!!:rolleyes::rolleyes:

2011.png

καλε την πεμπτη γενναω.οχι τωρα.η μαρκελομαμα γεννησε οχι η μαρκελα. εμακι να σκεφτεσαι μονο θετικα.και σορυ κι ολας αλλα η δουλεια του γιατρου δεν ειναι να σε αγχωνει.πρεπει να φευγεις καλυτερα απο το ιατρειο οχι χειροτερα.και στο τηλ πρεπει να σε ηρεμει οχι να σε τσαταλιαζει.

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τη συμβουλη αλλα το τακτοποιησα.θα ερθει η μαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ρε σεισ δεν εχω πεινασει ακομη απο χτεσ στισ 3 το πρωι... ειναι φυσιολογικο?

μπα δεν νομιζω,σιγα μην ειναι φυσιολογικο...τι λες μαρη τρελλη???

μου φαινεται πλησιαζουν οι μερες και εχεις λαλησει

76IGp3.png

καλε την πεμπτη γενναω.οχι τωρα.η μαρκελομαμα γεννησε οχι η μαρκελα. εμακι να σκεφτεσαι μονο θετικα.και σορυ κι ολας αλλα η δουλεια του γιατρου δεν ειναι να σε αγχωνει.πρεπει να φευγεις καλυτερα απο το ιατρειο οχι χειροτερα.και στο τηλ πρεπει να σε ηρεμει οχι να σε τσαταλιαζει.

Ρε συ απο το τηλεφωνο μου το ειπε...ο αντρας μου λεει οτι εχει βοηβηθει απο την πρωτη και επειδη δεν το πιστευει οτι εμεινα παλι κανει ετσι...και σκασιλα μου!!εγω μενω οκ αλλα αν μου γ..την ψυχολογια δεν εχει νοημα..ειχε ενα υφος...μαρια ειναι 80 αλλα δεν μου αρεσει πολυ και η προγεστερονη ειναι 10 οριακα οποτε..παρε ατ χαπαι και βλεπουμε...οκ αντε εχει ςδικιο αλλα με το μαλακο ρε φιλε!!!8-):cool:τεσπα..αυριο αθ μαθω αν ειχε δικιο αυτος η ο μαγκαιβερ σπορος μου!!:mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

μπα δεν νομιζω,σιγα μην ειναι φυσιολογικο...τι λες μαρη τρελλη???

μου φαινεται πλησιαζουν οι μερες και εχεις λαλησει

εγω παλι Χαπι δεν πειναω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!εχασα και δυο κιλα...:rolleyes::rolleyes:σε ολες ανοιγει η ορεξη σε μενα την αφρατη εκλεισε!!!:P:p

2011.png

Ρε συ απο το τηλεφωνο μου το ειπε...ο αντρας μου λεει οτι εχει βοηβηθει απο την πρωτη και επειδη δεν το πιστευει οτι εμεινα παλι κανει ετσι...και σκασιλα μου!!εγω μενω οκ αλλα αν μου γ..την ψυχολογια δεν εχει νοημα..ειχε ενα υφος...μαρια ειναι 80 αλλα δεν μου αρεσει πολυ και η προγεστερονη ειναι 10 οριακα οποτε..παρε ατ χαπαι και βλεπουμε...οκ αντε εχει ςδικιο αλλα με το μαλακο ρε φιλε!!!8-):cool:τεσπα..αυριο αθ μαθω αν ειχε δικιο αυτος η ο μαγκαιβερ σπορος μου!!:mrgreen:

κοριτσακι μου 1ον να σκεφτεσαι θετικα...και 2ο εγω ξερω οτι η αυξηση των ορμονων προκαλουν πονοκεφαλο

76IGp3.png

αυξανεται όμως και αρκετά!!

ρε συ Νικελ και εγω ετσι σκεφτηακ..λεω οκ δεν πηγε στον θεο αλλα ενα 60% ανεβηκε..εντωμεταξυ Ο ΙΔΙΟΣ μου ειπε μαρια οι 48 ωρες ειναι λιγες κανονικα θελει 2,5 μερες....τι να πω..φαντασου αυριο να ειναι 160..παλι λιγο θα του φανει!!!:D:tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...