Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα παιδια...ειναι πολυ αρρωστη ,εκανε επεμβαση και εχει σχεδον γεμισει.

Σας γραφω απο την δουλεια, γι αυτο αργω.

Ελινα εισαι ετοιμη ψυχολογικα???? Δεν εχεις σαλεψει ακομη?

Εσυ μικρη τρελογκα Μαρα πως εισαι??? Μια ανασα εισαι και εσυ...Μεχρι να πεις φτου θα το κρατας το κουκλακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι κι εγω.μιλαγα στο τηλ.ρε αγγελικη μακαρι να πανε ολα καλα.σε αυτες τις περιπτωσεις ευχομαστε να ταλαιπωριθει η γυναικα οσο το δυνατο λιγοτερο.νικελουδιο τι κανεις?εγω δεν ξερω αν σας το εχω πει το τελευταιο τεταρτο.ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

καλως το νικελακι με το νικελοπαιδακι! εγω τπτ δεν κανω... κα8ομαι σαν τον βουδα και περιμενω... παντως ρε κοριτσια τι σου ειναι η φυσις... αφοδευω τετρακις ημερησίως... σαν να προετοιμαζομαι ενα πράγμα...

οσο και να προετοιμαζεσαι το κλισμα δεν το γλιτωνεις!!! :lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

ρε σεισ δεν εχω πεινασει ακομη απο χτεσ στισ 3 το πρωι... ειναι φυσιολογικο?
κι εγω στην ιδια φαση ειμαι.και απο ορεξη και απο κακακια!!!!!!!:tongue:ασε η διψα και τα τσισα.

να μαι κι εγω.μιλαγα στο τηλ.ρε αγγελικη μακαρι να πανε ολα καλα.σε αυτες τις περιπτωσεις ευχομαστε να ταλαιπωριθει η γυναικα οσο το δυνατο λιγοτερο.νικελουδιο τι κανεις?εγω δεν ξερω αν σας το εχω πει το τελευταιο τεταρτο.ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

5NEXp2.png

pifffffff....θα γεμισει ολος ο κοσμος σκατ......αααααααααα.....πιφφφφφφφφφ.

και μετα θα σασ χεζουν και τα μωρακια σας...

πολυ σκατ.....οοοο κοριτσακια...

Η καλη μερα απο το πρωι φενεται ( στην προκειμενη με το κλισμα φαινεται)

αχαχαχαχαχαχα :P:grin::-D:grin::-D:grin:

Διαφημίσεις

pifffffff....θα γεμισει ολος ο κοσμος σκατ......αααααααααα.....πιφφφφφφφφφ.

και μετα θα σασ χεζουν και τα μωρακια σας...

πολυ σκατ.....οοοο κοριτσακια...

Η καλη μερα απο το πρωι φενεται ( στην προκειμενη με το κλισμα φαινεται)

αχαχαχαχαχαχα :P:grin::-D:grin::-D:grin:

εκει που εισαι ειμουνα και εδω που ειμαι θα ρθεις...............εσενα στο ειπα σημερα οτι ΓΕΝΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!

καλημέρα κοριτσακια!!! :D

μετά από καμια ώρα που εφαγα για να διαβασω αυτά που γράψατε (γλωσσουδες :lol:) θέλω να πω κατι στην εμα:

Μην αγχωνεσαι γιατί κι εμένα μόνο η πρωτη χοριακή διπλασιαστηκε. Ολες οι υπόλοιπες οχι, και ειχα τρελαθει κι εγω απο την αγωνια μου. Εκανα λοιπόν συνεχεια 2 φορες την εβδομαδα χοριακες, και αυξανοταν γύρω στο 60-65% αλλά δεν διπλασιαζοταν. Η γιατρος μου σε καμια περιπτωση δεν μου ελεγε οτι δεν της αρεσει, απλά μου εδωσε ουτροτζεσταν των διακοσίων 3 φορες την ημερα και μου ειπε οχι βαρη και ορθοστασια. Αυτά μεχρι τον πρωτο υπέρηχο την 7η εβδομαδα, οταν ειδαμε πια το σπορι και οτι ολα ηταν καλα. Συνεχισα να παιρνω ουτροτζεσταν μεχρι τη 10 εβδομαδα.

Αυτά! Ελπίζω να ξε-αγχωθεις λιγάκι!! :)

Οι υπόλοιπες φιλεναδες μου τι κάνετε;;; :D

Να δανειστω την γιατρο σου???και την επιστρεφω...:mrgreen::mrgreen:θα δειξει την τριτη παντως εγω δεν εχω κακο ενστικτο!τωρα να μου την κανει τι να κανω???:rolleyes:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...