Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μουαχαχαχαχαχαχαχ ωρε λες!!??? ε ρε γλεντια!!!!!! μιλησα με το ολγακι την μπουμνπου... παπαρια μαντολεσ τα περι βαλιτσασ μαιευτηριου... τα βρακια σου τα καλλυντικα σου και τελος... ολα τα αλλα.. αχρειαστα 'η στα δίνουν εκεί

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και βρακια σου δινουν.μιας χρησης που λενε οτι βολευουν πολυ στην αρχη. εχω φτιαξει τη βαλιτσα μου.4 βρακακι 4 νυχτικα παντοφλες αν και σου δινουν κι εκει και νεσεσερ με σαμπουαν και τετοια.κατα τα αλλα περιοδικα φωτο βιντεοκαμερα φορτιστες και κανα βιβλιο.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι εγω κουκλιτσες...την πεθερα μου εχω στο νοσοκομειο και τρεχω σαν τον βεγγο.

Εσεις πως εισαστε? Ετοιμεςςςςςςςςςςςςςςς να ζήσετε την μεγαλυτερη συγκινηση εβερ???????????

καλημέρα κοριτσακια!!! :D

μετά από καμια ώρα που εφαγα για να διαβασω αυτά που γράψατε (γλωσσουδες :lol:) θέλω να πω κατι στην εμα:

Μην αγχωνεσαι γιατί κι εμένα μόνο η πρωτη χοριακή διπλασιαστηκε. Ολες οι υπόλοιπες οχι, και ειχα τρελαθει κι εγω απο την αγωνια μου. Εκανα λοιπόν συνεχεια 2 φορες την εβδομαδα χοριακες, και αυξανοταν γύρω στο 60-65% αλλά δεν διπλασιαζοταν. Η γιατρος μου σε καμια περιπτωση δεν μου ελεγε οτι δεν της αρεσει, απλά μου εδωσε ουτροτζεσταν των διακοσίων 3 φορες την ημερα και μου ειπε οχι βαρη και ορθοστασια. Αυτά μεχρι τον πρωτο υπέρηχο την 7η εβδομαδα, οταν ειδαμε πια το σπορι και οτι ολα ηταν καλα. Συνεχισα να παιρνω ουτροτζεσταν μεχρι τη 10 εβδομαδα.

Αυτά! Ελπίζω να ξε-αγχωθεις λιγάκι!! :)

Οι υπόλοιπες φιλεναδες μου τι κάνετε;;; :D

5NEXp2.png

καλως το νικελακι με το νικελοπαιδακι! εγω τπτ δεν κανω... κα8ομαι σαν τον βουδα και περιμενω... παντως ρε κοριτσια τι σου ειναι η φυσις... αφοδευω τετρακις ημερησίως... σαν να προετοιμαζομαι ενα πράγμα...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...