Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αντε κοριτσακι μου ευχομαι με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου...!!!και δεν θελω αγχος ,αντε...τοσο καιρο περιμενεις να τη δεις ...τωρα αγχωνεσαι???

εμεις καλα ειμαστε...λιγο με αγχωνει ο μπεμπης γιατι ειναι σχετικα ησυχος και τρελλαινομαι..πραγματικα αν μπορουσα θα ειχα ενα υπερηχο ολη μερα συνδεμενο...να τον βλεπω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο αλλα θελω τα φωτα σας.εριξα ενα ντερμπι το πρωι με τη μανα μου..ακουσον ακουσον.θελει τη δευτερα που θα γυρισουμε σπιτι να φερουμε λεει παπα να διαβασει εμενα και το μωρο:confused: το εχετε ξανα ακουσει εσεις αυτο?εγω δεν τους γουσταρω τους παπαδες.πιστευω στο θεο πολυ αλλα ο θεος δεν εχει καμια σχεση με την εκλησια.οταν σαραντισω θα παω να παρω μια ευχη και οκ.τι την εχει πιασει δεν ξερω.εν το μεταξη ειχαμε φερει παπα οταν μπηκαμε στο σπιτι ηρθε ο αντε μην τον πω για 5 λεπτα μουρμουρισε κατι στην πορτα δεν μπηκε μεσα πηρε 50 ευρω και εφυγε.εε με κατι τετοια τα περνω.

1ον δεν ξερω αν φερνουν παπα,αλλα να θυμασαι να λιβανιζεις συχνα...ειναι καλο και για σενα και για το μωρακι...2ο γιατι 50 ? παρακαλω εχει και ταριφα,εγω οταν κανω αγιασμο δινω 20? και πολλα ειναι...και 3ο αν εσυ δεν θελεις μην το κανεις...μην καθεσαι και νευριαζεις τωρα...οι μαναδες λενε οτι θελουνε...

76IGp3.png

ασχετο αλλα θελω τα φωτα σας.εριξα ενα ντερμπι το πρωι με τη μανα μου..ακουσον ακουσον.θελει τη δευτερα που θα γυρισουμε σπιτι να φερουμε λεει παπα να διαβασει εμενα και το μωρο:confused: το εχετε ξανα ακουσει εσεις αυτο?εγω δεν τους γουσταρω τους παπαδες.πιστευω στο θεο πολυ αλλα ο θεος δεν εχει καμια σχεση με την εκλησια.οταν σαραντισω θα παω να παρω μια ευχη και οκ.τι την εχει πιασει δεν ξερω.εν το μεταξη ειχαμε φερει παπα οταν μπηκαμε στο σπιτι ηρθε ο αντε μην τον πω για 5 λεπτα μουρμουρισε κατι στην πορτα δεν μπηκε μεσα πηρε 50 ευρω και εφυγε.εε με κατι τετοια τα περνω.

εγώ Ελινάκι μου έφερα παπά για να μπορώ να βγαίνω έξω πριν 40ντησω..ίσως είναι βλακείες αλλά κράτησα τα ήθη.10€ του έδωσα και άλλα 10 μετά που πήγα να πάρουμε ολόκληρη την ευχή

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

αντε κοριτσακι μου ευχομαι με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου...!!!και δεν θελω αγχος ,αντε...τοσο καιρο περιμενεις να τη δεις ...τωρα αγχωνεσαι???

εμεις καλα ειμαστε...λιγο με αγχωνει ο μπεμπης γιατι ειναι σχετικα ησυχος και τρελλαινομαι..πραγματικα αν μπορουσα θα ειχα ενα υπερηχο ολη μερα συνδεμενο...να τον βλεπω

και μενα πριν την 30 εβδομαδα δεν ηταν πολυ κινητικο.η μαλλον ηταν αλλα οπως ελεγε η γιατρος δεν ηταν αρκετα μεγαλο για να το καταλαβω.μολις φουσκωσεις και αρχισει και η θερμοκρασια να πιανει ταβανι καλοκαιριατικα και φυσας και ξεφυσας δεν θα σταματαει!!!!!!!!ετσι γινετε!!!!

εμας εδω ο παπας εχει ταριφα!!!!τα 50 τα ειχε ζητησει στο τηλ οταν τον πηρε η μανα μου να του πει να ερθει.εγω θα βγω πριν σαραντισω.χρειαζομαι ευχη?το μωρο που να το παω καλοκαιριατικα με τη ζεστη?μετα το μηνα θα το βγαλω να παρουμε ευχη μαζι απο την εκκλησια. ετσι το σκεφτομουνα μεχρι τωρα.λετε να τον φωναξω τελικα?δεν τους χονευω ρε κοριτσια με τιποτα.ειδικα ο συγκεκριμενος....εδω μου καθετε.

Διαφημίσεις

καλα θα ντυθω εγω παπας και 8α σου ερθω μοχυχουαουχαουχουαυχουαοχυουαουχουα
οση ωρα μιλαγαμε στο τηλ. ειχε στρημωξει τον ανδρα μου και του ελεγε του ελεγε.....μολις το κλεισαμε και παω μεσα εκανε την κινεζα φευγει και μου λεει ο δικος μου...μηπως να φερουμε τελικα παπα?

Διαφημίσεις

prvta εσυ μετα εγω.. να τηρησουμε και την διαδικασια παρακαλω! μχοαχοαθχοθαοθχαοθχοθαοχ

πλακα πλακα σαν διδυμα 8α ειναι τα παιδια μασ!

πλακα πλακα καλομελετα κι ερχοντε!θα σε παρω την πεμπτη μετα την καισαρικη και θα μου πεις δεν μπορω τωρα ειμαι στο ιασω σπασαν τα νερα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...