Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βρε τσουτσου γιατι δεν εισαι στο κρεβατι σου εσυ???κακο κοριτσι εισαι θα σε μαλωσω!!!!:mad:

ρε συ κρις εχω τρελο πονοκεφαλο με ζαλαδα και ειπα να σηκωθω λιγο...θα ξαναπω!!!:mrgreen:μπορω να παρω ντεπον?

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω να αναφερω οτι εχω 37, 4 ΟΛΗΜΕΡΑ πονοκεφαλο ΟΛΗ Μερα και νευρα ΟΛΗ μερα..εγω θεωρω οτι η εγκυμοσυνη συνεχιζεται κανονικα!!!!!!!!!

λοιπον καλα κανεις και το θεωρεις αλλα σταματα να μετριεσαι ολη την ωρα δεν εισαι αρρωστη εγκυος εισαι, τι το θες καλη μου το θερμομετρο???δηλααδη αν πεσει στο 36,7 μια μερα θα σημαινει οτι εκεινη την ημερα δεν εισαι εγκυος???αιντε χαζομαρες.οσο για τα νευρα ....ωχ...την κατσαμε:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ρε συ κρις εχω τρελο πονοκεφαλο με ζαλαδα και ειπα να σηκωθω λιγο...θα ξαναπω!!!:mrgreen:μπορω να παρω ντεπον?

τελοσπαντων μπορεις να παρεις ντεπον αλλα καλο θα ηταν να το αφησεις σαν αισχατη λυση, οταν δεν αντεχεις αλλο.Ο υπνος θα σε βοηθησει και αν μπορεις να κανεις μασαζακι στην κεφαλα σου την ξερη ή εσυ ή ο αντρουλης σου!!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γειά σας κορίτσια!!!!!! Τι κάνετε? Εμμα μου συγχαρητήρια!!!!!! Εγώ θα σου ευχηθώ γιατί είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Υπομονή να έχεις και θα δείς μία τεράστια χοριακή σε λιγό!!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

οχι μωρε..τεσπα!!παω να ξαπλωσω κουκλα με την κουκλα κορη!!!μπας και περασει ο πονοκεφαλος!!!φιλακια!

καλη ξεκουραση Εμμακι μου τα λεμε αυριο φιλακια και σε σας ;):D

Όποτε μπαίνω εγώ δεν είναι καμία??????????????????

Αχ μωρε το κοριτσι μας και εχω να το δω και κατι αιωνες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλε εσυ γεννας σε λιγο φτου σκορδα και σε σενα λοιπον, σε εχασα για δευτερολεπτα:roll::roll::roll:

Κοριτσια μου ξυπνηστεεεεεεεεεεε!!!!!

Καήμερουδια και καλη εβδομαδουλα να εχουμε!!!!

Μπιφτεκακι πως παει ο πονοκεφαλος???περασε το κακο το ματι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμμα-λεμε εσυ καταφερες να κοιμηθεις χωρις ντεπον???:roll:

Νικελιδιον εσυ που χαθηκες???

Λιακο εσυ???

αντε ενταξει οι μανες το καταλαβαινω να εξαφανιζονται οι υπολοιπες γκαστρωμενες και οσονουπο γκαστρωμενες γιατι μου εξαφανιζεστε οεο???εεεεεεεεεεε????κιου σας!!!!:cool:

καλήμεραααααααααα....

κρισακι τι κανεις..η κορακλα τι λεει ???κλωτσαει???

ναντιμορακι τι επαθες...???

εμμακι τι κανεις???

μανουλες που εισαστε....τα μπουμπουκακια σας τι κανουν???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!!!!!!!!Ελινάκι πόσες και σήμερα;;;κοντα τα ψωμιά σου..απο ΄Πέμπτη απόγευμα ξεκινάει ο γολγοθάς σου:tongue::D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

τι κανεις χαπακι?πως παει ο μπεμπης? ειμαι σε μια κατασταση που δεν θελω να σκεφτομαι καθολου τα του μαιευτηριου γιατι αγχωνομαι.την πεμπτη τελικα 11.30 μπαινω χειρουργιο.......:confused:

Καλημερααααααααα!!!!!!!!Ελινάκι πόσες και σήμερα;;;κοντα τα ψωμιά σου..απο ΄Πέμπτη απόγευμα ξεκινάει ο γολγοθάς σου:tongue::D
:roll::roll::roll: πιο πολυ το εχετε συνηδητοποιησει εσεις απο μενα!!!!

ασχετο αλλα θελω τα φωτα σας.εριξα ενα ντερμπι το πρωι με τη μανα μου..ακουσον ακουσον.θελει τη δευτερα που θα γυρισουμε σπιτι να φερουμε λεει παπα να διαβασει εμενα και το μωρο:confused: το εχετε ξανα ακουσει εσεις αυτο?εγω δεν τους γουσταρω τους παπαδες.πιστευω στο θεο πολυ αλλα ο θεος δεν εχει καμια σχεση με την εκλησια.οταν σαραντισω θα παω να παρω μια ευχη και οκ.τι την εχει πιασει δεν ξερω.εν το μεταξη ειχαμε φερει παπα οταν μπηκαμε στο σπιτι ηρθε ο αντε μην τον πω για 5 λεπτα μουρμουρισε κατι στην πορτα δεν μπηκε μεσα πηρε 50 ευρω και εφυγε.εε με κατι τετοια τα περνω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...