Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μαρή Ραμόνααααααααααααααααααααα που είσαι καλέ???????.....τι κάνεις όμορφη?....πως πάει?....προσαρμοστήκατε???

Κρισουλίνι μου, με συγκινείς κι εμένα με τη συμπαράσταση που δείχνεις για το Μαγκαιβεράκι της Έμμα, έτσι είναι όπως τα λες, μακάρι να τα καταφέρει!!!.....Αλλά ο γιατρός της γ@μ@ει την ψυχολογία ρε......λίγο αισιόδοξος δεν μπορεί να είναι?

Τι να τους κανουμε ειναι σαν να καταπιανε μπαστουνι ωρες ωρες τι να πω:roll::roll::roll:

βρε ας παει καλα αυτο και εμεις χ.....στηκαμε για τον γιατρο με την ξινιλα του θα μεινει και τουτος....εμεις παιδι μου θα γραψουμε ιατρικη ιστορια εδω μεσα ολες.....!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φτου φτου μας σκορδα:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω έναν φοβερό πονοκέφαλο, περιμένω να αδιαθετήσω, sex δεν μπορώ να κάνω, τσατάλια τα νεύρα μου καταλαβαίνεις......

Μπήκα για να δω τι έγινε με την Έμμα και θα βγω πάλι γιατί χειροτερεύει ο πονοκέφαλος...!!

καλα Μπιφτεκακι μου αντε να ξεκουραστεις ξουτ κακε πονοκεφαλε....οσο για το σεχ δεν μπορω να κανω θα το αφησω με τα χιλια ζορια ασχολιαστο παλιολυσσαρα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τι να τους κανουμε ειναι σαν να καταπιανε μπαστουνι ωρες ωρες τι να πω:roll::roll::roll:

βρε ας παει καλα αυτο και εμεις χ.....στηκαμε για τον γιατρο με την ξινιλα του θα μεινει και τουτος....εμεις παιδι μου θα γραψουμε ιατρικη ιστορια εδω μεσα ολες.....!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φτου φτου μας σκορδα:rolleyes:

Εγώ το χω πει πως κοντεύω να μάθω οσα κι οι γιατροί!...Στην τελευταία μου επίσκεψη στον γιατρό, ξεκίνησε να μου περιγράψει (καταλαβαίνεις τι), κι εγώ συμπλήρωνα όσα δεν έλεγε!!....Γέλαγε ο άνθρωπος!Ντόκτορ έχω γίνει...ντόκτορ!!!!Μόνο η προγεστερόνη μου ξέφυγε και δεν ήξερα τι είναι :roll::roll::roll::roll::mrgreen:

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλα Μπιφτεκακι μου αντε να ξεκουραστεις ξουτ κακε πονοκεφαλε....οσο για το σεχ δεν μπορω να κανω θα το αφησω με τα χιλια ζορια ασχολιαστο παλιολυσσαρα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:
Τι παλιολυσσάρα?.....καλέ πριν 4 μέρες έκανα, το έχω στερηθεί η αλήθεια είναι :rolleyes::roll::rolleyes::roll::mrgreen:!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εγώ το χω πει πως κοντεύω να μάθω οσα κι οι γιατροί!...Στην τελευταία μου επίσκεψη στον γιατρό, ξεκίνησε να μου περιγράψει (καταλαβαίνεις τι), κι εγώ συμπλήρωνα όσα δεν έλεγε!!....Γέλαγε ο άνθρωπος!Ντόκτορ έχω γίνει...ντόκτορ!!!!Μόνο η προγεστερόνη μου ξέφυγε και δεν ήξερα τι είναι :roll::roll::roll::roll::mrgreen:

και τωρα ολοκληρωθηκες ε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπραβο μπραβο τωρα ετσι οπως την εμαθες ξεχνα την!!!!!:mad: alt control delete ακους.....αντε μπραβο, μην εχουμε και αλλα βοηθαμε τις μεν αγχωνουμε τις δε μια τρυπα στο νερο μετα, τσακο ενα φιλακι σμουτς!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Τι παλιολυσσάρα?.....καλέ πριν 4 μέρες έκανα, το έχω στερηθεί η αλήθεια είναι :rolleyes::roll::rolleyes::roll::mrgreen:!!!!

εχω συγκλονιστει με το δραμα σου....:roll::roll::roll:.....4 μερες......κακομοιρο μου.....τρομεροοοοοοοοοο!!!!!

θα σε πνιξω μαρηηηηηηηηηηηηη θα με κουφανεις!!!!!:evil:

φιλουμπες.....!!!!

και τωρα ολοκληρωθηκες ε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπραβο μπραβο τωρα ετσι οπως την εμαθες ξεχνα την!!!!!:mad: alt control delete ακους.....αντε μπραβο, μην εχουμε και αλλα βοηθαμε τις μεν αγχωνουμε τις δε μια τρυπα στο νερο μετα, τσακο ενα φιλακι σμουτς!!!!:mrgreen:

Εντάξει τα ξεχνάω, μη φωνάζεις!!!!!!!!!!!!!!

πωπω.....βαριέμαι να πάω να ξεβαφτώ.....ημουν σε βάπτιση και όπως καταλαβαίνεις, κάποιος θα με μάτιασε!!!:mrgreen::roll:

Τσάκο δυο φιλάκια εσύ!!!!!:D:D:D

Καληνύχτα φιλεναδούλα μου.....μπαίνε ρε συ το μεσημέρι που γυρίζω, να τα λέμε, μου μπαίνετε όλες το πρωί κι έχω το αφεντικό πάνω απ'το κεφάλι μου....κατά τις 4 με βολεύει, εντάτσει??:roll::roll:....φιλούρες!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

εχω συγκλονιστει με το δραμα σου....:roll::roll::roll:.....4 μερες......κακομοιρο μου.....τρομεροοοοοοοοοο!!!!!

φιλουμπες.....!!!!

Ήθελα να ήμουν από μια μεριά να δω τα μάτια σου τα γουρλωμένα!!!!:lol::lol::lol:

Άσε με.....θέλω να κάνω σεξ και δεν μπορώ λόγω του πονοκέφαλου!!!....Ε, μα δεν είναι φοβερόοοοοο????.......Φιλάκια και πάλι την κάνω οριστικά, άρχισαν να τσούζουν τα ματάκια μου....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ήθελα να ήμουν από μια μεριά να δω τα μάτια σου τα γουρλωμένα!!!!:lol::lol::lol:

Άσε με.....θέλω να κάνω σεξ και δεν μπορώ λόγω του πονοκέφαλου!!!....Ε, μα δεν είναι φοβερόοοοοο????.......Φιλάκια και πάλι την κάνω οριστικά, άρχισαν να τσούζουν τα ματάκια μου....

πονοκεφαλο???????????εγω να δεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!8-):cool:νανι και καληνυχτα!!!

2011.png

φιλουμπες.....!!!!

ΤΣΑ!!!!:mrgreen::mrgreen:οχι δεν ξαπλωνω ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

2011.png

Εντάξει τα ξεχνάω, μη φωνάζεις!!!!!!!!!!!!!!

πωπω.....βαριέμαι να πάω να ξεβαφτώ.....ημουν σε βάπτιση και όπως καταλαβαίνεις, κάποιος θα με μάτιασε!!!:mrgreen::roll:

Τσάκο δυο φιλάκια εσύ!!!!!:D:D:D

Καληνύχτα φιλεναδούλα μου.....μπαίνε ρε συ το μεσημέρι που γυρίζω, να τα λέμε, μου μπαίνετε όλες το πρωί κι έχω το αφεντικό πάνω απ'το κεφάλι μου....κατά τις 4 με βολεύει, εντάτσει??:roll::roll:....φιλούρες!!

αμα σε βολευει στις 4 δεν το συζηταω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα οταν ειμαι ξυπνια θα μπαινω εντατσει τωρα......αντε πανε ξεβαψου και πες καμια ποσευχουλα να ξεματιαστεις που με πηγες τσιτσιδι και ολοι σε κοιτουσαν:rolleyes::rolleyes:

μετα φτενε οι αλλοι καταλαβες....τσ τσ τσ....καληνυχτουδια σκατουλα μου!!!:D

ΤΣΑ!!!!:mrgreen::mrgreen:οχι δεν ξαπλωνω ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε τσουτσου γιατι δεν εισαι στο κρεβατι σου εσυ???κακο κοριτσι εισαι θα σε μαλωσω!!!!:mad:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...