Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ευχομαι κουκλιτσα μου να πανε ολα καλα...!!!!!!!!

ποσα utrogestan σου ειπε να παιρνεις τη μερα????

για την προγεστερονη σου ειπε κατι αλλο???

μακαρι χαπι!!δυο ενα πρωι ενα βραδυ...οχι απλα δεν του αρεσε λεει...ξερω εγω μωρε τι του αρεσει ακι τι οχι..εγω ξερω οτι 60%αυξη ση ειναι οριακα φυσιολογικη..τι να πω..θα δειξει κουκλα....η προγεστερονη ειναι 10 αλλα μονη της αυξανει η με την χωριακη???δεν εξρω!

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμμα μου χαλαρωσε και μην βιαζεσαι δεν ειναι σουπερ η τιμη αλλα ειναι αρκετα καλη για να ειναι καλα το μωρο.την προγεστερονη και τα ματια σου !!!!δεν πειραζει που την πηρες απο το στομα και εγω ετσι την επερνα απλα ξαναγυρνα κολπικα οπως σου ειπε ο γιατρος και κανε οσο μπορεις θετικες σκεψεις.Το σπορακι παλευει το ιδιο πρεπει να κανεις και εσυ!!!!με ακους????

Η προγεστερονη θα το βοηθησει πολυ να εισαι συνεχεια ξαπλα και θα τα καταφερετε !!!!

με εσκασες σημερα βρε σκατουλα ανυπομονω να μεγαλωσει το νινι σου για να σου τα ψαλω!!!!:D

μωρε εγω ημουν χαλαρη αυτος με τρελανε!!τεσπα..παιρνω οτι να ειναι απο οπου να ειναι φιλη μου τωρα αρκει αν ειναι καλα ο γιο ςμου!!χαχαχαχαχαχα..απο ορεξη παντςω εχω γαι γελιο..και ξαπλα δεν μπορω να ειμαι εχω ιδιατερο με ενα παιδι που γραφει αυριο...:tongue:

2011.png

μακαρι χαπι!!δυο ενα πρωι ενα βραδυ...οχι απλα δεν του αρεσε λεει...ξερω εγω μωρε τι του αρεσει ακι τι οχι..εγω ξερω οτι 60%αυξη ση ειναι οριακα φυσιολογικη..τι να πω..θα δειξει κουκλα....η προγεστερονη ειναι 10 αλλα μονη της αυξανει η με την χωριακη???δεν εξρω!

Παλιοσκατουλα αυτο που ξερεις για το 60% αυξηση ειναι σωστο και γω δεν το ηξερα αναγκαστηκα να το μαθω με την αδερφη μου που ολες η χοριακες της ανεβαιναν με αυτο το ποσοστο και ο γιατρος επειδη δεν ηταν ευχαριστημενος την εβαζε συνεχεια να κανει χοριακη, μαρτυριο ηταν στην αρχη καθε φορα που περιμεναμε τα αποτελεσματα.:roll:

Το χαπακι προγεστερονης που περνεις ειναι το ιδιο ειτε κολπικα το βαζεις ειτε το πινεις δηλαδη δεν εχουν δυο διαφορετικα ενα ειναι το χαπι και δυο οι τροποι.Σου το δινει κολπικα για πιο αμεση αποροφηση οπως λεει και η συμπεθερα μου.Η προγεστερονη δεν εχει να κανει με την χοριακη και τον ρυθμο αναπτυξη της. Ειναι μια ορμονη που χρειαζεται το κυημα μεχρι να τα καταφερνει απο μονο του για να επιβιωσει απο τον οργανισμο μας που το διωχνει και να εμφυτεφτει βαθεια στην μητρα.Οταν μενουμε εγκυες υποτιθεται οτι αυτη αυξανεται πολυ πανω απο 28 εαν θυμαμαι καλα.σε εμας ομως επειδη οι οργανισμοι μας περα βρεχει το παρεχουμε με χαπια για να βοηθησουμε το κυημα.

Εαν ψαξεις και διαβασεις τι εχει καταφερει να κανει το σπορακι σου μεχρι να κανεις εσυ το τεστ και να καταλαβεις οτι εισαι εγκυος χωρις την πολυ προγεστερονη που του χρειαζοταν θα κλαις με λιγμους!!!!Γιαυτο συνελθε και χρησιμοποιησε την δυναμη που ηδη εχεις.Αντε και δεν μπορω να ειμαι και πολυ σοβαρη.....δεν μου παει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen:

η αδερφη μου εγω και η Αθηνα με προγεστερονη πρωι μεσημερι βραδυ ειμασταν για δες ομως το αποτελεσμα......;)

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Παλιοσκατουλα αυτο που ξερεις για το 60% αυξηση ειναι σωστο και γω δεν το ηξερα αναγκαστηκα να το μαθω με την αδερφη μου που ολες η χοριακες της ανεβαιναν με αυτο το ποσοστο και ο γιατρος επειδη δεν ηταν ευχαριστημενος την εβαζε συνεχεια να κανει χοριακη, μαρτυριο ηταν στην αρχη καθε φορα που περιμεναμε τα αποτελεσματα.:roll:

Το χαπακι προγεστερονης που περνεις ειναι το ιδιο ειτε κολπικα το βαζεις ειτε το πινεις δηλαδη δεν εχουν δυο διαφορετικα ενα ειναι το χαπι και δυο οι τροποι.Σου το δινει κολπικα για πιο αμεση αποροφηση οπως λεει και η συμπεθερα μου.Η προγεστερονη δεν εχει να κανει με την χοριακη και τον ρυθμο αναπτυξη της. Ειναι μια ορμονη που χρειαζεται το κυημα μεχρι να τα καταφερνει απο μονο του για να επιβιωσει απο τον οργανισμο μας που το διωχνει και να εμφυτεφτει βαθεια στην μητρα.Οταν μενουμε εγκυες υποτιθεται οτι αυτη αυξανεται πολυ πανω απο 28 εαν θυμαμαι καλα.σε εμας ομως επειδη οι οργανισμοι μας περα βρεχει το παρεχουμε με χαπια για να βοηθησουμε το κυημα.

Εαν ψαξεις και διαβασεις τι εχει καταφερει να κανει το σπορακι σου μεχρι να κανεις εσυ το τεστ και να καταλαβεις οτι εισαι εγκυος χωρις την πολυ προγεστερονη που του χρειαζοταν θα κλαις με λιγμους!!!!Γιαυτο συνελθε και χρησιμοποιησε την δυναμη που ηδη εχεις.Αντε και δεν μπορω να ειμαι και πολυ σοβαρη.....δεν μου παει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen:

η αδερφη μου εγω και η Αθηνα με προγεστερονη πρωι μεσημερι βραδυ ειμασταν για δες ομως το αποτελεσμα......;)

σορρυ και τωρα που βαζω δυο των 200 ενα πρωι ενα βραδυ φτανει???:roll:τεσπα..μεχρι την τριτη θα φρικαρω αν και να σου πω τοσο στρες που εχω φαει αν την βγαλει θα το ονομασω Μαγκαιβερ....(:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)για να ευθυμησουμε....

2011.png

σορρυ και τωρα που βαζω δυο των 200 ενα πρωι ενα βραδυ φτανει???:roll:τεσπα..μεχρι την τριτη θα φρικαρω αν και να σου πω τοσο στρες που εχω φαει αν την βγαλει θα το ονομασω Μαγκαιβερ....(:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)για να ευθυμησουμε....

καλα βρε σαχλαμαριδιον με το μαγκαιβερ σποριδιον απο ολο το κατεβατο που σου γραψα το μεσημερι σε χαλασε????μαρη ετσι το γραψα που θυμαμαι αν η Αθηνα και η αδερφη μου περναν και μεσημερι???εσυ οταν θα κανεις χοριακη θα κανεις και προγεστερονη για να δεις ποσο ανεβηκε και να ηρεμησεις καλα???γιατι την Τριτη χοριακη και οχι αυριο???στις τρις μερες σου ειπε τωρα???εκτος εαν θελει να αφησει λιγο παραπανω να ενεργησει και η προγεστερονη:roll::roll::roll: προβληματιστικα τωρα οχι τιποτα αλλο εσυ θα μας σκασεις μεχρι την Τριτη θα σε φαει η αγωνια βρε κοριτσι μου:roll:

και ασε τις δικαιολογιες και ξαπλωνε μην τα παρω!!!!!!:mad:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Κοπελια χαλαρωσε οσο μπορεις βεβαια τι σου λεω και εγω τωρα!!!τσπ εγω απλα το αναφερω:rolleyes: αυτος ξερει καλυτερα για να λεει μονο 2 οκ!!απλα ετσι για να ξερεις στον μπεμπη μου ξεκινησα με 6 ημερησιως 2 καθε φορα και στην τελευταια παλλινδρομη 3 καθε φορα!!!:rolleyes::rolleyes:

Λοιπον το σπορακι θα τα καταφερει και ναι θα το φωναζουμε Μαγκαιβερ!!:mrgreen:

καλα βρε σαχλαμαριδιον με το μαγκαιβερ σποριδιον απο ολο το κατεβατο που σου γραψα το μεσημερι σε χαλασε????μαρη ετσι το γραψα που θυμαμαι αν η Αθηνα και η αδερφη μου περναν και μεσημερι???εσυ οταν θα κανεις χοριακη θα κανεις και προγεστερονη για να δεις ποσο ανεβηκε και να ηρεμησεις καλα???γιατι την Τριτη χοριακη και οχι αυριο???στις τρις μερες σου ειπε τωρα???εκτος εαν θελει να αφησει λιγο παραπανω να ενεργησει και η προγεστερονη:roll::roll::roll: προβληματιστικα τωρα οχι τιποτα αλλο εσυ θα μας σκασεις μεχρι την Τριτη θα σε φαει η αγωνια βρε κοριτσι μου:roll:

Μια χαρα θυμασαι συμπεθερα μου εχω βαλειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πολλα!!:rolleyes::rolleyes:

Και εσυ χαλαρωσε αμεσως να τα παρεις κατευθειαν να μου συγχυσεις τη νυφη!!!!αντεεεεεεεεεεεεεεεεε!!:mrgreen::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βαισκα αυτος το εχει τελειωσει να σου πω να ξερεις!!!εμεινε κοκκαλο την πρωτη που εμεινα τωρα επαθα διπλο σοκ!!σου λεει αυτη δεν καταλαβαινει χριστο!!!:mrgreen::mrgreen:θελέι προφανως να περασουν τρει ςμερες να δει...μπα δεν εχω αγχος..μεσα μου εχω πει αν θελει θα μεινει αλλιως τι να κανω ρε κρισακι????αν βοηθουσε να ετρωγα πχ δεκα κιλα πορτοκαλια να ετρωγα αλλα η φυση δεν ειναι ετσι...εγω το θελω αν με θελει και εκεινο καλως αλλιως οκ θα ξαναδοκιμασω...δεν ζητησε προγεστερονη..μου ειπε απορω με τετοια προγεστερονη πως κρατηθηκε!!ειπα και εγω ειναι ο Μαγκαιβερ!!δεν θελει να μου δινει ελπιδες χαζα μαλλον..τεσπα θα δειξει!!:D:D

2011.png

Κοπελια χαλαρωσε οσο μπορεις βεβαια τι σου λεω και εγω τωρα!!!τσπ εγω απλα το αναφερω:rolleyes: αυτος ξερει καλυτερα για να λεει μονο 2 οκ!!απλα ετσι για να ξερεις στον μπεμπη μου ξεκινησα με 6 ημερησιως 2 καθε φορα και στην τελευταια παλλινδρομη 3 καθε φορα!!!:rolleyes::rolleyes:

Λοιπον το σπορακι θα τα καταφερει και ναι θα το φωναζουμε Μαγκαιβερ!!:mrgreen:

Μια χαρα θυμασαι συμπεθερα μου εχω βαλειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πολλα!!:rolleyes::rolleyes:

Και εσυ χαλαρωσε αμεσως να τα παρεις κατευθειαν να μου συγχυσεις τη νυφη!!!!αντεεεεεεεεεεεεεεεεε!!:mrgreen::tongue:

να αρχισω να βαζω μονη μου απο τρια?????δεν ξερω το σκεφτομαι!! :mrgreen::mrgreen:προφανως θελει να ανεβει η χωριακη ξερω εγω...αντε γαι εσενα βα βαζω δυο πρωι βραδυ!!!:wink::wink:

2011.png

Βαισκα αυτος το εχει τελειωσει να σου πω να ξερεις!!!εμεινε κοκκαλο την πρωτη που εμεινα τωρα επαθα διπλο σοκ!!σου λεει αυτη δεν καταλαβαινει χριστο!!!:mrgreen::mrgreen:θελέι προφανως να περασουν τρει ςμερες να δει...μπα δεν εχω αγχος..μεσα μου εχω πει αν θελει θα μεινει αλλιως τι να κανω ρε κρισακι????αν βοηθουσε να ετρωγα πχ δεκα κιλα πορτοκαλια να ετρωγα αλλα η φυση δεν ειναι ετσι...εγω το θελω αν με θελει και εκεινο καλως αλλιως οκ θα ξαναδοκιμασω...δεν ζητησε προγεστερονη..μου ειπε απορω με τετοια προγεστερονη πως κρατηθηκε!!ειπα και εγω ειναι ο Μαγκαιβερ!!δεν θελει να μου δινει ελπιδες χαζα μαλλον..τεσπα θα δειξει!!:D:D

καλα κανεις Εμμακι μου και σκεφτεσαι ετσι αλλωστε δεν μας φοβιζουν τα δυσαρεστα αυτα τα εχουμε περασει και ειδαμε οτι επιβιωσαμε απο αυτα πιο δυνατοι και πιο ενωμενοι με τους αντρες μας,αμα ξανασυμβει ξερεις πολυ καλα οτι θα ξανασηκωθεις, θα κλαψεις θα χαλαστεις θα απογοητευτεις αλλα καποια στιγμη θα συνελθεις αυτο που δεν μπορουμε να διαχειριστουμε ειναι το να πανε ολα καλα και να τα καταφερουμε, η ευτυχια δηλαδη ειναι αυτη που μας τρομαζει γιατι δεν μπορουμε να το πιστεψουμε και φοβομαστε, εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τον εαυτο μου οτι το μυαλο μου πηγαινε συνεχεια στο κακο και συγκρινε τις προηγουμενες φορες και δεν ελεγα να πιστεψω πως θα πανε ολα καλα, οποτε υπομονη και οπως λες και εσυ κανω οτι μπορω δυστυχως παραπανω δεν μπορουμε να βοηθησουμε και ας ελπισουμε το μαγκαιβερακι να τα καταφερει:wink::wink:

την Τριτη θελει...την Τριτη θα παμε τι να κανουμε θα περασουν οι μερες :rolleyes::mrgreen:εχω σκασει βεβαια αλλα θα αντεξω

Μαγκαιβερακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κρατα γερααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Κοριτσακια τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πως ειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;

τα σπορακια σας οι εγκυούλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κ τα μωρακια σας οι μανουλες;;;;;;;;;;;;;;;;;

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:D:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εμμα μου ολες μαζι στελνουμε την θετικη μας ενεργεια στο μαγκαιβερακι....!!!!!!!!!Κ ολα θα πανε καλα!;)

Να εισαι αισιοδοξη!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κοριτσακια τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πως ειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;

τα σπορακια σας οι εγκυούλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κ τα μωρακια σας οι μανουλες;;;;;;;;;;;;;;;;;

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:D:D:D

παλιοχαμστερακι τι κανει ο ζυμαρουλης σου????:P

Τσα!!!!!!

Τι έχουμε εδώ??......Ποιες πετυχαίνω?...δώστε αναφορά....!!!

:shock::shock::shock:

εεεεεεεεεεμ......δεν καναμε τιποτις καλο μας Μπιφτεκακι απλα χαζευαμε:roll::roll::roll:

εμεις ειμαστε παρουσες!!!!:mrgreen:

Μαρή Ραμόνααααααααααααααααααααα που είσαι καλέ???????.....τι κάνεις όμορφη?....πως πάει?....προσαρμοστήκατε???

Κρισουλίνι μου, με συγκινείς κι εμένα με τη συμπαράσταση που δείχνεις για το Μαγκαιβεράκι της Έμμα, έτσι είναι όπως τα λες, μακάρι να τα καταφέρει!!!.....Αλλά ο γιατρός της γ@μ@ει την ψυχολογία ρε......λίγο αισιόδοξος δεν μπορεί να είναι?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Έχω έναν φοβερό πονοκέφαλο, περιμένω να αδιαθετήσω, sex δεν μπορώ να κάνω, τσατάλια τα νεύρα μου καταλαβαίνεις......

Μπήκα για να δω τι έγινε με την Έμμα και θα βγω πάλι γιατί χειροτερεύει ο πονοκέφαλος...!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...