Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....μια μερα αφησα τον αντραμου να βγαλει τα σκυλια εξω ,αποφασισε οτι μαι φορα ειναι αρκετη και εκεινα αποφασισαν οτι η κρεβατοκαμαρα το σαλονι και το μπανιο ειναι η προσωπικη τους τουαλετα.....αν αρχισω να τσιριζω θα μου πει ειναι η εγκυμουσνη!!!!τεσπα...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ως ελεγα παω να κανω την χωριακη μου και την προγεστερονη μου!!!

αντε κοριτσακι μου να μας πεις τα νεα σου!!!και εσυ ηρεμησε δεν κανεις καλο στο σπορακι σου!!!!

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Καλε τι μπουρου μπουρου ειναι αυτο που σας επιασε βραδιατικα παλιομπουρμπουριτσες????εεεεεεε????κιου σας!!!!:rolleyes:

Μαρη συμπεθερα γιατι του βγαζουμε διαβατηριο του παιδιου δεν καταλαβα???:roll::roll::roll::roll:

Γλωσσου.......που να της μεινει σαλιο της δικιας σου καλε αν εμοιαξε της μανας της θα εχει ξεραθει το στομα της απο τα αου και αγκου!!!!:rolleyes:

Ευτυχω για εσενα τι να πω.....εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλοοοοοος......!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Ειδες συμπεθερα μου η γλωσσου φταιει αυτη μας παρεσυρε εγω δεν ηθελα!!!:rolleyes::rolleyes:

θα βγει εξωτερικο τον αυγουστο ο γαμπρουλης σου!!!:mrgreen::mrgreen:

πηγες για αποτριχωση μαρη????:roll:

εσυ εισαι αυτη που τσιριζει και σφαδαζει???να μην ρωτησω καλυτερα που θα κανεις αποτριχωση ετσι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγες για αποτριχωση μαρη????:roll::roll::roll:

εσυ εισαι αυτη που τσιριζει και σφαδαζει???να μην ρωτησω καλυτερα που θα κανεις αποτριχωση ετσι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όχι να μη ρωτήσεις γιατί αν σου πω θα σοκαριστείς.....μιας και σοκάρεσαι κι εύκολα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Έκανα όλες μου τις δουλειές εκτός από λίγο σίδερο που έχω, έκανα και το μπανάκι μου και θα πάω για κάτι ψωνάκια στον Σκλαβενίτη και στα Jumbo.....μμμμμ,να μάθετε!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Όχι να μη ρωτήσεις γιατί αν σου πω θα σοκαριστείς.....μιας και σοκάρεσαι κι εύκολα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Έκανα όλες μου τις δουλειές εκτός από λίγο σίδερο που έχω, έκανα και το μπανάκι μου και θα πάω για κάτι ψωνάκια στον Σκλαβενίτη και στα Jumbo.....μμμμμ,να μάθετε!!!!

:oops::oops::oops: απαπα τι ειπεεεεεεεεεε!!!!!!:oops::oops::oops:

αη μαρη γυριστρο!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:σιγα μην εκανες το σιδερο, αμα εκανες κατι αυτο θα ηταν πανω στο σιδερο.......σε μαθαμε κοπελιαααααααααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμμα-λεμεεεεεεεεεεεε αη μαρη θα μας σκασεις!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

βασικα ειμαι λιγο απογοητευμενη...σε 48 ωρες απο 50 πηγε 80 και ο γιατρος λεει δεν του αρεσει..επισης(θεα κρις..)η προγεστερονη ειναι στο 10 χαμηλη και μου εδωσε ultrogestan οπου για να ευθυμησουμε εκεινος ειπε να τα βαλω ενδοκολπικα και εγω το πρωτο το πηρα απο το στομα με νερο!!!!τι να πω αν στραβωσει και αυτη τη φορα αθ τα απρω..αυτα!

2011.png

βασικα ειμαι λιγο απογοητευμενη...σε 48 ωρες απο 50 πηγε 80 και ο γιατρος λεει δεν του αρεσει..επισης(θεα κρις..)η προγεστερονη ειναι στο 10 χαμηλη και μου εδωσε ultrogestan οπου για να ευθυμησουμε εκεινος ειπε να τα βαλω ενδοκολπικα και εγω το πρωτο το πηρα απο το στομα με νερο!!!!τι να πω αν στραβωσει και αυτη τη φορα αθ τα απρω..αυτα!

ευχομαι κουκλιτσα μου να πανε ολα καλα...!!!!!!!!

ποσα utrogestan σου ειπε να παιρνεις τη μερα????

για την προγεστερονη σου ειπε κατι αλλο???

76IGp3.png

Εμμα μου χαλαρωσε και μην βιαζεσαι δεν ειναι σουπερ η τιμη αλλα ειναι αρκετα καλη για να ειναι καλα το μωρο.την προγεστερονη και τα ματια σου !!!!δεν πειραζει που την πηρες απο το στομα και εγω ετσι την επερνα απλα ξαναγυρνα κολπικα οπως σου ειπε ο γιατρος και κανε οσο μπορεις θετικες σκεψεις.Το σπορακι παλευει το ιδιο πρεπει να κανεις και εσυ!!!!με ακους????

Η προγεστερονη θα το βοηθησει πολυ να εισαι συνεχεια ξαπλα και θα τα καταφερετε !!!!

με εσκασες σημερα βρε σκατουλα ανυπομονω να μεγαλωσει το νινι σου για να σου τα ψαλω!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εμμακι μου μην νευριαζεις και μην σκεφτεσαι αρνητικα!!

τα χαπακια που σου εδωσε τα εχω παρει πολλες πολλες φορες δεν πειραζει που το πηρες απο το στομα αλλα καλυτερα να τα παρεις κολπικα και εγω ετσι τα επερνα!!!!προσεχε λιγακι και ολα καλα θα πανε!!

Εσκασα μεχρι να μπω μαρηηηηηηηηηηηηηη να μαθω νεα σου ειχα κοσμο και δεν μπορουσα να μπω!!!:(

Φιλακια πολλα και να προσεχεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Τώρα θα μιλήσει η χαζή.....(δηλαδή εγώ)...

δεν ξέρω τι είναι η προγεστερόνη και πόσο πρέπει να είναι για να είμαστε χαρούμενες αλλά το ότι από 50 η χοριακή πηγε 80 δεν είναι καλό?.....Εγώ χάρηκα μόλις το διάβασα, ο γιατρός σου ρε Έμμα γιατί δεν του άρεσε?....βέβαια αυτός ξέρει καλύτερα, ότι σου πει θα κάνεις, κι ότι λένε τα κορίτσια που ξέρουν.....ξάπλα λένε και χαπάκια κολπικά, αυτό θα κάνεις.Ελπίζω όλα να πάνε καλά κοριτσάκι μου, το σποράκι σου είναι εδώ και προσπαθεί....!!΄Προσπάθησε να μην έχεις νεύρα.....ξέρω λέω μ@λ@κίες, αλλά προσπάθησέ το εσύ!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

σηκωθηκα να δω τι θα γραψετε...κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ για ολα!!!ο γιατρο ςμου μαλλον φοβαται διοτι πρωτον ηταν βεβαιος οτι δεν μενω και δευτερον εμεινα μια και το εχασα...τι αν πω μακαρι να πανε ολα καλα.φιλακια πολλα!!!!!!!

2011.png

Τώρα θα μιλήσει η χαζή.....(δηλαδή εγώ)...

δεν ξέρω τι είναι η προγεστερόνη και πόσο πρέπει να είναι για να είμαστε χαρούμενες αλλά το ότι από 50 η χοριακή πηγε 80 δεν είναι καλό?.....Εγώ χάρηκα μόλις το διάβασα, ο γιατρός σου ρε Έμμα γιατί δεν του άρεσε?....βέβαια αυτός ξέρει καλύτερα, ότι σου πει θα κάνεις, κι ότι λένε τα κορίτσια που ξέρουν.....ξάπλα λένε και χαπάκια κολπικά, αυτό θα κάνεις.Ελπίζω όλα να πάνε καλά κοριτσάκι μου, το σποράκι σου είναι εδώ και προσπαθεί....!!΄Προσπάθησε να μην έχεις νεύρα.....ξέρω λέω μ@λ@κίες, αλλά προσπάθησέ το εσύ!!!

βασικα εγω προσπαθω αλλα χτες εριξα ενα καυγα με τον μπαμπα μου και εγινε ο χαμος....αλλα ειαπ απο σημερα σκασιαλ μου θα ασχολουμε με μενα και το νινι μονο!!:D:D

2011.png

Εμμακι μου μην νευριαζεις και μην σκεφτεσαι αρνητικα!!

τα χαπακια που σου εδωσε τα εχω παρει πολλες πολλες φορες δεν πειραζει που το πηρες απο το στομα αλλα καλυτερα να τα παρεις κολπικα και εγω ετσι τα επερνα!!!!προσεχε λιγακι και ολα καλα θα πανε!!

Εσκασα μεχρι να μπω μαρηηηηηηηηηηηηηη να μαθω νεα σου ειχα κοσμο και δεν μπορουσα να μπω!!!:(

Φιλακια πολλα και να προσεχεις!!!

Μου εδωσε των 200 ενα πρωι ενα βραδυ..και φιλε εχω τρελο πονοκεφαλο συνεχεια!!!δεν με νοιαζει αλλα ευχομαι αν πανε ολα καλα!!:mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...