Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ομορφες σας αφηνω αν και δεν το θελω αλλα πρεπει να κοιμηθω λιγακι πριν ξυπνηση το αντρακι μου!!!

καληνυχτα θα τα πουμε αυριο παλι εαν τα καταφερω και τα καταφερεται και εσεις φυσικα!!!

Φιλακια!!

Μάκια σου! καληνύχτα μικρούλι, ξεκίνα σιγά σιγά να του κόβεισ το ενδιάμεσο την νύχτα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα που λέτε για ενέσεισ - έχω να δηλώσω οτι το αριστερό μου κ@λομέρι ακόμα πονάει από τισ παυσίπονεσ που έφαγα στο νοσοκομείο!!!!!! με σύριγκα για ελέφαντεσ ήθελα να ξερα μου τισ έκαναν?

καλα μαρηηηηηηηηηηη ποσες σου κανανε εγω εφαγα μονο 3!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μάκια σου! καληνύχτα μικρούλι, ξεκίνα σιγά σιγά να του κόβεισ το ενδιάμεσο την νύχτα

το εχουμε κοψει τωρα θα ξυπνησει μια και καλη 6-7 το πρωι!!!

οριστικα μακια τωρα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεν μπορω να κοιμηθω,συνηθως μαγειρευω εκεινη την ωρα για να εχω φαγητο ετοιμο για την αλλη μερα...

τί να σου πώ βρε κοριτσάκι δίκιο έχεισ - κι εγώ που σε συμβουλεύω τα ίδια έκανα και ακόμα τα κάνω

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Ομορφες σας αφηνω αν και δεν το θελω αλλα πρεπει να κοιμηθω λιγακι πριν ξυπνηση το αντρακι μου!!!

καληνυχτα θα τα πουμε αυριο παλι εαν τα καταφερω και τα καταφερεται και εσεις φυσικα!!!

Φιλακια!!

καλο βραδυ!!..

οσο για την ενεση ο γιατρος μου ειπε η στην κοιλια ή στο σημειο εκεινο και εχω γινει σαν το σουρωτηρι...και ολο μελανιες αλλα δεν πειραζει ειναι για το καλο του μουργου μου

76IGp3.png

κι εγω σας αφηνω επεστρεψε το στεφανι μου...

καλο βραδυ κουκλιτσες να μου φιλισετε τα ζουζουνια σας!!!!!

σημερα μου αρεσε πολυ που μιλησαμε ,μου ειχατε λειψει παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυ

76IGp3.png

καλα μαρηηηηηηηηηηη ποσες σου κανανε εγω εφαγα μονο 3!!!!

ή 4 ή 5 δεν καλοθυμάμαι! αλλά πονάει σου λέω

το εχουμε κοψει τωρα θα ξυπνησει μια και καλη 6-7 το πρωι!!!

οριστικα μακια τωρα!!!

άντε καληνύχτα σου - και μένα κάπου εκεί θα ξυπνήσει

μάκια και σε σένα

U6Vip2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....μια μερα αφησα τον αντραμου να βγαλει τα σκυλια εξω ,αποφασισε οτι μαι φορα ειναι αρκετη και εκεινα αποφασισαν οτι η κρεβατοκαμαρα το σαλονι και το μπανιο ειναι η προσωπικη τους τουαλετα.....αν αρχισω να τσιριζω θα μου πει ειναι η εγκυμουσνη!!!!τεσπα...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ως ελεγα παω να κανω την χωριακη μου και την προγεστερονη μου!!!

2011.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Καλε τι μπουρου μπουρου ειναι αυτο που σας επιασε βραδιατικα παλιομπουρμπουριτσες????εεεεεεε????κιου σας!!!!:rolleyes:

Μαρη συμπεθερα γιατι του βγαζουμε διαβατηριο του παιδιου δεν καταλαβα???:roll::roll::roll::roll:

Γλωσσου.......που να της μεινει σαλιο της δικιας σου καλε αν εμοιαξε της μανας της θα εχει ξεραθει το στομα της απο τα αου και αγκου!!!!:rolleyes:

Ευτυχω για εσενα τι να πω.....εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλοοοοοος......!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....μια μερα αφησα τον αντραμου να βγαλει τα σκυλια εξω ,αποφασισε οτι μαι φορα ειναι αρκετη και εκεινα αποφασισαν οτι η κρεβατοκαμαρα το σαλονι και το μπανιο ειναι η προσωπικη τους τουαλετα.....αν αρχισω να τσιριζω θα μου πει ειναι η εγκυμουσνη!!!!τεσπα...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ως ελεγα παω να κανω την χωριακη μου και την προγεστερονη μου!!!

Μην μου συγχιζεσαι εσυ....ψυχραιμια ταξη και ασφαλεια!!!!:D

Πανε εσυ καμαρι μου να κανεις το τσιμ σου γιατι εχουμε να γιορτασουμε κιολας:-D:-D;)!!!!!αντε με το καλο κοριτσακι μου καλα υπεροχα φανταστικα αποτελεσματα να εχουμε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μαρή Κρις γύρνα πίσωωωωωωωωωωωω!!!!!!.......Αλλιώς θα πάω για αποτρίχωση!!!

πηγες για αποτριχωση μαρη????:roll::roll::roll:

εσυ εισαι αυτη που τσιριζει και σφαδαζει???να μην ρωτησω καλυτερα που θα κανεις αποτριχωση ετσι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...