Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αντε να ερθει ο αυγουστος να σας λεω κι εγω για τον μουργο μου

για να δούμε τί θα δούμε? :-D

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Χαπακι μου καλα κανεις και καθεσαι να τον δεις αλλα τα εχουμε πει κοιμησου γιατι ο καιρος πλησιαζει και θα θες να κοιμηθεις και δεν θα μπορεις!!!;)

άστην καλύτερα έτσι - μην τησ έρθει απότομα μετά :mrgreen::tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Χαπακι μου καλα κανεις και καθεσαι να τον δεις αλλα τα εχουμε πει κοιμησου γιατι ο καιρος πλησιαζει και θα θες να κοιμηθεις και δεν θα μπορεις!!!;)

ξαπλωνω και το απογευμα και κοιμαμαι καμια ωριτσα,αν δεν αρχιζουν τα τηλεφωνα...

76IGp3.png

μην αγχωνεσαι,θα την κανω...δεν μπορω μονη μου,μολις ερθει ο αντρας μου...χθες ειχα το νου μου ναφαω κρεπα γι'αυτο την ξεχασα

μαρηηηηηηηηηηηηηηη τι σου ειπε ο γιατρος για τα γλυκα???εεεεεεεε?

ου την κανει ο αντρας σου???που την κανεις Χαπακι μπουτι η κοιλιτσα???ποια κανεις??

χμ εσείσ τώρα θα το πηγαίνετε "Το Σάββατο μπορείσ??? όχι όχι, την Κυριακή μπορείσ?? όχι όχι Παρασκευή μπορείσ? Μπορώ μπορώ μπορώ ναι αλλά δεν μπορώ εγώώώώώ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πω πω και πού να καλοκαιριάσει για τα καλά!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε να ερθει ο αυγουστος να σας λεω κι εγω για τον μουργο μου

θα ερθει τοσο γρηγορα που ουτε που θα το καταλαβεις Χαπακι και θα ειμαστε εδω να μας λες τι σου κανει το καμαρι σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

θα εχω συνηθισει...και τωρα κοιμαμαι πολυ λιγες ωρες το πολυ 6 την μερα...

μονο σκ κοιμαμαι περισσοτερο

76IGp3.png

το μονο θετικο ειναι οτι μολις σταματησω απο τη δουλεια θα βλεπομαστε το πρωι...γιατι παει 2 η ωρα στη δουλεια...

α καλά! τώρα μάλιστα!

ξαπλωνω και το απογευμα και κοιμαμαι καμια ωριτσα,αν δεν αρχιζουν τα τηλεφωνα...

θυμάμα τον εαυτό μου ειδικά από τον 8ο και μετά μιλάμε για πολύ ύπνο ό,τι ώρα και να ήταν - πολλέσ φορέσ σηκωνόμου το πρωί έτρωγα πρωινό και ξανακοιμόμουν :mrgreen: είχα βαρύνει πολύ αφού έλεγα οτι σταμάτησα από την δουλειά την καταλληλότερη στιγμή

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

τελικά είχα δεν είχα σε ξεμυάλισα και κόλλησεσ!!! :mrgreen: :mrgreen:

αϊ τρομάρα σου :-D :-D

ναι μαρηηηηηηηη με κολησες τρομαρα σου!!

το μονο θετικο ειναι οτι μολις σταματησω απο τη δουλεια θα βλεπομαστε το πρωι...γιατι παει 2 η ωρα στη δουλεια...

παλι καλα!!

λες εεεεεεεεεεεεε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

θα εχω συνηθισει...και τωρα κοιμαμαι πολυ λιγες ωρες το πολυ 6 την μερα...

μονο σκ κοιμαμαι περισσοτερο

κυρά ευτύχω? για σύνελθε και σταμάτα τισ παλικαριέσ!

αλήθεια γιατί δεν κοιμάσαι να σηκωθείσ την ώρα που θα έρθει ο άντρασ σου? να τον δεισ λίγο και να συνεχίσεισ

U6Vip2.png

μαρηηηηηηηηηηηηηηη τι σου ειπε ο γιατρος για τα γλυκα???εεεεεεεε?

ου την κανει ο αντρας σου???που την κανεις Χαπακι μπουτι η κοιλιτσα???ποια κανεις??

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα ερθει τοσο γρηγορα που ουτε που θα το καταλαβεις Χαπακι και θα ειμαστε εδω να μας λες τι σου κανει το καμαρι σου!!!

με τυρι και γαλοπουλα την εφαγα...

την κανω στα πλαγιακοντα στον κ@λο...ειναι η innohep 3500..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ομορφες σας αφηνω αν και δεν το θελω αλλα πρεπει να κοιμηθω λιγακι πριν ξυπνηση το αντρακι μου!!!

καληνυχτα θα τα πουμε αυριο παλι εαν τα καταφερω και τα καταφερεται και εσεις φυσικα!!!

Φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τώρα που λέτε για ενέσεισ - έχω να δηλώσω οτι το αριστερό μου κ@λομέρι ακόμα πονάει από τισ παυσίπονεσ που έφαγα στο νοσοκομείο!!!!!! με σύριγκα για ελέφαντεσ ήθελα να ξερα μου τισ έκαναν?

U6Vip2.png

κυρά ευτύχω? για σύνελθε και σταμάτα τισ παλικαριέσ!

αλήθεια γιατί δεν κοιμάσαι να σηκωθείσ την ώρα που θα έρθει ο άντρασ σου? να τον δεισ λίγο και να συνεχίσεισ

δεν μπορω να κοιμηθω,συνηθως μαγειρευω εκεινη την ωρα για να εχω φαγητο ετοιμο για την αλλη μερα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...