Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικα απο μικρη το συχαινομουνα αλλα στα 18 δοκιμασα και δεν μου αρεσε οποτε γλιτωσα!!!

γιατι βρε το ξεκινησες????

εκείνη την περίοδο είχα πολύ πίεση στη δουλειά, πολύ πίεση στην σχέση μου, πολύ πίεση στο σπίτι μου γενικά πολύ πίεση και κάποιοσ έξυπνοσ μου έιπε να κάνω ένα τσιγαράκι την ημέρα ένα τσιγαράκι την ημέρα δεν θα μου έκανε κακό αντίθετα θα μου κάλμαρε και τα νεύρα γιατί ξέρεισ δεν φημίζομαι και τόσο για την ηρεμία μου :mrgreen: :mrgreen:

ε όπωσ καταλαβαίνεισ το ένα έγινε 2 τα 2 έγιναν πακέτο την εβδομάδα και το πακέτο την εβδομάδα έγινε πακέτο την ημέρα!!!! :roll: :roll: :roll:

U6Vip2.png

εδω εισαστε μανουλες???

Γεια σου Χαπακι μου!!!

αααα θέλω να δω μπούτια!!! να μου στείλεισ φωτογραφία με σορτσάκι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

εσείσ είστε και άντρεσ μην ξεχνιόμαστε! κι εμείσ μαζί μασ την έχουμε και μάλλον θα την έχουμε αρκετό καιρό ακόμη ,,,,,, μέχρι να δούμε τί θα κάνουμε γιατί παιδικό ζεν έχουμε :(

θα σου στειλω μολις βγαλουμε ομως!!!

ρε μου πνιγεται πολυ με τα σαλια του η δικια σου εχει???

καλα και εμεις που εχουμε μην νομιζεις οτι το εχουμε και γεματο μονο τη σιφινιερα εχουμε μεσα και απλα εχουμε βαψει τους τοιχους!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εκείνη την περίοδο είχα πολύ πίεση στη δουλειά, πολύ πίεση στην σχέση μου, πολύ πίεση στο σπίτι μου γενικά πολύ πίεση και κάποιοσ έξυπνοσ μου έιπε να κάνω ένα τσιγαράκι την ημέρα ένα τσιγαράκι την ημέρα δεν θα μου έκανε κακό αντίθετα θα μου κάλμαρε και τα νεύρα γιατί ξέρεισ δεν φημίζομαι και τόσο για την ηρεμία μου :mrgreen: :mrgreen:

ε όπωσ καταλαβαίνεισ το ένα έγινε 2 τα 2 έγιναν πακέτο την εβδομάδα και το πακέτο την εβδομάδα έγινε πακέτο την ημέρα!!!! :roll: :roll: :roll:

:(:(:(:(:( κριμα κριμα καπως ετσι το εχουν ξεκινησει αρκετα ατομα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

θα σου στειλω μολις βγαλουμε ομως!!!

ρε μου πνιγεται πολυ με τα σαλια του η δικια σου εχει???

καλα και εμεις που εχουμε μην νομιζεις οτι το εχουμε και γεματο μονο τη σιφινιερα εχουμε μεσα και απλα εχουμε βαψει τους τοιχους!!

έχει σάλια, μου κάνει κάτι γκούχου γκούχου ορισμένεσ φορέσ αλλά δεν το βλέπω ανησυχητικό

τα χέρια τησ τρώει πολύ - προσπαθώ να τησ αποσπώ την προσοχή και την μπουκώνω με την πιπίλα

χεχε υπάρχουν φορέσ που προσπαθεί να έχει στο στόμα και την πιπίλα και το χέρι :-D :-D

U6Vip2.png

έχει σάλια, μου κάνει κάτι γκούχου γκούχου ορισμένεσ φορέσ αλλά δεν το βλέπω ανησυχητικό

τα χέρια τησ τρώει πολύ - προσπαθώ να τησ αποσπώ την προσοχή και την μπουκώνω με την πιπίλα

χεχε υπάρχουν φορέσ που προσπαθεί να έχει στο στόμα και την πιπίλα και το χέρι :-D :-D

εμενα κοκκινιζει ολοκληρος και του κοβεται καποιες φορες και η ανασα!!!οπως καταλαβαινεις εγω τρεχω σαν τρελλη!!!

ασε αυτο με την πιπιλα και το χερι το κανει και ο δικος μου!!!

πολυ γελιο χαχαχαχχααχαχα!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εεεεεεεεεεεεεε για να την βλεπεις τετοια ωρα εδω μαλλον κατι τετοιο!!!

Χαπακι την εκανες την ενεσουλα???

μην αγχωνεσαι,θα την κανω...δεν μπορω μονη μου,μολις ερθει ο αντρας μου...χθες ειχα το νου μου ναφαω κρεπα γι'αυτο την ξεχασα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

οχι νυσταζω αλλα περιμενω να σχολασει ο συζυξ,σημερα δεν τον εχω δει καθολου...

και μου εχει λειψει λιγακι...καθε μερα κοιμαμαι μετα τις 2

χμ εσείσ τώρα θα το πηγαίνετε "Το Σάββατο μπορείσ??? όχι όχι, την Κυριακή μπορείσ?? όχι όχι Παρασκευή μπορείσ? Μπορώ μπορώ μπορώ ναι αλλά δεν μπορώ εγώώώώώ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πω πω και πού να καλοκαιριάσει για τα καλά!

U6Vip2.png

οχι νυσταζω αλλα περιμενω να σχολασει ο συζυξ,σημερα δεν τον εχω δει καθολου...

και μου εχει λειψει λιγακι...καθε μερα κοιμαμαι μετα τις 2

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Χαπακι μου καλα κανεις και καθεσαι να τον δεις αλλα τα εχουμε πει κοιμησου γιατι ο καιρος πλησιαζει και θα θες να κοιμηθεις και δεν θα μπορεις!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εμενα κοκκινιζει ολοκληρος και του κοβεται καποιες φορες και η ανασα!!!οπως καταλαβαινεις εγω τρεχω σαν τρελλη!!!

ασε αυτο με την πιπιλα και το χερι το κανει και ο δικος μου!!!

πολυ γελιο χαχαχαχχααχαχα!!!:D:D:D

:lol::lol::lol::lol:

τελικά είχα δεν είχα σε ξεμυάλισα και κόλλησεσ!!! :mrgreen: :mrgreen:

μην αγχωνεσαι,θα την κανω...δεν μπορω μονη μου,μολις ερθει ο αντρας μου...χθες ειχα το νου μου ναφαω κρεπα γι'αυτο την ξεχασα

αϊ τρομάρα σου :-D :-D

U6Vip2.png

χμ εσείσ τώρα θα το πηγαίνετε "Το Σάββατο μπορείσ??? όχι όχι, την Κυριακή μπορείσ?? όχι όχι Παρασκευή μπορείσ? Μπορώ μπορώ μπορώ ναι αλλά δεν μπορώ εγώώώώώ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πω πω και πού να καλοκαιριάσει για τα καλά!

το μονο θετικο ειναι οτι μολις σταματησω απο τη δουλεια θα βλεπομαστε το πρωι...γιατι παει 2 η ωρα στη δουλεια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...