Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη πηγαμε σημερα και του βγαλαμε φωτογραφιες για διαβατηριο!!!

τρελλο γελιο και πολυ χαλια οι φωτο των διαβατηριων!!!

πρεπει να ειναι κοντινες για να φαινονται λεει καλα τα χαρακτηριστικα του!!λες και το παιδι ειναι εγκληματιας τσπ!!!

ασε που φαινεται θεοχοντρος ενω δεν ειναι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη Μπιφτεκο μου αληθεια σε λεω δεν το εχω δει το dvd της Ντουβλη ,,,,,,,,μπριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτςςςςςςςςςςς που θα σου στειλω παλιο γλωσσου!!!!!!:tongue::tongue:

έλα ρε στείλε στείλε αφού ξέρεισ πόσο τον έχω συμπαθήσει τον ζουζούνο σου

U6Vip2.png

η δικιά μου μόλισ τώρα κοιμήθηκε

τραγωδία 25 λεπτά θήλαζα και έκανε κανα μισάωρο επιπλέον να φάει το συμπλήρωμα - κοιμόταν όρθια, αφού έκανε ένα μικρό ρέψιμο στο τέλοσ και αυτό ήταν

έχω υπερένταση ρε γμτ - και τί δεν θα δινα για ένα τσιγάρο αυτήν την στιγμή

:shock::shock::shock::shock: τοση ωρα??? ασε εμενα μου το εκανε το πρωι με ταλαιπωρουσε ποση ωρα!!!

κανε υπομονη ρε κοριτσακι μετα τον θηλασμο θα το ξανα κανεις??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη πηγαμε σημερα και του βγαλαμε φωτογραφιες για διαβατηριο!!!

τρελλο γελιο και πολυ χαλια οι φωτο των διαβατηριων!!!

πρεπει να ειναι κοντινες για να φαινονται λεει καλα τα χαρακτηριστικα του!!λες και το παιδι ειναι εγκληματιας τσπ!!!

ασε που φαινεται θεοχοντρος ενω δεν ειναι!!

άντε!!!!! όντωσ δεν είναι χοντρόσ - μακρόστενοσ είναι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εμείσ σήμερα είμασταν χαλαρά

χθεσ λυσσάξαμε είμασταν 2 γυριστρούλεσ - σηκώσαμε και τα jumbo στον αέρα :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

έλα ρε στείλε στείλε αφού ξέρεισ πόσο τον έχω συμπαθήσει τον ζουζούνο σου

θα σου στειλω μαρηηηηηη πλακα σου εκανα αφου την ωρα που ηθελα να σου στειλω με φωναζες!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock: τοση ωρα??? ασε εμενα μου το εκανε το πρωι με ταλαιπωρουσε ποση ωρα!!!

κανε υπομονη ρε κοριτσακι μετα τον θηλασμο θα το ξανα κανεις??

ξέρω γω ρε γμτ μου - πολύ με γυροφέρνει

εσύ δεν θυμάμαι κάπνιζεσ?

U6Vip2.png

άντε!!!!! όντωσ δεν είναι χοντρόσ - μακρόστενοσ είναι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εμείσ σήμερα είμασταν χαλαρά

χθεσ λυσσάξαμε είμασταν 2 γυριστρούλεσ - σηκώσαμε και τα jumbo στον αέρα :tongue: :tongue:

που να δεις τη φωτο σου λεω τερατακι φαινεται!!

εμενα ρε γμτ μου αρχισε παλι τα παλια του δηλαδη τρωμε κοιμαται στην αγκαλια μου και μολις τον ακοουμπησω κατω ξυπναει!!!

:confused:

τι πηρατε αποτα jumbo??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ξέρω γω ρε γμτ μου - πολύ με γυροφέρνει

εσύ δεν θυμάμαι κάπνιζεσ?

οσιιιιιιιιιιιι οσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ζεν καπνιζω το εχω δοκιμασει βεβαια αλλα δεν μου αρεσε καθολου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ό,τι ώρα θεσ με παρατάσ και φεύγεισ

εγώ ούτωσ ή άλλωσ γλωσσού είμαι και σαν γλωσσού που σέβεται τον εαυτό τησ δεν βάζω γλώσσα μέσα χαχαχα

μολις τελειωσει το 10 λεπτο για το νερο θα σε αφησω εντατσει???

καλα οτι εισαι γλωσσου το ξερουμε!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

που να δεις τη φωτο σου λεω τερατακι φαινεται!!

εμενα ρε γμτ μου αρχισε παλι τα παλια του δηλαδη τρωμε κοιμαται στην αγκαλια μου και μολις τον ακοουμπησω κατω ξυπναει!!!

:confused:

τι πηρατε αποτα jumbo??

και μένα πήγε να μου το ξεκινήσει αυτό αλλά το βρήκα το κόλπο - με το που την αφήνω κάτω βάζω το χέρι μου πάνω τησ και την κουνάω και οοοοοπ γλαρώνει πάλι

μαζέψαμε και την καλαθούνα δεν χωράει πια - τώρα κατά την διάρκεια τησ ημέρασ την βάζω και κοιμάται στο καρότσι

με εξυπηρέτησε καλύτερα από το ρηλάξ την κουβαλαω και μαζί μου όπου πάω - κάνω δουλειά και αυτή χαζεύει

πήραμε καινούργιεσ πιπίλεσ, μπιμπερό, παπούτσια, καπέλο να θυμηθώ τί άλλο - ζαχάρωνα και κάτι ωραία ρουχαλάκια αλλά θα έπεφτε πολύ γκρίνια από τον σύζυξ :mrgreen:

U6Vip2.png

οσιιιιιιιιιιιι οσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ζεν καπνιζω το εχω δοκιμασει βεβαια αλλα δεν μου αρεσε καθολου!!

τυχερή! - κι εγώ τί ήθελα και το ξεκίνησα? από βλακεία γιατί μεγάλη το ξεκίνησα 21 (συνήθωσ το ξεκίνημα γίνεται γύρω στα 16-17)

μολις τελειωσει το 10 λεπτο για το νερο θα σε αφησω εντατσει???

καλα οτι εισαι γλωσσου το ξερουμε!!!:tongue:

εντάτσει!

U6Vip2.png

και μένα πήγε να μου το ξεκινήσει αυτό αλλά το βρήκα το κόλπο - με το που την αφήνω κάτω βάζω το χέρι μου πάνω τησ και την κουνάω και οοοοοπ γλαρώνει πάλι

μαζέψαμε και την καλαθούνα δεν χωράει πια - τώρα κατά την διάρκεια τησ ημέρασ την βάζω και κοιμάται στο καρότσι

με εξυπηρέτησε καλύτερα από το ρηλάξ την κουβαλαω και μαζί μου όπου πάω - κάνω δουλειά και αυτή χαζεύει

πήραμε καινούργιεσ πιπίλεσ, μπιμπερό, παπούτσια, καπέλο να θυμηθώ τί άλλο - ζαχάρωνα και κάτι ωραία ρουχαλάκια αλλά θα έπεφτε πολύ γκρίνια από τον σύζυξ :mrgreen:

το εχω κανει την ημερα δεν πιανει μονο το βραδυ!!!:(

αντε βρε εμεις χουμε σχεδον 1 μηνα που βγηκαμε απο την καλαθουνα και εχω φερει την κουνια στο δωματιο μας και κοιμομαστε ολοι μαζι!!!

μεγιααααααααα μεγιααααααααααα!!!!εγω προχθες του πηρα 2 σορτσακια απο τα mothercare!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τυχερή! - κι εγώ τί ήθελα και το ξεκίνησα? από βλακεία γιατί μεγάλη το ξεκίνησα 21 (συνήθωσ το ξεκίνημα γίνεται γύρω στα 16-17)

εντάτσει!

Γενικα απο μικρη το συχαινομουνα αλλα στα 18 δοκιμασα και δεν μου αρεσε οποτε γλιτωσα!!!

γιατι βρε το ξεκινησες????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αααα θέλω να δω μπούτια!!! να μου στείλεισ φωτογραφία με σορτσάκι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

εσείσ είστε και άντρεσ μην ξεχνιόμαστε! κι εμείσ μαζί μασ την έχουμε και μάλλον θα την έχουμε αρκετό καιρό ακόμη ,,,,,, μέχρι να δούμε τί θα κάνουμε γιατί παιδικό ζεν έχουμε :(

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...