Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!

Βρηκα λιγο χρονο και ειπα να μπω να μαθω νεα σας............και τι βλεπωωωωω??????????

Εμαααααααααααααααα.............εισαι εγκυουλα κοριτσακι μου!?????

Με το καλο.....με το καλο!!!!!

Υπεροχα νεα!!!!Συγχαρητηρια....ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!:-D:grin::-D:grin:

Ναντιμορακι μου τι μου κανεις εσυ??????????

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αχ..αχ....Οτι θελεις....αν και πολλα δεν μπορεις στην κατασταση μου!!!:lol::lol::lol::lol:
Κοιτα - κοίτα που πήρε θάρρος!!!!!......:lol::lol::lol:

Τι κάνεις Κατιουσκάκι?.....Το παιζάκι σου τι κάνει?......(Και λέω παιζάκι, γιατί θυμάμαι πως έχεις κόρη...αλλά δεν είμαι και σίγουρη, καθώς το αλτσχάιμερ ήρθε νωρίτερα απ'ότι το περίμενα!!)

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κατιουσκάκι μου , δεν θέλω να παρεξηγηθείς αλλά εδώ που κάθομαι στην κουζίνα......μου ήρθε μια ντάγκλα.......θέλω να κοιμηθώ επειγόντως!!!!....πάω να την πέσω. Φιλάκια!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοιτα - κοίτα που πήρε θάρρος!!!!!......:lol::lol::lol:

Τι κάνεις Κατιουσκάκι?.....Το παιζάκι σου τι κάνει?......(Και λέω παιζάκι, γιατί θυμάμαι πως έχεις κόρη...αλλά δεν είμαι και σίγουρη, καθώς το αλτσχάιμερ ήρθε νωρίτερα απ'ότι το περίμενα!!)

Καλα ειμαι κουκλιτσα μου κι εγω και η ΚΟΡΗ μου!!!:mrgreen:Αν και με εχει ταραξει στο κλωτσιδι......:roll:

Εσυ για πες....γιατι θελεις να αδιαθετησεις τωρα????Οπως καταλαβαινεις ενα αλτσχαιμερ το εχω κι εγω!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Λιααααααααααααααααααααααα να μην της μιλησεις της κακιασμενης!!!!!:tongue:

φτου σου και ξανα φτουσου!!!!και για να μαθεις δεν θα σου στειλω νεες φωτο του παιδαρου μου!!!!χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!:tongue::tongue:

έλα στείλε μου στείλε μου θα σου στείλω κι εγώ :mrgreen: :mrgreen: κι εγώ δεν θα ξαναπώ τίποτα για σένα

τώρα κοντά

για τα επόμενα 10 λεπτά να πούμε???? :mrgreen: :mrgreen:

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, δεν με πιστεύεις ούτε κι εσύ????????

Μισό........να ξεβρακωθώ να σου δείξω την κυτταρίτιδα.....δεν παίζει ρόλο πόσα κιλά είσαι......η κυτταρίτιδα πάει και στις αδύνατες....

καλά!!!! δεν κάνω τον κόπο να απαντήσω :roll: :roll:

Τώρα.......εγώ που θέλω να αδιαθετήσω και σήμερα αν γίνεται είμαι τρελή?......:rolleyes::roll:

Προσέξτε τι θα απαντήσετε...!!!

υποθέτω αυτό είναι ρητορική ερώτηση έτσι??? :mrgreen: :mrgreen::tongue: :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Εεεεεεεε......α να χαθείτε πια!!!!!Που λυσσάξατε σήμερα που δεν μπορούσα να μπω ούτε για μια καλημέρα!!!

Θα σας πάρω με τη σειρά.....

Μαρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Λίαααααααα ξέρεις από τι ώρα είμαι ξύπνια??????.....τι φωνάζεις καλέ???...Από τις 6 είμαι όρθια!.....Τι κάνεις μαρή τρελή?.....Σ'έχω χάσει :roll::(......ο γιος σου δεν σου αφήνει καθόλου χρόνου για μας???:(:(

Κρισάκι μου, έκανες μπανάκι???......επιτέλους!!...ελπίζω να έβαλες κι αποσμητικό μετά!!

Αθηνούλα μου γιατί τα βάζεις με την Έμμα που ξέρει για τα dvd της Ντούβλη??....θες να μας πεις ότι εσύ δεν το έχεις δει????:mrgreen:...ναι, σε πιστέψαμε.....!!!....μόνο εγώ δεν το έχω δει τελικά!!

Μαχούλα κι εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.....κρίμα για την γιαγιούλα σου, δεν λέω, και για τον πατέρα σου βέβαια, αλλά όπως λέει κι η Έμμα εκείνη έζησε τα χρόνια της. Είναι σκληρό αυτό που λέω, αλλά φαντάσου πως η πεθερά μου έχασε τον πατέρα της 1 μήνα πριν το γάμο του κουνιάδου μου στα ξαφνικά, παρ'όλα αυτά δεν άλλαξαν τίποτα...και χόρεψε κιόλας (δεν γινόταν αλλιώς, το παιδί της πάντρευε, εννοείται πως είχε μια θλίψη στα μάτια της για πολύ καιρό μετά.....).....με το καλό να το βαφτίσετε λοιπόν το αστεράκι σας!!

Κι επανέρχομαι με τις υπόλοιπες......:D

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη Μπιφτεκο μου αληθεια σε λεω δεν το εχω δει το dvd της Ντουβλη αλλα εχω της Αλεξανδρατου πειλαζει?:roll::cool:

και μην ξαναπειραξεις την συμπεθερα μου εντατσει???

Τώρα.......εγώ που θέλω να αδιαθετήσω και σήμερα αν γίνεται είμαι τρελή?......:rolleyes::roll:

Προσέξτε τι θα απαντήσετε...!!!

:roll::roll::roll:τωρα με προκαλεις φταιω εγω να πω ναι?????

• κοπελια πολυ μας εχεις μπερδεψει αλλα επειδη εχω τις καλες μου θα σου κανω το χατηρι και θα πω στην τεως παλιο κοκκινοσιχαμενη και νυν αγαπητη κοκκινη φιλεναδα να ερθει στη φιλη μας τη Ναντιμορ γιατι αυτο το μηνα αποφασισε οτι την θελει!!!:rolleyes::rolleyes:(αγαπητη κοκκινουλα δεν ξερω τι εχει παθει αλλα θα την παμε σε γιατρο να την κοιταξει γιατι κατι δεν παει καλα)!!!:mrgreen::tongue:

έλα στείλε μου στείλε μου θα σου στείλω κι εγώ :mrgreen: :mrgreen: κι εγώ δεν θα ξαναπώ τίποτα για σένα

τώρα κοντά

για τα επόμενα 10 λεπτά να πούμε???? :mrgreen: :mrgreen:

καλά!!!! δεν κάνω τον κόπο να απαντήσω :roll: :roll:

υποθέτω αυτό είναι ρητορική ερώτηση έτσι??? :mrgreen: :mrgreen::tongue: :tongue: :tongue:

μπριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτςςςςςςςςςςς που θα σου στειλω παλιο γλωσσου!!!!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααααα τώρα κατάλαβα! έγραφεσ κατεβατό χιχιχι

τί κάνεισ ξύπνια τέτοια ώρα μαρή δόλια μάνα?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: βραζω νερο για να εχω σε περιπτωση που χρειαστει ο κανακαρης να φαει συμπληρωμα!!!

θελω να κανω ντουζακι αλλα δεν εχω κουραγιο!!!

αλλα το κυριοτερο κοιμηθηκε πριν 1 ωρα περιπου!!

εσυ τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια οεο?

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

η δικιά μου μόλισ τώρα κοιμήθηκε

τραγωδία 25 λεπτά θήλαζα και έκανε κανα μισάωρο επιπλέον να φάει το συμπλήρωμα - κοιμόταν όρθια, αφού έκανε ένα μικρό ρέψιμο στο τέλοσ και αυτό ήταν

έχω υπερένταση ρε γμτ - και τί δεν θα δινα για ένα τσιγάρο αυτήν την στιγμή

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...