Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Είναι χρονοβόρα Κ εδώ είναι Κ περίεργα τα πράγματα . Στο εξωτερικό υπάρχει πιο πολύ η νοοτροπία της υιοθεσίας Κ από τους γονείς που δίνουν ένα παιδί Κ από τις υπηρεσίες . Εδώ θα βρεις τραγικές ιστορίες παιδιών με περίεργο κληρονομικό υπόβαθρο με βιώματα κτλ κτλ. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λία????? να δω μαρή πότε θα μιλήσουμε

Αθηνά εσένα δεν έχω να σου πω τίποτα έτσι από παραξενιά (είπαμε με πιάσανε τα μέλια μου όχι οτι έχασα τα λογικά μου χαχαχααχ - σκατουλίτσα μου εσύ)

Λιααααααααααααααααααααααα να μην της μιλησεις της κακιασμενης!!!!!:tongue:

φτου σου και ξανα φτουσου!!!!και για να μαθεις δεν θα σου στειλω νεες φωτο του παιδαρου μου!!!!χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελινακι να σου πω κατι να βαλεις στη βαλιτσουλα σου εαν δεν το εχεις βαλει κιολας!!!

Πανακια για να ακουμπας πανω την μικρη οταν θα την σηκωνεις να ρευτει!!!

ουουουουουουουουφ εκανα τους σχολιασμους μου και φευγω!!!φιλακιαααα!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εεεεεεεε......α να χαθείτε πια!!!!!Που λυσσάξατε σήμερα που δεν μπορούσα να μπω ούτε για μια καλημέρα!!!

Θα σας πάρω με τη σειρά.....

Μαρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Λίαααααααα ξέρεις από τι ώρα είμαι ξύπνια??????.....τι φωνάζεις καλέ???...Από τις 6 είμαι όρθια!.....Τι κάνεις μαρή τρελή?.....Σ'έχω χάσει :roll::(......ο γιος σου δεν σου αφήνει καθόλου χρόνου για μας???:(:(

Κρισάκι μου, έκανες μπανάκι???......επιτέλους!!...ελπίζω να έβαλες κι αποσμητικό μετά!!:lol::lol::lol:

Αθηνούλα μου γιατί τα βάζεις με την Έμμα που ξέρει για τα dvd της Ντούβλη??....θες να μας πεις ότι εσύ δεν το έχεις δει????:mrgreen:...ναι, σε πιστέψαμε.....!!!....μόνο εγώ δεν το έχω δει τελικά!!

Μαχούλα κι εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.....κρίμα για την γιαγιούλα σου, δεν λέω, και για τον πατέρα σου βέβαια, αλλά όπως λέει κι η Έμμα εκείνη έζησε τα χρόνια της. Είναι σκληρό αυτό που λέω, αλλά φαντάσου πως η πεθερά μου έχασε τον πατέρα της 1 μήνα πριν το γάμο του κουνιάδου μου στα ξαφνικά, παρ'όλα αυτά δεν άλλαξαν τίποτα...και χόρεψε κιόλας (δεν γινόταν αλλιώς, το παιδί της πάντρευε, εννοείται πως είχε μια θλίψη στα μάτια της για πολύ καιρό μετά.....).....με το καλό να το βαφτίσετε λοιπόν το αστεράκι σας!!

Κι επανέρχομαι με τις υπόλοιπες......:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εμμάκο μου, πως είσαι σήμερα?....πονοκεφαλιασμένη?...ΤΕΛΕΙΑ!!!.....έχεις ζαλάδες?.....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!......όλα βαίνουν καλώς....!!

Τζορτζάκο μου, που είσαι εσύ???.....Μπήκες είπες μια καλημέρα κι εξαφανίστηκες, σκουλήκι!!!

Χαπάκι μου, μην ανησυχείς για την ένεση.....αφού μίλησες με τον γιατρό και σου είπε πως δεν πειράζει για μια φορά, να ηρεμήσεις....μην τσαντίζεις τον γιο σου!!!

Γλωσσούυυυυυυυυυυυ μουυυυυυυυυυ, σκατουλίτσα μου, που είσαι???????

Να δω πότε θα σε πετύχω!!!

Ελινάκι, έχεις άγχος και σε νιώθω (αν και δεν το έχω περάσει).....όμως αν ήταν να κάνεις φυσιολογικό τοκετό δεν θα έπρεπε να έχεις περισσότερο άγχος?....σκέψου πως στο τσακ μπαμ θα γίνουν όλα και μετά θα πάρεις την ζουζούνα σου αγκαλίτσα!!!!....Άντε με το καλό κοπελάρα μου!!!

Ζούμπηηηηηηηη καλημέρα είπες εσύ, καλησπέρα λέω εγώ......

Πάλι καλά που δεν σας καληνυχτώ κιόλας!!!

Νικελάκιιιιιιιι καλέ πως μεγάλωσε έτσι το παιδάκι σας!!!!!.....Φτου φτου!!!...έφτασε τα 5 εκατοστά???.....αυτά είναι. Τέτοια ν'ακούμε....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

καλα η αληθεια ειναι αμα αρχιζεις και πριζεσαι και φουσκωνεις χωρις μπλουζα δεν ειναι να εμφανηστεις.εμενα απο την κατακρατηση και το τουμπανιασμα η κυταριτιδα εχει φτασει στα αυτια.σαραντιζω τελοι ιουλη και απο αυγουστο με βλεπω στην παραλια με στολη βατραχανθρωπου!!!!!!αλλιως θα επεμβει το wwf για τη σωτηρια μου!!!!!!!!!!

ΟΛΟ ΑΗΔΙΕΣ!!!!!και η κυτταριτιδα ειναι καλη!!ολα καλα ειναι και το νινι καλυτερο!!!!

2011.png

τελικα μαλλον θα ανεβει η χωριακη διοτι εχω ΑΙΣΧΡΟ πονοκεφαλο!!!κατα τα άλλα χαιρομαι που ειμεθα ΟΛΟΙ ανεργοι και με βοήθεια γονεών!!χαχαχαχαχα

Εδώ είσαι τσούπρα μου????.....Καλέ πόσο χαίρομαι για τον πονοκέφαλό σου, δεν μπορείς να φανταστείς......!!!!:rolleyes::roll:

Όσο για τη δουλειά και την ανεργία, έχω κι εγώ να πω τα εξής......

Πάντα έλεγα πως όταν με το καλό θα μείνω έγκυος, θα προσπαθήσω να μην δουλεύω για να μεγαλώσω εγώ το παιδάκι μου, αλλά......φιλενάδες.......πολύ στριμόκωλα τα πράγματα......δεν με παίρνει ούτε να σκεφτώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.....Ο μισθός του άντρα μου πάει σε λογαριασμούς και δόσεις κι ο δικός μου για super market, βενζίνες, εξόδους (γιατί τη θέλουμε και την έξοδό μας, πως να το κάνουμε....):roll:.....πάντως όσες δουλεύετε και σκέφτεστε να σταματήσετε, σκεφτείτε και το άλλο...είναι καλό να βγαίνεις απ'το σπίτι και να συναναστρέφεσαι με κόσμο, γιατί όλη μέρα στο σπίτι....σκούπισε....πλύνε πιάτα.....καθάρισε μπάνιο.....ξεσκάτισε το παιδί.....θα λαλήσετε!!!.....Τώρα πια μου έγινε συνήθεια η δουλειά και δεν θέλω να τη σταματήσω....

Αυτάααααααααααααα......τα ολίγα....!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

αχ και εγω το καταλαβα Ναντιμορακι!!!!οσο πιο πολυ ποναει το κεφαλι και ανακατευεται το στομαχι παω καλα....πινω γαλα, τρωω φρουτα...και τετοια!!!
Έτσι......έτσι.....μ'αρέσεις!!!
ΟΛΟ ΑΗΔΙΕΣ!!!!!και η κυτταριτιδα ειναι καλη!!ολα καλα ειναι και το νινι καλυτερο!!!!
Καλέ, εδώ έχω εγώ κυτταρίτιδα που δεν εγκυμονώ!!!.....και σιγά μην κάτσω να σκάσω!!!...ας κάνω εγώ παιδί και θα ξαναρχίσω κολύμβηση!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

φιλες μου καλες...ΠΕΡΣΙ επαιρνα πολλ αλεφτα φετος εβγαλα απο κατι ιδιιατερα κατι ψιλα και αλλαξα και σπιτι γαι μικροτερο ενοικιο...ο αντρας μου ειναι ανεργος απο τον δεκεμβρη χωρις επιδομα ανεργιας...αλλα ΣΚΑΣΙΛΑ μου!!!!θα την βρουμε την ακρη διοτι εχω ενα μεγαλο δωρο!!!τωρα που θα το γεννησω το δωρο ειναι ενα αλλο θεμα αλλα εμαθα οτι αρχισαν εκπτωσεις αρα...χαχαχαχαχαχα

2011.png

Διαφημίσεις

Έτσι......έτσι.....μ'αρέσεις!!!

Καλέ, εδώ έχω εγώ κυτταρίτιδα που δεν εγκυμονώ!!!.....και σιγά μην κάτσω να σκάσω!!!...ας κάνω εγώ παιδί και θα ξαναρχίσω κολύμβηση!!

Εσυ εχεις κυτταριτιδα στον εγκεφαλο....και στο δεξι αυτι!!μας δουλευεις ρε φιλε??????????????:twisted:

2011.png

φιλες μου καλες...ΠΕΡΣΙ επαιρνα πολλ αλεφτα φετος εβγαλα απο κατι ιδιιατερα κατι ψιλα και αλλαξα και σπιτι γαι μικροτερο ενοικιο...ο αντρας μου ειναι ανεργος απο τον δεκεμβρη χωρις επιδομα ανεργιας...αλλα ΣΚΑΣΙΛΑ μου!!!!θα την βρουμε την ακρη διοτι εχω ενα μεγαλο δωρο!!!τωρα που θα το γεννησω το δωρο ειναι ενα αλλο θεμα αλλα εμαθα οτι αρχισαν εκπτωσεις αρα...χαχαχαχαχαχα
Α μπράβο, όπως τα λες είναι......όλα θα γίνουν ρε κορίτσια.....και πιο δύσκολα να γίνουν τα πράγματα, θα βρούμε τον τρόπο να επιβιώσουμε....θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, προσπαθώντας πάντα να καλυτερέψουμε τη ζωή μας...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εσυ εχεις κυτταριτιδα στον εγκεφαλο....και στο δεξι αυτι!!μας δουλευεις ρε φιλε??????????????:twisted:

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, δεν με πιστεύεις ούτε κι εσύ????????

Μισό........να ξεβρακωθώ να σου δείξω την κυτταρίτιδα.....δεν παίζει ρόλο πόσα κιλά είσαι......η κυτταρίτιδα πάει και στις αδύνατες....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, δεν με πιστεύεις ούτε κι εσύ????????

Μισό........να ξεβρακωθώ να σου δείξω την κυτταρίτιδα.....δεν παίζει ρόλο πόσα κιλά είσαι......η κυτταρίτιδα πάει και στις αδύνατες....

λαλαλαλαλαλαλλαααααααααααααααααααααααα8-)8-):cool:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...