Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμας το ταμειο ανεργειας τελειωνει αυγουστο.μεχρι τοτε....ελπιζουμε.το μονο θετικο ειναι οτι αυτες τις μερες που ειμαι καπος φρικαρισμενη τον εχω μαζι μου.τι τραβαει κι αυτος.γκρινιαζω αλλα δεν ειμαι αχαριστη.μου στεκεται πολυ.το επομενο που ευχομαι ειναι να ειμαι μονη μου στο δωματιο του μαιευτηριου για να ειμαστε μαζι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν κοριτσάκια αρκετά σασ ζάλισα σήμερα

πάω να κάνω ντουζάκι και να αρχίσω σιγά σιγά να ξυπνάω το ζουζούνι μου για μαμ

καλό μεσημέρι

πολύ χάρηκα που είχα περισσότερο χρόνο σήμερα σασ ευχαριστήθηκα - μόνο που λυπάμαι που δεν πετυχα και τισ υπόλοιπεσ

ξέρετε

ειδικά την Αθηνά (φτου φτου φτου στον κόρφο μου χαχαχαχα)

U6Vip2.png

χμ εμένα ο άντρασ μου έμεινε χωρίσ δουλειά χριστούγεννα του 2008 - έμαθε την απόλυση του κατά την διάρκεια τησ αναρωτικήσ του που είχε σπάσει το ποδι του

έμεινα έγγυοσ ιούνιο - συνεχίσαμε να προσπαθούμε για παιδί με το σκεπτικό οτι πόσοσ χρόνοσ πια θα περάσει μέχρι να βρει άλλη?

Μάρτη του 2010 ήταν ακόμα άνεργοσ - τραγωδία

ήταν δύσκολα - το επίδομα του οαεδ ίσα που μασ έφτανε

Γενάρη Φλεβάρη του 2010 που δεν είχαμε επίδομα ,, άσε δεν θέλω να το θυμάμαι

το κοριτσάκι μασ μασ έφερε πολύ γούρι

δεν με νοιάζει τί δουλειά κάνουμε - αρκεί που έχουμε

κοίτα να δεισ πού φτάσαμε

θέλω να μην λείψει τίποτα στο παιδί μου και να μεγαλώσει με όλα τα απαραίτητα (για τα περιττά δεν συζητάω)

βέβαια θα το σκεφτώ πολύ για δεύτερο δεν με βλέπω αν και το θέλω

συγνωμη επιτρεποταν να τον διωξουν ενω ηταν σε αναρρωτικη???τουλαχιστον του δωσανε αποζημιωση ή κανανε τα κοροιδα?

76IGp3.png

εμας το ταμειο ανεργειας τελειωνει αυγουστο.μεχρι τοτε....ελπιζουμε.το μονο θετικο ειναι οτι αυτες τις μερες που ειμαι καπος φρικαρισμενη τον εχω μαζι μου.τι τραβαει κι αυτος.γκρινιαζω αλλα δεν ειμαι αχαριστη.μου στεκεται πολυ.το επομενο που ευχομαι ειναι να ειμαι μονη μου στο δωματιο του μαιευτηριου για να ειμαστε μαζι.

μην ανησυχείσ για τίποτα όλα θα πάνε καλά και θα το δεισ και θα με θυμηθείσ :wink:

U6Vip2.png

καταλαβα..ολες πανω κατω στο ιδιο ζουμι βραζουμε τελικα....

ευτυχως και μας θα μας παρουν την κουνια οι γονεις μου και το καροτσι τα πεθερικα...τσονταρει και η γιαγια μου κανενα ευρουλακι και ολα καλα...

χαπακι εμας αυτη η εγκυμοσινη και η γεννα ειναι μια ευγενικη χορηγια γονεων και κηδεμονων!!!!!!

το κοριφαιο ειναι οτι μας κοψανε το επιδομα αλληλεγγιης γιατι δεν εχουν.λες κι εμας μας περισευουν.

Διαφημίσεις

καλό μεσημέρι

πολύ χάρηκα που είχα περισσότερο χρόνο σήμερα σασ ευχαριστήθηκα - μόνο που λυπάμαι που δεν πετυχα και τισ υπόλοιπεσ

ξέρετε

γεια σου κοριτσακι μου...

κι εγω χαρηκα που σε πετυχα σημερα ειχαμε καιρο να τα πουμε...

76IGp3.png

συγνωμη επιτρεποταν να τον διωξουν ενω ηταν σε αναρρωτικη???τουλαχιστον του δωσανε αποζημιωση ή κανανε τα κοροιδα?

ναι του δώσανε - όχι δεν επιτρεπόταν συναίνεσαι ο δικόσ μου, το έβλεπε οτι δεν έχει δουλειά δεν είναι οτι πήγε το αφεντικό να τον κοροιδέψει, ό,τι ήταν το έβλεπε με τα μάτια του

U6Vip2.png

καλό μεσημέρι

ξέρετε

καλο μασημερι ελπιδακι.φιλια.

χαπακι εμας αυτη η εγκυμοσινη και η γεννα ειναι μια ευγενικη χορηγια γονεων και κηδεμονων!!!!!!

το κοριφαιο ειναι οτι μας κοψανε το επιδομα αλληλεγγιης γιατι δεν εχουν.λες κι εμας μας περισευουν.

παλι καλα...που σας βοηθανε τοσο πολυ...ναι το ξερω με το αλληλεγγιης και ο συζυξ εχασε τη 2η δοση

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Βρε ατιμες λυσσαξατε σημερα!!!!!!

Γλωσσουουουουουουουουουυου μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν θα σε πετυχω θα δεις τι θα παθεις!!!!τι να σου κανω που γκρινιαζε ο μικρος αλλιως που νομιζεις οτι θα ημουνα εεε???:mrgreen:

Ελινακι μου περισσοτερο κραταει η διαδικασια της ετοιμασιας παρα η καισαρικη εγω πηγα 6 το πρωι 7:30 ηρθε ο γιατρος 7:55 ξεκινησε και 8:00 μου ειπε σου μοιαζει!!!:mrgreen::mrgreen: Οσο για το μετα καθεσαι σχεδον 1μιση ωρα κατω μεχρι να πας στο δωματιο!!!οσο για την γκρινια εδω θα ειμαστε να σε ακουσουμε αλλα πιστεψεμε δεν θα εχεις χρονο!!!:mrgreen:

Χαπακι μου μην ξαναξεχασεις την ενεσουλα εντατσει????

οσο για το οικονομικο τελικα ολες τα ιδια και εμεις αν δεν ειχαμε τους δικους μας θα ητανε πολυ δυσκολα ειδικα το διαστημα των 5 μηνων που εγω χρειαζομουνα συνεχεια καποιον στο σπιτι να με προσεχει γιατι οπως θυμοσαστε μονο τουαλετα και πισω!!!!εγω δεν δουλευω απο το 2008 και δεν το βλεπω γιατι δεν εχω να αφησω καπου το παιδι!!!(εχω αλλα δεν την εμπιστευομαι)!!!!:roll:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ελινακι μου εμεις δεν ειχαμε προβλημα αφηνανε να μεινει καποιος στο δωματιο μαζι μου ολη μερα αλλα και το βραδυ!!!

καλό μεσημέρι

ξέρετε

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...