Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντού τα ίδια σκ@τ@ είναι :roll:

ήθελα να συζητήσω με τον άντρα μου να μην επιστρέψω στην δουλειά μετά να παραιτηθώ αλλά ούτε που το ανέφερα! έρχονται δύσκολοι καιροί

κι εγω σκεφτομαι μετα το εξαμηνο του οαεδ να παραιτηθω ...αλλα για κατι καλυτερο...αλλα λεω κι αν δεν βρω μετα αλλου τι θα κανω..οποτε καθομαι εδω που ειμαι και τελειωνει η υποθεση...700 το μηνα ειναι λεφτα...(βεβαια φετος δεν πηρα δωρα χριστουγεννων και πασχα και ξενερωσα,αλλα απο το τιποτα καλυτερα και αυτα που παιρνω)

76IGp3.png

το καλο που σας θελω να ειναι τοσο αλπο γιατι αν δεν ειναι σε εσας θα γκρινιαζω μετα!!!!

εχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν θα προλαβαίνεις από την άλλη πέμπτη να κατουράς;;;θες να γκρινιάξεις κιόλας...αν δε χρόνος...:tongue::tongue::D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

κι εγω σκεφτομαι μετα το εξαμηνο του οαεδ να παραιτηθω ...αλλα για κατι καλυτερο...αλλα λεω κι αν δεν βρω μετα αλλου τι θα κανω..οποτε καθομαι εδω που ειμαι και τελειωνει η υποθεση...700 το μηνα ειναι λεφτα...(βεβαια φετος δεν πηρα δωρα χριστουγεννων και πασχα και ξενερωσα,αλλα απο το τιποτα καλυτερα και αυτα που παιρνω)

άστα ευτυχία και τώρα με την αφορμή τησ κρίσησ και τα σκληρά μέτρα κλπ κλπ θα μασ γ@μ@σουν κανονικότατα

μην το σκέφτεσαι όμωσ έχεισ άλλα να ασχοληθείσ τώρα

και στο φινάλε ρε κορίτσια ασ αγχωθούν και λίγο οι άντρεσ μασ ωωωωωωωχχχχχχουυυυυυυυ τί στα κομμάτια όλα μα όλα πάνω μασ πια? :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

και εγώ στην ίδια μοίρα..χε@τα:roll::twisted:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

εχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν θα προλαβαίνεις από την άλλη πέμπτη να κατουράς;;;θες να γκρινιάξεις κιόλας...αν δε χρόνος...:tongue::tongue::D

:lol::lol: γεια σου ρε ζούμπη!!!!!

γι' αυτό κι εγώ δήλωσα διαθέσιμη να ακούσω γκρίνια γιατι ξέρω οτι θα έχει άλλα να γκρινιάξει σιγά μην θυμάται αυτό :lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

η κατασταση ειναι πολυ χαλια.η δουλεια του ανδρα μου αλλαξε πολη:( οταν ειμουν 4 μηνων και μολις ειχα σταματησει να δουλευω.αν δεν ηταν οι γονεις μου και ο πεθερος μου δεν ξερω τι θα καναμε.

αυτο ειναι το επομενο θεμα που θα με αγχωσει!!!!τωρα με αγχωνει μονο η καισαρικη!!!!!!!

άστα ευτυχία και τώρα με την αφορμή τησ κρίσησ και τα σκληρά μέτρα κλπ κλπ θα μασ γ@μ@σουν κανονικότατα

μην το σκέφτεσαι όμωσ έχεισ άλλα να ασχοληθείσ τώρα

και στο φινάλε ρε κορίτσια ασ αγχωθούν και λίγο οι άντρεσ μασ ωωωωωωωχχχχχχουυυυυυυυ τί στα κομμάτια όλα μα όλα πάνω μασ πια? :mrgreen: :mrgreen:

μονο θα μας γ@@@@@ν ...θα μας κοψουν τον κ@λο...

τελος ας ειναι καλα το μωρακι μου και δικιο εχεις ας σκεφτει ο μπαμπας μας πως θα μας ταιζει ....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

η κατασταση ειναι πολυ χαλια.η δουλεια του ανδρα μου αλλαξε πολη:( οταν ειμουν 4 μηνων και μολις ειχα σταματησει να δουλευω.αν δεν ηταν οι γονεις μου και ο πεθερος μου δεν ξερω τι θα καναμε.

χμ εμένα ο άντρασ μου έμεινε χωρίσ δουλειά χριστούγεννα του 2008 - έμαθε την απόλυση του κατά την διάρκεια τησ αναρωτικήσ του που είχε σπάσει το ποδι του

έμεινα έγγυοσ ιούνιο - συνεχίσαμε να προσπαθούμε για παιδί με το σκεπτικό οτι πόσοσ χρόνοσ πια θα περάσει μέχρι να βρει άλλη?

Μάρτη του 2010 ήταν ακόμα άνεργοσ - τραγωδία

ήταν δύσκολα - το επίδομα του οαεδ ίσα που μασ έφτανε

Γενάρη Φλεβάρη του 2010 που δεν είχαμε επίδομα ,, άσε δεν θέλω να το θυμάμαι

το κοριτσάκι μασ μασ έφερε πολύ γούρι

δεν με νοιάζει τί δουλειά κάνουμε - αρκεί που έχουμε

κοίτα να δεισ πού φτάσαμε

θέλω να μην λείψει τίποτα στο παιδί μου και να μεγαλώσει με όλα τα απαραίτητα (για τα περιττά δεν συζητάω)

βέβαια θα το σκεφτώ πολύ για δεύτερο δεν με βλέπω αν και το θέλω

U6Vip2.png

και εγώ στην ίδια μοίρα..χε@τα:roll::twisted:

δεν ειμαι η μονη τελικα...γιατι ειχα αρχισει να τα παιρνω με το ολο θεμα,αλλα δεν μπορουσα να κανω και πολλα....παντως κοριτσια το μονο που προσπαθουμε εμεις ειναι να μειωσουμε τα εξοδα μας (εννοω τα μηνιαια...πχ...τηλεφωνα ..μεχρι που σκεφτομαι να βρουμε και σπιτι με οικονομικοτερο ενοικιο ...)

ευτυχως δουλευει και η πεθερα στο κρεοπωλειο και μας συνδραμει με κρεατακι και αλλα διαφορα...

76IGp3.png

αυτο ειναι το επομενο θεμα που θα με αγχωσει!!!!τωρα με αγχωνει μονο η καισαρικη!!!!!!!

ναι μην χάσεισ ευκαιρία εσύ :roll:

μαρή τρελή? σε παρηγορεί αν σου πώ οτι θα το παίρνεισ το μωράκι σου αγκαλιά και θα τα ξεχνάσ όλα???? :wink:

U6Vip2.png

δεν ειμαι η μονη τελικα...γιατι ειχα αρχισει να τα παιρνω με το ολο θεμα,αλλα δεν μπορουσα να κανω και πολλα....παντως κοριτσια το μονο που προσπαθουμε εμεις ειναι να μειωσουμε τα εξοδα μας (εννοω τα μηνιαια...πχ...τηλεφωνα ..μεχρι που σκεφτομαι να βρουμε και σπιτι με οικονομικοτερο ενοικιο ...)

ευτυχως δουλευει και η πεθερα στο κρεοπωλειο και μας συνδραμει με κρεατακι και αλλα διαφορα...

καλό αυτό

U6Vip2.png

καταλαβα..ολες πανω κατω στο ιδιο ζουμι βραζουμε τελικα....

ευτυχως και μας θα μας παρουν την κουνια οι γονεις μου και το καροτσι τα πεθερικα...τσονταρει και η γιαγια μου κανενα ευρουλακι και ολα καλα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...