Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακι μου 10 του μηνα μεσημερι μπαινω για καισαρικη.ειναι ισχιακο απο την 31 εβδομαδα πλεον εχει περασει τα 3500 κιλα εχει φρακαρει και ειναι πολυ δυσκολο να γυρισει.βεβαια εναν υπερηχο θα τον κανουμε πριν μπω χειρουργιο αλλα δυσκολο.εγω παλι ρε κοριτσια εκτος απο τα γνωστα αγχη φοβαμαι πολυ την καισαρικη.αυτο που θα ειμαι ξυπνια και οι αλλοι θα με κοβουν και θα με βαβουν μου κανουν λιγο φραγκεσταιν.αν δεν σκεφτομουνα οτι θελω να την παρω αγκαλια μολις βγει θα ζητουσα ολικη ναρκωση.αν παθω κριση πανικου την ωρα της καισαρικης τι θα κανω?οχι οτι εχω παθει προσφατα αλλα δεν θυμαμαι να ειχα και τοσο αγχος προσφατα.

αχ κοριτσακι μου ποσο μα ποσο σε ΝΙΩΘΩ!!!Και γω αυτη την κριση πανικου σκεφτομαι και αγχονομαι περισσοτερο!!!

αλλα μη νομιζεις παιρναει γρηγορα η ωρα και δεν θα το καταλαβεις!!!Να σκεφτεσαι το ΜΕΤΑ!!!και γω αυτο θα προσπαθησω να κανω!!!

Αυτο με τον φρανκαισταϊν....πολυ πετυχημενο....καπως ετσι τα εχω και γω στο μυαλο μου και φρικαρωωωωωωωωω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βέβαια αλλαγή στο μαγιό! εγώ το έκανα αυτό και χωρίσ να έιμαι έγγυοσ

ναι τόλμα το ευτυχία θα σε βοηθήσει και για τον τοκετό αργότερα - όσα μπανάκια μπορείσ να κάνεισ κάνε τα

η μικρούλα μεγαλώνει πολύ γρήγορα και μασ έχει ξετρελάνει

θα πάμε διακοπέσ αλλά όχι μπανάκια για την μικρή φέτοσ :(

ο άντρασ σου βρήκε δουλίτσα? ηρεμήσατε με αυτά?

ναι βρηκε...παλι σαιζον αλλα δεν πειραζει...και δουλευει αρκετες ωρες αλλα ευτυχως παιρνει καλα λεφτακια....

76IGp3.png

ααα!!!!τελεια!!!!χαπακι κι εσενα ανεργος ο συζυξ?τελικα η ανεργεια παει ασορτι με την γκαστρια!!!!!

οχι δεν ειναι ανεργος απλα εδω δεν εχει δουλειες πολλες για ολο το χρονο...

μονο σαιζον(καλοκαιρινες) και το χειμωνα παιρνει ταμειο ανεργιας...απλα ψαχνεται να βρει στο τομεα του αλλα δυσκολο λογω κρισης..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μου ποσο μα ποσο σε ΝΙΩΘΩ!!!Και γω αυτη την κριση πανικου σκεφτομαι και αγχονομαι περισσοτερο!!!

αλλα μη νομιζεις παιρναει γρηγορα η ωρα και δεν θα το καταλαβεις!!!Να σκεφτεσαι το ΜΕΤΑ!!!και γω αυτο θα προσπαθησω να κανω!!!

Αυτο με τον φρανκαισταϊν....πολυ πετυχημενο....καπως ετσι τα εχω και γω στο μυαλο μου και φρικαρωωωωωωωωω!!!

ενα ειναι σιγουρο.εδω που φτασαμε ειναι μονοδρομος!!!!!ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ με εχουν πιασει και οι κακιες μου με τον ανδρα μου κυριος.θα κανουμε καισαρικη...θα γεννησουμε...θα κανουμε επισκληρηδιο...κατσε ρε μεγαλε εγω θα τα περασω ολα.εσυ τι εκανες μεχρι τωρα...ασε το απο δω και περα...καλαοι ορμονες μου δεν πανε καλα.:roll:

οχι δεν ειναι ανεργος απλα εδω δεν εχει δουλειες πολλες για ολο το χρονο...

μονο σαιζον(καλοκαιρινες) και το χειμωνα παιρνει ταμειο ανεργιας...απλα ψαχνεται να βρει στο τομεα του αλλα δυσκολο λογω κρισης..

ναι μονο εκει δεν εχει δουλειες.γιατι εδω στην αθηνα τι να σου πω.περισευουν...

λοιπόν

μην φοβάστε κορίτσια καθόλου

πηγαίνεται την προηγούμενη κάντε ένα πεντικιούρ να χαλαρώσετε και αφήστε την ημέρα να περάσει χαλαρή

δεν θα πάρετε χαμπάρι τίποτα από την καισαρική

αυτό που αιστάνθηκα εγώ είναι ένα τράβηγμα σαν να σαι οδοντίατρο και με νάρκωση να σου τραβάει το δόντι πόνο μηδέν

ο πόνοσ μετά είναι ανεκτόσ - αν κάνεισ ολική νάρκωση είναι πιο δύσκολο γιατί ξυπνάσ και σου έρχεται ο πόνοσ απότομα και είναι δυνατόσ ενώ με την επισκληρίδιο σου έρχεται σιγά σιγά και με τα παυσίπονα που σου έχουν ήδη ξεκινήσει όλα καλά

εμένα με σηκώσανε μετά από 24 ώρεσ γιατί αργήσανε να ξεμουδιάσουν τα πόδια μου

από γυναίκα σε γυνάικα είναι διαφορετικά τα πράγματα πάντωσ σε γενικέσ γραμμέσ μέσα στην ίδια μέρα σε σηκώνουν και μέχρι την επόμενη σου έχουν βγάλει ορούσ καθετήρα

U6Vip2.png

ναι μονο εκει δεν εχει δουλειες.γιατι εδω στην αθηνα τι να σου πω.περισευουν...

παντού τα ίδια σκ@τ@ είναι :roll:

ήθελα να συζητήσω με τον άντρα μου να μην επιστρέψω στην δουλειά μετά να παραιτηθώ αλλά ούτε που το ανέφερα! έρχονται δύσκολοι καιροί

U6Vip2.png

ρε συ ελπιδα ποσο κραταει η καισαρικη?

εγω τελευταία φορά κοίταξα το ρολοϊ και η ώρα ήταν 11:20.η μπέμπα γεννήθηκε 11:26..εγώ βγήκα 12:30 περίπου...στην ουσία κρατάει 6 - 10 λεπτά..απλα μέχρι να σε ράψουν και να συνέλθεις απο την νάρκωση περνάει λίγη ώρα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..ΦΙΛΑΚΙΑ.ΠΝΙΓΟΜΑΙ..

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

:-D :-D :-D κι εμένα άνεργοσ ήταν καθόλη την διάρκεια τησ εγκυμοσύνησ - 2 εβδομάδεσ πριν την γέννα βρήκε δουλειά :wink:

ειναι πολυ χαλια τα πραγματα με τις δουλειες...κι εγω εδω που ειμαι δεν εχει και πολλα πραγματα....ελπιζω να μην κρατησει πολυ αυτο...

και δεν αγχωνοσουνα με το θεμα το οικονομικο???

εγω τρελλαινομαι...και αγχωνομαι ακομα και τωρα...

76IGp3.png

λοιπόν

μην φοβάστε κορίτσια καθόλου

πηγαίνεται την προηγούμενη κάντε ένα πεντικιούρ να χαλαρώσετε και αφήστε την ημέρα να περάσει χαλαρή

δεν θα πάρετε χαμπάρι τίποτα από την καισαρική

αυτό που αιστάνθηκα εγώ είναι ένα τράβηγμα σαν να σαι οδοντίατρο και με νάρκωση να σου τραβάει το δόντι πόνο μηδέν

ο πόνοσ μετά είναι ανεκτόσ - αν κάνεισ ολική νάρκωση είναι πιο δύσκολο γιατί ξυπνάσ και σου έρχεται ο πόνοσ απότομα και είναι δυνατόσ ενώ με την επισκληρίδιο σου έρχεται σιγά σιγά και με τα παυσίπονα που σου έχουν ήδη ξεκινήσει όλα καλά

εμένα με σηκώσανε μετά από 24 ώρεσ γιατί αργήσανε να ξεμουδιάσουν τα πόδια μου

από γυναίκα σε γυνάικα είναι διαφορετικά τα πράγματα πάντωσ σε γενικέσ γραμμέσ μέσα στην ίδια μέρα σε σηκώνουν και μέχρι την επόμενη σου έχουν βγάλει ορούσ καθετήρα

αντε να δουμε.ειναι που εχω και μερες μπροστα μου ρε γμτ και δεν περναει ο καιρος με τιποτα.σημερα απο το πρωι ακομα παρασκευη ειναι!!!!!!!!!!!!!

καλέεε φτου φτου φτου το παιδί μου

την έχω εδώ δίπλα μου στο γραφείο μέσα στο καρότσι τησ (καλαθούνα την μαζέψανε δεν χωράει πια) κοιμάται, ξυπνάει παίζει με τα χέρια τησ ξανακοιμάται

φτου φτου φτου το παιδί μου λέω - πώσ νομίζετε οτι έχω βρει χρόνο σήμερα

U6Vip2.png

εγω τελευταία φορά κοίταξα το ρολοϊ και η ώρα ήταν 11:20.η μπέμπα γεννήθηκε 11:26..εγώ βγήκα 12:30 περίπου...στην ουσία κρατάει 6 - 10 λεπτά..απλα μέχρι να σε ράψουν και να συνέλθεις απο την νάρκωση περνάει λίγη ώρα.

το καλο που σας θελω να ειναι τοσο αλπο γιατι αν δεν ειναι σε εσας θα γκρινιαζω μετα!!!!

α βρε ζούμπι πόσο σε σκέφτομαι! και πόσο σκέφτομαι τον εαυτό μου που επιστρέφω τον Γενάρη - φαντάσου από τώρα το σκέφτομαι!

ειναι πολυ χαλια τα πραγματα με τις δουλειες...κι εγω εδω που ειμαι δεν εχει και πολλα πραγματα....ελπιζω να μην κρατησει πολυ αυτο...

και δεν αγχωνοσουνα με το θεμα το οικονομικο???

εγω τρελλαινομαι...και αγχωνομαι ακομα και τωρα...

έχε πίστη κοριτσάκι και ο θεόσ (ή ό,τι ονομάζουμε θεό - όπου θέλει πιστεύει κανείσ) δεν αφήνει έτσι αυτούσ που πιστεύουν

αντε να δουμε.ειναι που εχω και μερες μπροστα μου ρε γμτ και δεν περναει ο καιρος με τιποτα.σημερα απο το πρωι ακομα παρασκευη ειναι!!!!!!!!!!!!!

:-D :-D :-D καλά κάτσε να αρχίζεισ να ξεσκατίζεισ και θα λεσ αααααα πού είναι η κοιλίτσα μου? γιατί μου πήρατε την εγκυμοσύνη μου :-D :-D :-D

Πάντωσ - ξέχασα να πω - το να είσαι ξύπνια και σου φέρνουν το παιδί και να στο ακουμπάνε πάνω σου και να ακούσ το πρώτο κλάμα ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!!!!!!!!!! έριξα κλάμα μόλισ την άκουσα,,,, δεν λέγεται

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...