Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λία????? να δω μαρή πότε θα μιλήσουμε

Αθηνά εσένα δεν έχω να σου πω τίποτα έτσι από παραξενιά (είπαμε με πιάσανε τα μέλια μου όχι οτι έχασα τα λογικά μου χαχαχααχ - σκατουλίτσα μου εσύ)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως θα ζησω χωρις αλατι???????????????πες που πως??????????

για τα μπανια το σκεφτομαι...θελω παρα πολυ να παω αλλα φοβαμαι μην κολλησω τιποτα....

Ναι το ξέρω μ@λ@κία τα ανάλατα αλλά τί θα κάνεισ βρε ευτυχία αν είσαι έτσι τώρα έχε υπόψη σου οτι μέχρι να μπεισ στον ένατο θα γίνει τρισχειρότερο

μην το κόψεισ απότομα ξεκίνα να το μειώνεισ σταδιακά ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ

εσύ φοβάσαι στην Κρήτη μην κολήσεισ τίποτα? όχι δα

άλλωστε οι πιθανότητεσ να κολήσεισ κάτι αυξάνονται στην παραλία όχι στην θάλασσα μέσα

μην χάσεισ τα μπάνια σου από χαζομάρα εγώ πέρυσι Σεπτέμβρη τριών μηνών έκανα τα μπάνια μου στην Ζάκυνθο και το ευχαριστήθηκα

οχι πισίνα έτσι? εννοείται!!

U6Vip2.png

Ναι το ξέρω μ@λ@κία τα ανάλατα αλλά τί θα κάνεισ βρε ευτυχία αν είσαι έτσι τώρα έχε υπόψη σου οτι μέχρι να μπεισ στον ένατο θα γίνει τρισχειρότερο

μην το κόψεισ απότομα ξεκίνα να το μειώνεισ σταδιακά ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ

εσύ φοβάσαι στην Κρήτη μην κολήσεισ τίποτα? όχι δα

άλλωστε οι πιθανότητεσ να κολήσεισ κάτι αυξάνονται στην παραλία όχι στην θάλασσα μέσα

μην χάσεισ τα μπάνια σου από χαζομάρα εγώ πέρυσι Σεπτέμβρη τριών μηνών έκανα τα μπάνια μου στην Ζάκυνθο και το ευχαριστήθηκα

οχι πισίνα έτσι? εννοείται!!

καλα στην πισινα δεν εμπαινα ουτε πριν...αν ειναι μολις παρω την αδεια θα τα ξεκινησω ,και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανακια,απλα να αλλαζω μαγιο μετα αμεσως...δλδ να το τολμησω...

η ζουζουνα σου τι κανει???εσεις θα κανετε μπανακια φετος τι σου λεει ο παιδιατρος???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ελινάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα - είχα και παρόμοια κατάσταση με σένα ισχιακό κλπ κλπ

με την διαφορά οτι εγώ πήγα τρίτη να δούμε τί γίνεται και σάββατο με έχωσε να γεννήσω οπότε δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω τίποτα

όλα θα πάνε καλά περισσότερο θα βράζουν αυτοί που θα σε περιμένουν απ' έξω όχι εσύ

με τισ ευχέσ μου λοιπόν :)))))))

πάντωσ εμείσ στην αγκαλιά μασ την κρατάμε και ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει οτι αυτό το κοριτσάκι που μασ χαμογελάει είναι δικό μασ

έχει κούραση αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα στον κόσμο

ρε συ ελπιδα ποσο κραταει η καισαρικη?

βέβαια αλλαγή στο μαγιό! εγώ το έκανα αυτό και χωρίσ να έιμαι έγγυοσ

ναι τόλμα το ευτυχία θα σε βοηθήσει και για τον τοκετό αργότερα - όσα μπανάκια μπορείσ να κάνεισ κάνε τα

η μικρούλα μεγαλώνει πολύ γρήγορα και μασ έχει ξετρελάνει

θα πάμε διακοπέσ αλλά όχι μπανάκια για την μικρή φέτοσ :(

ο άντρασ σου βρήκε δουλίτσα? ηρεμήσατε με αυτά?

U6Vip2.png

ρε συ ελπιδα ποσο κραταει η καισαρικη?

μμμ να σου πω πιο πολύ κρατάει η προετοιμασία παρά η καισαρική

μπήκα χειρουργείο γύρω στισ 9:00

ο γιατρόσ μου ήρθε 10:00 στην άιθουσα

ξεκίνησε να με πασπατεύει 10:25

10:35 μου είπε να σου ζήσει :-D :-D :-D

U6Vip2.png

μμμ να σου πω πιο πολύ κρατάει η προετοιμασία παρά η καισαρική

μπήκα χειρουργείο γύρω στισ 9:00

ο γιατρόσ μου ήρθε 10:00 στην άιθουσα

ξεκίνησε να με πασπατεύει 10:25

10:35 μου είπε να σου ζήσει :-D :-D :-D

και μετά θέλει χρόνο για ραψίματα σούπα μούπεσ

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και απο δωωωω...τι κανετε???

βλεπω elina Μου πως κοντευεις...και γω και τα εχω παιξει ...απο συναισθηματα : αγχος φοβος στρες πανικος ...αν και μερικες φορες προσπαθω να ερθω στα ισια μου γιατι με βλεπω να γινομαι ρομπα στο Μητερα!!!

απο ποτε ειναι το μωρακι σου με το κεφαλακι πανω??

σε ρωταω γιατι εμενα χθες στον υπερυχο μου ειπε πως ναι μεν εχει κεφαλακι κατω αλλα δεν εχει εμπεδωθει ακομη στην λεκανη μου...που σημαινει πως μπορει να γυρισει ανα πασα στιγμη!!!

δεν φοβαμαι την καισαρικη ...ξερω οτι τωρα πια με την επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα αλλα μια ανησυχια την εχω.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ααα!!!!τελεια!!!!χαπακι κι εσενα ανεργος ο συζυξ?τελικα η ανεργεια παει ασορτι με την γκαστρια!!!!!

:-D :-D :-D κι εμένα άνεργοσ ήταν καθόλη την διάρκεια τησ εγκυμοσύνησ - 2 εβδομάδεσ πριν την γέννα βρήκε δουλειά :wink:

U6Vip2.png

γεια σας κοριτσια και απο δωωωω...τι κανετε???

βλεπω elina Μου πως κοντευεις...και γω και τα εχω παιξει ...απο συναισθηματα : αγχος φοβος στρες πανικος ...αν και μερικες φορες προσπαθω να ερθω στα ισια μου γιατι με βλεπω να γινομαι ρομπα στο Μητερα!!!

απο ποτε ειναι το μωρακι σου με το κεφαλακι πανω??

σε ρωταω γιατι εμενα χθες στον υπερυχο μου ειπε πως ναι μεν εχει κεφαλακι κατω αλλα δεν εχει εμπεδωθει ακομη στην λεκανη μου...που σημαινει πως μπορει να γυρισει ανα πασα στιγμη!!!

δεν φοβαμαι την καισαρικη ...ξερω οτι τωρα πια με την επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα αλλα μια ανησυχια την εχω.

κοριτσακι μου 10 του μηνα μεσημερι μπαινω για καισαρικη.ειναι ισχιακο απο την 31 εβδομαδα πλεον εχει περασει τα 3500 κιλα εχει φρακαρει και ειναι πολυ δυσκολο να γυρισει.βεβαια εναν υπερηχο θα τον κανουμε πριν μπω χειρουργιο αλλα δυσκολο.εγω παλι ρε κοριτσια εκτος απο τα γνωστα αγχη φοβαμαι πολυ την καισαρικη.αυτο που θα ειμαι ξυπνια και οι αλλοι θα με κοβουν και θα με βαβουν μου κανουν λιγο φραγκεσταιν.αν δεν σκεφτομουνα οτι θελω να την παρω αγκαλια μολις βγει θα ζητουσα ολικη ναρκωση.αν παθω κριση πανικου την ωρα της καισαρικης τι θα κανω?οχι οτι εχω παθει προσφατα αλλα δεν θυμαμαι να ειχα και τοσο αγχος προσφατα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...