Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εισαι ετοιμη?????χαρτια ,ρουχα,κτλ...κτλ..
απο πρακτικης αποψεως ειμαι πανετοιμη.τωρα απο συναισθηματικης μη ρωτας.προσπαθω να σκεφτομαι οσο το δυνατον λιγοτερο.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! :D

μπραβο, αντε με το καλό ελινακι μου!!! σε λίγο θα κρατάς το μωρακι σου αγκαλια!! το έχεις συνειδητοποιησει;;;;:D

ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

απο πρακτικης αποψεως ειμαι πανετοιμη.τωρα απο συναισθηματικης μη ρωτας.προσπαθω να σκεφτομαι οσο το δυνατον λιγοτερο.....

ολα μια χαρα θα πανε και μολις αγκαλισεις την κορακλα σου θα ειναι πανευτυχης!!!!!!!!

76IGp3.png

ολα μια χαρα θα πανε και μολις αγκαλισεις την κορακλα σου θα ειναι πανευτυχης!!!!!!!!
ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ...ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ.....

ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ...ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ.....

αντε βρε...ασε αυτα ...εγω θα πηγαινα τρεχοντας μονο που θα ηξερα οτι μετα απο λιγο θα αγκαλιασω το αγγελουδι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αντε βρε...ασε αυτα ...εγω θα πηγαινα τρεχοντας μονο που θα ηξερα οτι μετα απο λιγο θα αγκαλιασω το αγγελουδι μου
καλα να τα θυμασαι αυτα που λες κι οταν ερθει η σειρα σου το ξανα συζηταμε.

ρε κοριτσια δεν ειναι οτι δεν χαιρομαι αλλα εχω ενα μουδιασμα ενα αγχος.δεν ξερω πως να το πω.δεν περνανε και οι μερες και νιωθω σε αναμενα καρβουνα.

ρε κοριτσια δεν ειναι οτι δεν χαιρομαι αλλα εχω ενα μουδιασμα ενα αγχος.δεν ξερω πως να το πω.δεν περνανε και οι μερες και νιωθω σε αναμενα καρβουνα.

υπομονη λιγες μεινανε....

λες στο τελος να αρχισω κι εγω να αγχωνομαι???

εγω μεχρι στιγμης αγχωνομαι με τα λεφτα...να τα μαζεψουμε και να παρω και τα πραγματακια του μπεμπη μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ελινάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα - είχα και παρόμοια κατάσταση με σένα ισχιακό κλπ κλπ

με την διαφορά οτι εγώ πήγα τρίτη να δούμε τί γίνεται και σάββατο με έχωσε να γεννήσω οπότε δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω τίποτα

όλα θα πάνε καλά περισσότερο θα βράζουν αυτοί που θα σε περιμένουν απ' έξω όχι εσύ

με τισ ευχέσ μου λοιπόν :)))))))

πάντωσ εμείσ στην αγκαλιά μασ την κρατάμε και ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει οτι αυτό το κοριτσάκι που μασ χαμογελάει είναι δικό μασ

έχει κούραση αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα στον κόσμο

U6Vip2.png

ευτύχω για τα πρηξίματα κόψε το αλάτι θα δεισ βελτίωση από την επόμενη μέρα κιόλασ

είχα κι εγώ πολύ πρήξιμο και έκοψα το αλάτι κάπου στην εβδομάδα που βρίσκεσαι έκανα ζαβολιέσ βέβαια χεχε αλλά βοήθησα η ελλάτωση

μην τυχόν και δεν πασ για μπάνιο εσύ που είσαι και μεσ τισ καθαρέσ θάλασσεσ?????

επιβάλλεται! είναι η καλύτερη γυμναστική και θα σε ανακουφίσει σε πολλούσ πόνουσ

U6Vip2.png

κρισάκι χάρηκα πάρα πολύ με τα αποτελέσματα τησ β' επιπέδου και χαίρομαι πραγματικά γιατί αισθάνομαι πεντακάθαρα την ευτυχία σου

σου εύχομαι ολόψυχα την τρέλα που κουβαλάσ να την δώσεισ και στην κόρη σου και είμαι σίγουρη οτι θα μεγαλώσεισ έναν υπέροχο άνθρωπο

U6Vip2.png

ευτύχω για τα πρηξίματα κόψε το αλάτι θα δεισ βελτίωση από την επόμενη μέρα κιόλασ

είχα κι εγώ πολύ πρήξιμο και έκοψα το αλάτι κάπου στην εβδομάδα που βρίσκεσαι έκανα ζαβολιέσ βέβαια χεχε αλλά βοήθησα η ελλάτωση

μην τυχόν και δεν πασ για μπάνιο εσύ που είσαι και μεσ τισ καθαρέσ θάλασσεσ?????

επιβάλλεται! είναι η καλύτερη γυμναστική και θα σε ανακουφίσει σε πολλούσ πόνουσ

πως θα ζησω χωρις αλατι???????????????πες που πως??????????

για τα μπανια το σκεφτομαι...θελω παρα πολυ να παω αλλα φοβαμαι μην κολλησω τιποτα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...