Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

επισης...να ρωτησω..ηλιοθεραπεια και μπανιο κανει????

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τα ξεχνας για φετος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

κοριτσακια σας αφηνω γιατι το παλικαρακι μου δεν λεει να κοιμηθει και μουρμουραει φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!! :D

εμακι τι διαβάζω;;;;;;; συγχαρητηρια καλο μου, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!! :D

Ευχαριστω!!αυριο παω γαι δευετρη χωριακη.η πρωτη ηταν 51 στην 28η μερα αρα λεει ειναι καλη...θα δειξει!!:tongue:

2011.png

σορυ που κανω λαθοι σε αυτα που γραφω αλλα ειμαι ξαλπωμενη με τα ποδια σε σκαμπο και γραφω με το ενα χερι:? καθιστη δεν αντεχω γι αυτο υπομονη και κατανοηση,

εμανα μου ειχε πει ηλιοθεραποια με μετρο και μια πετσετουλα στην κοιλια.μπανια οσα θελω αλλα οχι σε πισινα.την πισινα μου την ειχε απαγορευσει δια ροπαλου.τωρα εσυ βρες καμια μακρινη παραλια.μην πας και μπεις στο φαληρο.

μμμμ...ηλιοθεραπεια-μετρο και εγω καμια σχεση!!!τωρα πισινα εχει η κουμπαρα μου και ελεγα να παω εκει..θαλασσα εχω διπλα..θα δω!!!ευχαριστω αγαπη!!:D

2011.png

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τα ξεχνας για φετος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

κοριτσακια σας αφηνω γιατι το παλικαρακι μου δεν λεει να κοιμηθει και μουρμουραει φιλακια!!

καλο νταντεμααααα!!!!

Διαφημίσεις

επισης...να ρωτησω..ηλιοθεραπεια και μπανιο κανει????

δεν αφηνεις τα μπανια για αρχη....καλυτερα να τα αποφυγεις γιατι υπαρχουν και μικροβιακια και δεν ειναι καλο ...οσο για τον ηλιο καλο ειναι να τον αποφευγεις....

76IGp3.png

σορυ που κανω λαθοι σε αυτα που γραφω αλλα ειμαι ξαλπωμενη με τα ποδια σε σκαμπο και γραφω με το ενα χερι:? καθιστη δεν αντεχω γι αυτο υπομονη και κατανοηση,

οχι ρε δεν εχουμε καρανοηση!!να σηκωθεις να κανεις δυο φλικ φλακ και να γραφεις κατακορυφο!!!ακους εκει!!:cool::cool::mrgreen::mrgreen:

2011.png

ααα.νανι ναινι πες!!φιλια αγαπη!!:D:D

2011.png

Διαφημίσεις

μμμμ...ηλιοθεραπεια-μετρο και εγω καμια σχεση!!!τωρα πισινα εχει η κουμπαρα μου και ελεγα να παω εκει..θαλασσα εχω διπλα..θα δω!!!ευχαριστω αγαπη!!:D
βασικα απο οτι εχω καταλαβει το προβλημα ειναι οτι αλλαζει το ph του κολπου και ειμαστε ποιο ευαισθητες σε μολυνσεις για τις οποιες δεν μπορεις να παρεις αγωγη.τωρα για τον ηλιο δεν ξερω γιατι δεν κανει.παντως η γιατρος μου μουειχε πει εγκυος η οχι να αποφευγω τις πισινες οσο μπορω.

ελινακι μου τα μικροβιακια ειναι οτι χειροτερο ...

το εμμακι ειναι και στην αρχη της εγκυμοσυνης οποτε καλο ειναι να προσεχει..

οσο για τον ηλιο εμενα μου ειπε μονο με μπλουζακι και παντα σε σκια

76IGp3.png

οχι ρε δεν εχουμε καρανοηση!!να σηκωθεις να κανεις δυο φλικ φλακ και να γραφεις κατακορυφο!!!ακους εκει!!:cool::cool::mrgreen::mrgreen:
αν μπορουσα να σηκωθω κοπελια θα εκανα και αλλου ειδους ακροβατικα:oops::oops::oops:.καλα μη διχνεις κατανοηση...σκασιλα μου.οταν εσυ θα κοντευεις να το ξεχασεις εγω θα βλεπω τη ντουβλη νουμερο 2!!!!!!!!!!!!και θα σου κανω ζηλια!!!!!αντε καλη ξεκουραση!!!!!!

αν μπορουσα να σηκωθω κοπελια θα εκανα και αλλου ειδους ακροβατικα:oops::oops::oops:.καλα μη διχνεις κατανοηση...σκασιλα μου.οταν εσυ θα κοντευεις να το ξεχασεις εγω θα βλεπω τη ντουβλη νουμερο 2!!!!!!!!!!!!και θα σου κανω ζηλια!!!!!αντε καλη ξεκουραση!!!!!!

ελα σημερα με τη ντουβλη...ειπαμε μετα τη γεννα αυτα...κι εγω μονο στον υπνο μου το βλεπω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...