Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα αγαπη!!!μην σκας γλυκο μου η Ντουβλη εχει γυρισει 3 dvd οποτε θα προλαβεις ανετα το επομενο!!!:tongue::tongue:
ευτυχως που με ενημερωσες μου εφυγε ενα βαρος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ειναι γνωστο οτι ειμαι εντεχνη και παρακολουθω το συνολο των εξελιξεων!!!χαχαχαχαχαχαχαχα...με εσας μου περναει και ο πονοκεφαλος!!!εχω και την μαμα μου η οποια ΤΙ ανεφωνησε????πωπωπ παιδι μου εχει ςπαχυνει θα βαλεις και αλλα τωρα..μετα πως θα τα χασεις?????ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ εσεις τι να πω???

2011.png

εμ ετσι θα σε αφηνα???να πας στο μαιευτηριο ανενημερωτη??????:D:D:Dθα κανεις ενα ΤΕΛΕΙΟ διδυμακι μωρακι!!!:tongue::tongue:
διδυμακι εγω υδροχοακι εσυ.του φευγατου θα ειναι τα παιδια μας!!!!!!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock: Χααπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να μην το ξανακανεις!!!!!

Λοιπον επειδη την ξεχασα και εγω μια φορα και εκλαιγα για 3 ωρες απο το αγχος μου πηρα τον αιματολογο μου και μου ειχε πει για μια φορα δεν πειραζει αλλα να μην ξαναγινει!!

επισης μου ειχε πει να την κανω εκεινη την ωρα που μιλουσαμε και να την ξανακανω ακριβως σε 24 ωρες παλι και στη συνεχεια να την επαναφερω σιγα σιγα στην ωρα που θελω!!!!

Καλημεραααααααααααααααααααααααααα κιολας Χαπακι μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερα Αθηνουλα μου...κι εγωμιλησα με το γιατρο και μου ειπε να την κανω κανονικα το βραδυ και οτι δεν πειραζει για μια φορα

76IGp3.png

καλημερα Αθηνουλα μου...κι εγωμιλησα με το γιατρο και μου ειπε να την κανω κανονικα το βραδυ και οτι δεν πειραζει για μια φορα

να μαθαινω και εγω η νεα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ χαπι....τι ενεση ειναι αυτη????

2011.png

δεν θα μπορουσε να συμβει κατι με μια φορα.ασε που στην εβδ που εισαι τωρα ειναι πλεον ολοκληρο παιδι.το χειροτερο που μπορει να σου συμβει ειναι να φεννηθει νωριτερα αρα χαλαρωσε.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ειναι γνωστο οτι ειμαι εντεχνη και παρακολουθω το συνολο των εξελιξεων!!!χαχαχαχαχαχαχαχα...με εσας μου περναει και ο πονοκεφαλος!!!εχω και την μαμα μου η οποια ΤΙ ανεφωνησε????πωπωπ παιδι μου εχει ςπαχυνει θα βαλεις και αλλα τωρα..μετα πως θα τα χασεις?????ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ εσεις τι να πω???

εεε,δεν το πιστευω...συγνωμη αυτο σου ειπε????????:roll::roll::roll::roll:

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εεε,δεν το πιστευω...συγνωμη αυτο σου ειπε????????:roll::roll::roll::roll:

ναι προσθετοντας οτι ασχημυνα αρα ειναι κορη...και μετα μου ελεγε αγαπη μου εγω πλακα κανω!!!μετα σου λεει δεν προσπαθεις να τα πας καλα με την μαμα σου!!προσπαθω!!!:D:tongue:

2011.png

να μαθαινω και εγω η νεα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ χαπι....τι ενεση ειναι αυτη????

καλημερα εμμακι μου...ειναι ηπαρινη για τις θρομβωσεις...την κανω για να εχω καλυτερα κυκλοφορια στο αιμα και να αιματωνεται καλυτερα ο πλακουντας,και ετσι να βοηθαμε να παιρνει γραμμαριακια και το μωρακι μας

76IGp3.png

επισης...να ρωτησω..ηλιοθεραπεια και μπανιο κανει????
εμανα μου ειχε πει ηλιοθεραποια με μετρο και μια πετσετουλα στην κοιλια.μπανια οσα θελω αλλα οχι σε πισινα.την πισινα μου την ειχε απαγορευσει δια ροπαλου.τωρα εσυ βρες καμια μακρινη παραλια.μην πας και μπεις στο φαληρο.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...