Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ευτυχω η βαπτιση ειναι 20-6.... και δεν εχουμε σχεσεις καθολου με εκεινη την γιαγια... δεν ειναι αδικο να τα αλλαξουμε ολα?

να μην αλλαξετε τιποτα,νομιζα ηταν πιο μετα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααααααααααα κοριτσαρες μου τι κανετε???

εγω αγχωθηκα σημερα ,γιατι ξυπνησα και θυμηθηκα οτι ξεχασα να κανω χθες βραδυ την ενεσουλα μου....λετε να υπαρχει προβλημα???

:shock::shock::shock::shock::shock: Χααπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να μην το ξανακανεις!!!!!

Λοιπον επειδη την ξεχασα και εγω μια φορα και εκλαιγα για 3 ωρες απο το αγχος μου πηρα τον αιματολογο μου και μου ειχε πει για μια φορα δεν πειραζει αλλα να μην ξαναγινει!!

επισης μου ειχε πει να την κανω εκεινη την ωρα που μιλουσαμε και να την ξανακανω ακριβως σε 24 ωρες παλι και στη συνεχεια να την επαναφερω σιγα σιγα στην ωρα που θελω!!!!

Καλημεραααααααααααααααααααααααααα κιολας Χαπακι μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχω η βαπτιση ειναι 20-6.... και δεν εχουμε σχεσεις καθολου με εκεινη την γιαγια... δεν ειναι αδικο να τα αλλαξουμε ολα?

Καλημερα Μαχουλα μου ειναι λιγο αδικο και αφου δεν ειχες και ιδιαιτερες σχεσεις με την γιαγια οκ κριμα για τον μπαμπα σου μονο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερουδια γλυκουλια μου...

η αλλη φαγωθηκε να μπω και εξαφανηστηκε...α..ρε ξυλο που θέλει...:):)

Εμενα εννοειθ????:rolleyes::tongue:

καλημερα κοτοπουλακι μου τι κανεις????

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημεραααααααα Λιακο μου!!!!!!και εγω θα φυγω θα παω να κανω μπανακι γιατι ειπαν κατι φιλες μου απο την πρωιν δουλεια οτι μπορει να ερθουν για καφε το πρωι οποτε εγω να ειμαι καθαρουλα στα σιγουρα και αυτες ας θ ερθουν οτι ωρα θελουν:mrgreen:

μετα θα ξαναμπω φυσικα ελπιζω να σας βρω ουλες μεσα εεεεεεεεε!!!!

μπαααααααααααααααααααααααααααααα για τις φιλεναδες σου πας να κανεις μπανακι ετσι????

ενω εμας .............να μην πω καλυτερα τοσο καιρο μας ρωτας τι τραβαμε μαζι σου μαρηηηηηηη??????:tongue::tongue::tongue::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!ακουσα Ντουβλη και ηρθα αφου ηπια ενα ποτηρι γαλα(μπλιαχχχχχχχχχχχχχχ)....χαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημερααααααααααααααααααααααααααα εγκυουλα μου αρχισαμε τα μπλιααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ πολυ μου αρεσει αυτο κοριτσαρα μου!!!!!!!:-D:-D:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μαχη μου καλημερα!!!!τωρα σορρυ αλλα η γιαγιουλα ειναι μεγαλη οποτε κριμα μεν αλλα τα εζησα τα χρονια της και θεωρω οτι ουτε εκεινη θα ηθελε να αναβαλει ςβαφτισια μωρου-θεου!!!!!να μην ξεχνιομαστε..

2011.png

Καλημερααααααααααααααααααααααααααα εγκυουλα μου αρχισαμε τα μπλιααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ πολυ μου αρεσει αυτο κοριτσαρα μου!!!!!!!:-D:-D:-D

βασικα εχω αισχρο πονοκεφαλο οχι μπλιαχ...αλλα ετσι καταλαβαινω οτι παει καλα οποτε αντεχω...Αυριο παω και για την χωριακη +προγεστερονη και οκ...ελπιζω η τελεια μου να ειναι καλα!!:tongue::tongue:

2011.png

εννοειτε!!!!καλημεραααααα!!!!

:-D:-D:-D:-D πως εισαι σημερα μανουλα????ηρεμησες???

βασικα εχω αισχρο πονοκεφαλο οχι μπλιαχ...αλλα ετσι καταλαβαινω οτι παει καλα οποτε αντεχω...Αυριο παω και για την χωριακη +προγεστερονη και οκ...ελπιζω η τελεια μου να ειναι καλα!!:tongue::tongue:

Μια χαρα ειναι η τελιτσα σου τι εχουμε πει εεεεεεεεεεεεε????:mad::mad::tongue:θετικη σκεψη μονο!!!!

Καλημερα αγαπη!!!μην σκας γλυκο μου η Ντουβλη εχει γυρισει 3 dvd οποτε θα προλαβεις ανετα το επομενο!!!:tongue::tongue:

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι ενημερωσει ειναι αυτη????:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...