Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σε ευχαριστω Χαπι μου!!!ε τι στο καλο το 51 στην 1η μερα καθυστερηση καλο πρεπει να ειναι...αλλα φιλη μου ζαλιζομαι συνεχεια!!!

Σκασιλα μας μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη να ζαλιζεσαι αυτο δεν ηθελες τοσο καιρο????:D

Δεν πειραζει δηλωνει την παρουσια του το σπορακι σου!!!

ααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα Εμμακι μουουουουου φαντασου οτι μας εχει καταλαβει και ο αντρας μου!!!:mrgreen:

Με βλεπει εχθες χαμογελοοοοοοοοοοοοο μεχρι τα αυτια φωναζα και χαμηλοφωνα και μου λεει εχετε εγκυο ετσι????για αυτο χοροπηδας!!!!:-D:-D:-D

Βρε την Ντουβλη τι σας εκανε?????:tongue::tongue::tongue::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε τι φωναζεται πρωι πρωι???ΕΕεεεεε???:evil:

μας ξεκουφαναται:rolleyes:

αλλη θελατε να ξυπνησετε και αλλη ξυπνησατε:mrgreen:

Καλε Μπιφτεκακι μου ελα και εσυ ολο τον κοσμο θα ξυπνησουν αυτες με τις φωναρες τους!!!

η καινουρια εγκυουλα κοιμαται ε???:-D:grin::-D

Καλημεραααααααααααααα!!!!!αντε να γκαστρωνεστε ολες σιγα σιγα(και γρηγορα γρηγορα):cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημεραααααααααααααααααααα κοριτσαρες μου τι κανετε???

εγω αγχωθηκα σημερα ,γιατι ξυπνησα και θυμηθηκα οτι ξεχασα να κανω χθες βραδυ την ενεσουλα μου....λετε να υπαρχει προβλημα???

76IGp3.png

καλημεραααααααααααααααααααα κοριτσαρες μου τι κανετε???

εγω αγχωθηκα σημερα ,γιατι ξυπνησα και θυμηθηκα οτι ξεχασα να κανω χθες βραδυ την ενεσουλα μου....λετε να υπαρχει προβλημα???

Ωχ δεν το ξερω καθολου κοριτσακι μου αυτο αλλα νομιζω οτι την κανεις κατευθειαν μολις το θυμηθεις,που ειναι και η Αθηνα που τα ξερει αυτα καλυτερα:roll::roll::roll:

Υπαρχει δυνατοτητα να βρεις τον γιατρο τοσο νωρις???

οσο για το νινι ειναι πολυ μεγαλο για να παθει κατι τοσο ευκολα ναι???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλημερουδια γλυκουλια μου...

η αλλη φαγωθηκε να μπω και εξαφανηστηκε...α..ρε ξυλο που θέλει...:):)

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημεραααααααα Λιακο μου!!!!!!και εγω θα φυγω θα παω να κανω μπανακι γιατι ειπαν κατι φιλες μου απο την πρωιν δουλεια οτι μπορει να ερθουν για καφε το πρωι οποτε εγω να ειμαι καθαρουλα στα σιγουρα και αυτες ας θ ερθουν οτι ωρα θελουν:mrgreen:

μετα θα ξαναμπω φυσικα ελπιζω να σας βρω ουλες μεσα εεεεεεεεε!!!!

Ωχ δεν το ξερω καθολου κοριτσακι μου αυτο αλλα νομιζω οτι την κανεις κατευθειαν μολις το θυμηθεις,που ειναι και η Αθηνα που τα ξερει αυτα καλυτερα:roll::roll::roll:

Υπαρχει δυνατοτητα να βρεις τον γιατρο τοσο νωρις???

οσο για το νινι ειναι πολυ μεγαλο για να παθει κατι τοσο ευκολα ναι???

τις ενεσουλες τις κανω για να εχει καλυτερη τροφοδοσια ο πλακουντας στο μωρακι,λες να παρω το γιατρο για καλο και για κακο...γιατι αλλιως θα την κανω 1 η ωρα τη νυχτα που γυρναει ο αντρας μου...

76IGp3.png

Καλημερα καλημερα... και ως συνηθως δεν εχω προλαβει να διαβασω οτι γραψατε κοριτσακια... ετοιμασα τον μικρο για να παμε να παρουμε τα προσκλητηρια ,που επιτελους ειναι ετοιμα, και ο μαγκας ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.... και τωρα περιμενω να ξυπνησει και να φυγουμε...

Βρε κοριτσια εχουμε ενα θεμα με την βαπτιση... σορυ που σας πρηζω πρωινιατικα...

Η μαμα του μπαμπα μου (γιαγια μου δηλαδη) ειχε εμφανισει τον Φεβρουαριο ογκο στο στηθος, εκανε επεμβαση και ολα καλα.. εδω και 20 μερες δυστυχως της εκανε μετασταση στο συκωτι που σημαινει πως δεν θα αντεξει πολυ... ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε τωρα να αλλαξουμε ημερονηνια για τα βαπτισια... εμεις δεν ειχαμε καθολου σχεσεις μαζι της αλλα για τον μπαμπα μου αγωνομαι...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα... και ως συνηθως δεν εχω προλαβει να διαβασω οτι γραψατε κοριτσακια... ετοιμασα τον μικρο για να παμε να παρουμε τα προσκλητηρια ,που επιτελους ειναι ετοιμα, και ο μαγκας ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.... και τωρα περιμενω να ξυπνησει και να φυγουμε...

Βρε κοριτσια εχουμε ενα θεμα με την βαπτιση... σορυ που σας πρηζω πρωινιατικα...

Η μαμα του μπαμπα μου (γιαγια μου δηλαδη) ειχε εμφανισει τον Φεβρουαριο ογκο στο στηθος, εκανε επεμβαση και ολα καλα.. εδω και 20 μερες δυστυχως της εκανε μετασταση στο συκωτι που σημαινει πως δεν θα αντεξει πολυ... ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουμε τωρα να αλλαξουμε ημερονηνια για τα βαπτισια... εμεις δεν ειχαμε καθολου σχεσεις μαζι της αλλα για τον μπαμπα μου αγωνομαι...

ποτε ειναι η βαπτιση κοριτσακι μου???

μπορεις να το κανεις μετα σε κλειστο κυκλο...δλδ μονο συγγενεις και χωρις να κανετε μετα τραπεζι...

76IGp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημεραααααααα Λιακο μου!!!!!!και εγω θα φυγω θα παω να κανω μπανακι γιατι ειπαν κατι φιλες μου απο την πρωιν δουλεια οτι μπορει να ερθουν για καφε το πρωι οποτε εγω να ειμαι καθαρουλα στα σιγουρα και αυτες ας θ ερθουν οτι ωρα θελουν:mrgreen:

μετα θα ξαναμπω φυσικα ελπιζω να σας βρω ουλες μεσα εεεεεεεεε!!!!

Να πας να κανεις μπανακι ..να μην φυγουν οι κοπελες ακομε δεν ερθουν....καταλαβενεις τωλα...:-D:-D:-D:-D

καλημερα κοριτσακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!τι κανεις γλυκα???

Να πάρεις το γιατρο κοριτσακι μου για να ησυχάσεις...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Να πας να κανεις μπανακι ..να μην φυγουν οι κοπελες ακομε δεν ερθουν....καταλαβενεις τωλα...:-D:-D:-D:-D

Να πάρεις το γιατρο κοριτσακι μου για να ησυχάσεις...

πηρα ειπε η γραμματεας του οτι θα με παρει εκεινος μολις τελειωσει την εξεταση

76IGp3.png

ποτε ειναι η βαπτιση κοριτσακι μου???

μπορεις να το κανεις μετα σε κλειστο κυκλο...δλδ μονο συγγενεις και χωρις να κανετε μετα τραπεζι...

Ευτυχω η βαπτιση ειναι 20-6.... και δεν εχουμε σχεσεις καθολου με εκεινη την γιαγια... δεν ειναι αδικο να τα αλλαξουμε ολα?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...