Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εμακιιιιιιιιιιιιιι...τι βλεπουν τα υπεροχα ματακια μου???

ααααααααααααααααααααααααααααααα.....μπραβο ζουζουνα μου !!!!!

συγχαρητηρια ....!!!!!!!!!!!...αυτη τη φορα θα πανε ολα μα ολα τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

76IGp3.png

ΕΜΜΑΑΑΑΑΑ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπράβο, κοριτσάκι μου, συγχαρητήρια!

Με το καλό κι αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει!!!

αχ και στα δικα σου αγαπη μου!!!!ηρθαμε για να γινουμε μανες και θα γινουμε κυριες και κυριοι!!!!!!!!!:tongue::tongue:

2011.png

και ΝΑΙ ειπε χωριακη και προγεστερονη ο γιατρος Κρισακι!!!!ειδατε καλε τι χρησιμες ειναι οι φιλες??????Σαββατο λοιπον...

:D:D:D ενταξει ξελαφρωσα λιγακι:mrgreen:

Αντε Εμμα-λεμε το Σαββατο ολα να ανε τελεια!!!!!!!!!!!μεχρι τοτε να προσεχεις πολυ και να ξαπλωνεις οσο πιο πολυ γινεται!!!!αλλιως ξυλο!!!!:cool:

Να πας την ιδια ωρα για αιμα και στο ιδιο εργαστηριο ακος???τι ωρα ειναι αυτο????

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

σε ευχαριστω Χαπι μου!!!ε τι στο καλο το 51 στην 1η μερα καθυστερηση καλο πρεπει να ειναι...αλλα φιλη μου ζαλιζομαι συνεχεια!!!

μια χαρα ειναι κοριτσακι μου...

δεν πειραζει ας ζαλιζεσαι....θα σε παιδευει το ζουζουνι σου απο δω και περα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

:D:D:D ενταξει ξελαφρωσα λιγακι:mrgreen:

Αντε Εμμα-λεμε το Σαββατο ολα να ανε τελεια!!!!!!!!!!!μεχρι τοτε να προσεχεις πολυ και να ξαπλωνεις οσο πιο πολυ γινεται!!!!αλλιως ξυλο!!!!:cool:

Να πας την ιδια ωρα για αιμα και στο ιδιο εργαστηριο ακος???τι ωρα ειναι αυτο????

συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

πολυ ξεκουραση!!!!!!!!!

76IGp3.png

μπηκα μονο για σενα εμακι!!!μπραβο χαρηκα παρα παρα πολυ.με το καλο.!!!!μεχρι τωρα βεβαια ηξερα το μηλαρακι την παναγια τη χρυσοβαλαντου τη ζωνη κομποσκηνι το πουρο της ντουβλη πρωτη φορα το ακουσα αλλα αμα ειναι θαυματουργο εγω παω πασο!!!!!!!πλεον ολες θα βλεπουμε τη ντουβλη με αλλο ματι!!!!!εσεις οι υπολοιπες υποψηφιες που δεν το εχετε δει ακομα σπευσατε.αφηστε τις προσευχες και τα σχετικα και τρεχτε να το παρετε.λεμε ειναι δοκιμασμενο:tongue:και παλι συγχαρητηρια εμα.να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου.αντε και με ενα πουρο...εεεε πονο ηθελα να πω:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μαρ΄συ ΕΜΜΜΜ ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιοοοοοοοοοοοοοοοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτια μου?

θα τραβηξω τη πλατινε μου κοτσιδα!

Καταρχιν συγχαρητηριαααααααααααααααααααααα

Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!

και η Ντουβλη δεν ηταν κακη, ειδικα εκει με το πουρο!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε στα γρηγορα το ειδα και γω , μη φανταστειτε τιποτα αλλο:roll::roll::roll:

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...