Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock:

πλακα κανεις?????????/

εεεεε το ακουσα και αυτο...και δεν ειχε καν σαμπανιες...για φαντασου!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

εεε εισαι τρελοκομειο ρε παιδακι μου!!!!!!χρυσες δουλειες θα κανει το dvd :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χεχεχεχ!!και ΤΩΡΑ τα στοιχηματα....ΓΙΟΣ η ΚΟΡΗ????:mrgreen::mrgreen:αχ δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!και ηθελε να κανω ενα καρο εξετασεις λεει ο γιατρος διοτι ειναι δυσκολο!!!!δεν ειναι διοτι το θελω!!!και ολες θα το πετυχουμε να δειτε!!!:mrgreen::mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χεχεχεχ!!και ΤΩΡΑ τα στοιχηματα....ΓΙΟΣ η ΚΟΡΗ????:mrgreen::mrgreen:αχ δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!και ηθελε να κανω ενα καρο εξετασεις λεει ο γιατρος διοτι ειναι δυσκολο!!!!δεν ειναι διοτι το θελω!!!και ολες θα το πετυχουμε να δειτε!!!:mrgreen::mrgreen:

εσενα σου ζητησα μια χαρη ομως και ακομα δεν μου υποσχεθηκες πως θα την κανεις:roll::roll::roll:

Κοριτσακι ειναι χε χε!!!!και ειναικαι οικονομα γιατι σας γλιτωσε απο ενα σωρο εξοδα με τις εξετασεις:rolleyes::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

εσενα σου ζητησα μια χαρη ομως και ακομα δεν μου υποσχεθηκες πως θα την κανεις:roll::roll::roll:

Κοριτσακι ειναι χε χε!!!!και ειναικαι οικονομα γιατι σας γλιτωσε απο ενα σωρο εξοδα με τις εξετασεις:rolleyes::mrgreen:

Μωρο μουυυυυυ πες μου την εξεταση....και γιατι ειναι αυτη????:mrgreen::mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

Μωρο μουυυυυυ πες μου την εξεταση....και γιατι ειναι αυτη????:mrgreen::mrgreen:

δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και αν θυμαμαι καλα κανει 15 Ευρω παραπανω απλα οπως δινεις αιμα για χοριακη λες θελω μια χοριακη και μια προγεστερονη.Απλα επειδη μου μπηκε τωρα και με πιανουν τα προληπτικα μου καντην για χατηρι μου.καλα???να ειμαστε σιγουρη οτι ειναι καλη και αυτη να ηρεμησω ναι???:roll::roll::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

και βγαινει πιθανη ημερομηναι τοκετου η 14 φλεβαρη!!!χαχαχαχαχαχαχ..το μωρο του ερωτα!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol: τυχαιο????δεν νομιιιιιζω!!!!!!:lol::lol::lol:

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη την Ντουβλη???ελεος!!!

λοιπον κοπελιατο νου σου οχι χαζομαρες και μεγαλη προσοχη!!!

τον γιατρο τον πηρες???μην αργεις παρτον γιατι μπορει να σου δωσει προγεστερονη και οσο γρηγοροτερα τοσο καλυτερα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

emmaleneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aφωνη εμεινα παλι......

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!

dZJip3.png

εγω θα βγω παλι γιατι γκρινιαζει ο γαμπρος σου!!!!:(

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τυχαιο???δεν νομιιιιζωωωωω!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλουμπες!!!!!!!

emmaleneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aφωνη εμεινα παλι......

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!

αααααααααα να και η ετοιμογεννη!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...