Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D εχω ανατριχιασει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

νομιζω πως ειναι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!παρε τωρα τον γυναικολογο σου!!!!!!

μπορει να χρειαστει να την επαναλαβεις για να δει εαν διπλασιαζεται!!!!

Εσύ να πεις στις τρίχες σου να κάτσουν κάτω αμέσως!!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ νομίζω ότι είναι καλή...!!!Να χαρώ???...Με αφήνετε????

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια.....καλο ειναι μαλλον ε τι στο διαολο...και ΤΩΡΑ θα σας πω πως συνελαβα!!!!αλλα δεν θελω ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

2011.png

50,34 και ειμαι στην 29 μερα κυκλου...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ?????

:D:D:D:D:D

αααααααχ Εμακι μου νομιζω πως ειναι πολυ καλη παρε την γιατρο αμεσως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Εμακι μου κανε μου και μια ταιραστεια χαρηηηηηηηη βρε κοριτσι μου μαζι με την χοριακη που θα σε ξαναβαλει κανε και μια προγεστερονη σε παρακαλω για χατηρ μας:roll::roll::roll:

βρε κοριτσια εχω μουδιασει λιγο δεν ξερω τι να κανω ???να κλαψω να φωναξω να χοροπηδησω???δεν ξερω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ρε παιδια.....καλο ειναι μαλλον ε τι στο διαολο...και ΤΩΡΑ θα σας πω πως συνελαβα!!!!αλλα δεν θελω ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:
Υπόσχομαι δεν θα γελάσω!!!....

Καρδούλα μου τα κατάφερες!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο ρε Εμμαλενάκι!!!

Πωπω τι χαρά μου έδωσες!!!!!:D:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

γ........ο ουτε κι εγω μπορω να φωναξωωωωωωωωωωωωω κοιμαται το μωρο!!!

θα φωναξω ομως εδω ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λεγε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη και δεν θα γελασω!!:roll::roll:μαλλον:cool::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναντιμορακι ψοφιασαμε στα γελια εχθες με το μηνυμα σου στο φατσοβιβλιο για τον μπεμπη!!!

Το διαβαζε ο αντρας μου και μονολογουσε ολα εγω τα εκανα το παιδι σε εσενα μοιαζει!!!!!βεβαια αυτα αλλαζουν συνεχεια παντως για να ξερεις εγω ειχα φιλικη συμμετοχη και ο αντρας ειχε φορτσαρει!!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D

αααααααχ Εμακι μου νομιζω πως ειναι πολυ καλη παρε την γιατρο αμεσως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Εμακι μου κανε μου και μια ταιραστεια χαρηηηηηηηη βρε κοριτσι μου μαζι με την χοριακη που θα σε ξαναβαλει κανε και μια προγεστερονη σε παρακαλω για χατηρ μας:roll::roll::roll:

βρε κοριτσια εχω μουδιασει λιγο δεν ξερω τι να κανω ???να κλαψω να φωναξω να χοροπηδησω???δεν ξερω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσυ να κατσεις ησυχα και μην μου ταραζεις τη νυφη ενταξει???:tongue:

θα φωναξω εγω και για σενα!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΛΟΙΠΟΝ....με το dvd της Ντουβλη.......το ειδαμε για χαβαλε και μετα μας ηρθε ορεξη!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

:shock::shock::shock::shock:

πλακα κανεις?????????/

εεεεε το ακουσα και αυτο...και δεν ειχε καν σαμπανιες...για φαντασου!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

εεε εισαι τρελοκομειο ρε παιδακι μου!!!!!!χρυσες δουλειες θα κανει το dvd :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ξερες πεσατε????ρε κοριτσια δεν το πιστευω!!!ελπιζω να πανε ολα καλα διοτι ειναι το μονο ευχαριστο που εχω αυτη την φαση..και ο ερωτας μου με τον αντρα μου!!!

τωρα θα σε μαλωσω ομως!!!!ο ερωτας σου με τον αντρα σου ειναι παρα πολυ σημαντικο και ευχαριστο και τωρα ηρθε να το ολοκληρωσει, να το γεμισει ακομα πιο πολυ το νινι.:mrgreen:

Κοριτσια να μην ξεχναμε οτι αυτο που εχουμε με τους αντρες μας δεν ειναι καθολου συνηθισμενο και δεδομενο ειμαστε παρα παρα πολυ τυχερες!!!!!!:-D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...