Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Nikelaki μου!!! πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά με το σποράκι σου!! και σου εύχομαι να βγει πειραχτηρι σαν τη μαμα του και να σου βγάζει το λάδι:D

όσο για το αλλαγμα της πάνας, ασε πιο πολύ ώρα μας πήρε το χ@@ιμο παρά η αλλαγη... υην εχει πιασει δυσκοιλιοτητα ααπο χθες και ζοριζοταν το καημενο, κοκκινιζε, εκλαιγε...:(το λυπήθηκε η ψυχή μου:(

για πες εσύ...πως παει η κοιλίτσα;; μεγαλωσε καθόλου;;

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρισάκι

Ζαχαρινάκι, τι διαβάζω? Μισή ώρα να αλλάξεις πάνα? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:oops::oops:ως γνωστον καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα:D Νικελούδιο :twisted::twisted::-D

Και φυσικά να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου σε όσες δεν έχουμε μείνει ακόμη έγκυες, σύντομα να φουσκώσουμε κι εμείς!

Με το καλό κοριτσάκια!!! σας το εύχομαι κ εγω μεσα απο την καρδιά μου!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

καλημερα ομορφες!!!!ειστε εδω?ΕΜΑ?τι ωραια νεα ειναι αυτα?ευχομαι να πανε ολα καλα.τετοια να ακουμε παντα.ωραιες χοριακες και ακομα ωραιοτερα να διπλασιαζοντε....να τριπλασιαζοντε κλπκλπ. το στεφανι μου εχει παρει σβαρνα φιλους και γνωστους στο τηλ. και ενημερωνει οτι γενναμε και ολοι ειναι μεσα στην τρελλη χαρα.εγω παλι εχω ενα...μουδιασμα να το πω......αγχος να το πω....που πας ρε καραμητρο να το πω.....εσεις τι νεα?

ΕΝΑ θα πω...πετυχα ενα που δεν ειναι χαλασμενο....αλλα ειναι αχνο και εχω φρικαρει!!!ΑΥΤΑ!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη Εμμααααααααααααααααα που εισαι????ελα να μας πεις τα νεα θελεις να με σκασεις????

καλημερα ομορφες!!!!ειστε εδω?ΕΜΑ?τι ωραια νεα ειναι αυτα?ευχομαι να πανε ολα καλα.τετοια να ακουμε παντα.ωραιες χοριακες και ακομα ωραιοτερα να διπλασιαζοντε....να τριπλασιαζοντε κλπκλπ. το στεφανι μου εχει παρει σβαρνα φιλους και γνωστους στο τηλ. και ενημερωνει οτι γενναμε και ολοι ειναι μεσα στην τρελλη χαρα.εγω παλι εχω ενα...μουδιασμα να το πω......αγχος να το πω....που πας ρε καραμητρο να το πω.....εσεις τι νεα?

Ελινακι μου χαλαρωσε τιποτε δεν ειναι ολα καλα θα πανε!!!σκεψου οτι την αλλη πεμπτη τετοια ωρα θα κρατας την κορουλα σου αγκαλια!!!:-D:-D

εμεις ειμαστε μια χαρα εσυ ετοιμασες βαλιτσουλα???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κρισάκι μου, κλαίω από συγκίνηση εδώ και ώρα που διάβασα ότι με θυμήθηκες κι εμένα στις ευχούλες σου! Να έχεις όλα τα καλά του κόσμου, κοριτσάκι μου, η ευχή σου είναι πολύ σημαντική, γιατί ξέρεις τι περνάμε όλες και είναι απ' τα βάθη της ψυχής σου.

Μάρα και Ελίνα, με το καλό να υποδεχτείτε τις κορούλες σας.

Χαπινεσάκι μου, έφτασε η ώρα που θα ξεκουραστείς επιτέλους και θα προετοιμαστείς από όλες τις απόψεις, για να υποδεχτείς το μπεμπάκι σου.

Ραμονίτσα, Αθηνούλα, Λία, Ελπίδα, Μαίρη Πόππινς, Ελκαράκ και όποια άλλη μανούλα του καφέ, να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας.

Νικελούδιο, μου έχεις λείψει, χαίρομαι πάρα πολύ που η αυχενική βγήκε τέλεια, τώρα έφυγε ένα άγχος και φρόντισε να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου.

Ζαχαρινάκι, τι διαβάζω? Μισή ώρα να αλλάξεις πάνα? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμμαλένε μου, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά? Ούτε εγώ αν έμενα έγκυος, δεν θα χαιρόμουν τόσο! Άντε, με το καλό να πάρεις μια μεγάλη χοριακή, γράψε μας αμέσως μόλις μάθεις τα αποτελέσματα.

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια, κι όσες ξέχασα, ας μη με παρεξηγήσουν, γιατί μπαίνω σπάνια και ξεχνάω.

Και φυσικά να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου σε όσες δεν έχουμε μείνει ακόμη έγκυες, σύντομα να φουσκώσουμε κι εμείς!

Μπιμπιτσα μου τι κανεις????καιρο εχω να σε πετυχω!:D

Ας εισαι εσυ καλα και ας μπαινεις σπανια!!!

Στο ευχομαι Μπιμπιτσα μου να μας ανακοινωσεις συντομα τα ευχαριστα μαζι με ολες τις αλλες φιλεναδιτσες μας!!!!φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa αντε καλε σε φωναζω και στο Αγγλικο μπας και πιασει καλυτερα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αααααχ ας ειναι ολα καλα αυτην την φορα ρε παιδακι μου:roll::roll:

Βρακι μου να εισαι καλα κοριτσακι μου και μην πατας καν αλλωστε τα ευχαριστα νεα θα ταξιδεψουν σε δευτερολεπτα για να αναψει το γλεντι;)

Ελινα δεν μπορω να σε σφαλιαρισω κιολας γιατι εισαι εγκυος καλε χαλαρωσε να το γεννησεις πας, αυτο περιμενες ολο αυτο το καιρο και τωρα εφτασε ....απολαυσε το.......!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε καλααααααααααα!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλα μολις το ειδα στην εβδομαδα που εισαι εσυ τωρα εγω γεννησα τον μπεμπη μου!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοιμαται ο γαμπρος μου???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν νομιζω για πολυ ακομα...:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock:

Εμα λενε?????:confused::confused::confused:

κορτσαρα μου τρεχα για χοριακηηηηηηηηηηηηηηη και πες!!!!!!!!!!καλη επιτυχιααααααααα και αχ Παναγιτσα μου μακαριιιιιιιιιι!!!!!!

και που αλλου θα ημουν για να ανακοινωσω εντος εικοσαλεπτου τα αποτελεσματα???????????????????????εδω με τις φιλες μου!!!!!!!!:D:Dαν ειναι παλι 15 θα γινει χαμος σας το λεω!!

2011.png

Δεν κοιμαται προσπαθει να τον κοιμησει ο μπαμπας του και εχει και λοξυγγα!!!:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol:

χικ χικ χικ ααααααααχ τι γλυκουλια που ειναι οταν εχουν λοξυγκα τρελαινομαι!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη Εμμααααααααααααααααα που εισαι????ελα να μας πεις τα νεα θελεις να με σκασεις????

Ελινακι μου χαλαρωσε τιποτε δεν ειναι ολα καλα θα πανε!!!σκεψου οτι την αλλη πεμπτη τετοια ωρα θα κρατας την κορουλα σου αγκαλια!!!:-D:-D

εμεις ειμαστε μια χαρα εσυ ετοιμασες βαλιτσουλα???

καστε ματη...μου ειπε κατα τις 3 και μιση...ελπιζω να ακουσω κατι μεγαλυτερο του 20.....ΠΑΝΤΩΣ το εχω το κολπο το βρηκα...λιγο στο αποτελεσμα κολλαμε αλλα που θα μου παει!!!θα το πετυχω το σωστο ωαριο...:mrgreen::mrgreen:

2011.png

Μπηκα για λίγο να δω τι έγινε με την Έμμα!!!!!

Έχουμε νεότερα??????

Έχω πολλή αγωνία.....:confused::confused:

Εμμαλενάκι μου όλες είμαστε δίπλα σου το ξέρεις,ε?

Κρισάκι??

Αθηνούλι????

Ουουουουουουου!!!!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...