Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα συμπεθερα μου γιατι καλε να το παρεις βαρεως μια χαρα παλικαρι ειναι ο συμπεθερος!!!!

Ρε συμπεθερα τι θα γινει με εσενα???μολις θα μπαινεις θα ξυπναει ο μικρος????:evil:

καλα τι του κανεις μου λες??

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μάγια!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΝΑ θα πω...πετυχα ενα που δεν ειναι χαλασμενο....αλλα ειναι αχνο και εχω φρικαρει!!!ΑΥΤΑ!!!

Να κάνεις κι άλλο!!!!Μη με βουρλίζεις πρωινιάτικα!!!!!:confused:

Καλημέρα κιόλας όμορφη!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Να κάνεις κι άλλο!!!!Μη με βουρλίζεις πρωινιάτικα!!!!!:confused:

Καλημέρα κιόλας όμορφη!!!:D:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!παω να κανω χωριακη αγαπη...ειπαμε τεστ ενα ετσι για σπασιμο...απλα το αχνο με αγχωνει..τεσπα ..σε κανα τριωρο θα σας πω!!!!!το συμπερασμα μου ειναι ΕΝΑ....μενω εγκυος να δω ποτε θα το κρατησω κιολας...:confused::confused:

2011.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!παω να κανω χωριακη αγαπη...ειπαμε τεστ ενα ετσι για σπασιμο...απλα το αχνο με αγχωνει..τεσπα ..σε κανα τριωρο θα σας πω!!!!!το συμπερασμα μου ειναι ΕΝΑ....μενω εγκυος να δω ποτε θα το κρατησω κιολας...:confused::confused:

Όλα καλά θα πάνε......να είσαι αισιοδοξη!!!

Καλημέρα ζαχαρινάκι μου, τι κάνεις?:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημεραααααααααααααααααααα! Εμμάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (εμεινα άφωνη δεν λεω τπτ αλλο..ολα καλα ολα καλα!)

ερχμ... ο δοχτορακος μου μου ειπε οτι σε 10-12 μερες γενναω.... ερχμ....

dZJip3.png

Βρε καλως την βρε καλως την:P

καλα ειμαστε εμεις εσεις??που εξαφανηστηκες καλε!!!!εεεεε???για δωσε αναφορα παρακαλω!!!

λοιπον αναφερω....οταν μπαινω συνηθως δεν ειναι καμια εδω ...(γιατι συνηθως μπαινω απογευμα)...οποτε γι'αυτο εξαφανιστηκα....

σας ελειψα???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αυτη τη φορα θα ειναι ολα καλα....σου στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια εγω και ο μπεμπουλης μου!!!

76IGp3.png

καλημεραααααααααααααααααααα! Εμμάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (εμεινα άφωνη δεν λεω τπτ αλλο..ολα καλα ολα καλα!)

ερχμ... ο δοχτορακος μου μου ειπε οτι σε 10-12 μερες γενναω.... ερχμ....

αντε θα παρεις την κοριτσαρα σου αγκαλια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...